Bunq creditcard aanvragen

Bunq creditcard aanvragen of benieuwd naar de voordelen daarvan? Het is een creditcard ‘Nederlandse stijl’, dankzij de limiet die er is ingesteld. Je kunt niet meer uitgeven dan je op dat moment hebt, waardoor je geen schulden kunt maken.

Ondertussen gaat het om een creditcard van Mastercard, waardoor die overal ter wereld uitstekend wordt geaccepteerd. Uiteraard is de betaalpas geschikt voor Apple Pay en voor Google Pay, zodat je bovendien kunt rekenen op een aantal moderne voordelen.

Wij zetten de voordelen en mogelijkheden voor je op een rij, net als hoe de creditcard van Bunq werkt. Uiteraard kun je de kaart zowel privé als zakelijk gebruiken, zoals dat ook geld voor de bankrekeningen die er beschikbaar zijn.

Tip: er is geen aparte Bunq zakelijke creditcard. Je kunt de kaart wél zakelijk gebruiken, net als de betaalrekening die je er opent.

Kaart Aanbieder (Jaarlijkse) kosten Aanvragen
Bunq Easy Travel card
  • Binnen 5 minuten aangevraagd
  • Geen wisselkoersopslag
  • Geschikt voor autohuur en hotelreserveringen
  • Betrouwbare Nederlandse bank
Eenmalig €10,-

Voordelen bij Bunq

Bunq is een relatief nieuwe speler, mét een bankvergunning. Dat is belangrijk, omdat het bedrijf daardoor onder toezicht staat van de AFM én je geld er veilig staat op basis van het depositogarantiestelsel. Met de creditcard profiteer je van een aantal belangrijke voordelen:

bunq

Overal betalen


De Bunq creditcard is eigenlijk een kaart van Mastercard. Dat betekent dat je overal ter wereld kunt betalen, dankzij de acceptatie op 35 miljoen punten. Je kunt er een auto mee huren, hotelreservering mee maken en natuurlijk betalen op vliegvelden, in winkels en in de horeca.

Goed beveiligd


De kaart en de betalingen zijn goed beveiligd. Bovendien ontvang je een push-melding op je smartphone, iedere keer dat je betaalt. Ook kun je de pas per land (de)blokkeren wanneer het jou uitkomt, om fraude te voorkomen.

Handige extra’s


Bunq denkt graag met je mee over handige extra’s, ook voor de creditcard. Dus wil je groepsuitgaven bijhouden en die daarna direct verrekenen? Het kan vanuit de app, die je koppelt aan de kaart.

Tip: de Bunq creditcard is eigenlijk een prepaid kaart. Dat betekent dat je niet meer uit kunt geven dan er op je rekening staat. Er geldt een limiet voor de creditcard van Bunq, waarmee je voorkomt dat je (per ongeluk) schulden kunt maken.

Geschikt voor Apple Pay en Google Pay

Uiteraard is de creditcard van Bunq geschikt voor Apple Pay en Google Pay, zowel privé als zakelijk. Dus wil je gewoon met jouw smartphone of zelfs een smartwatch afrekenen? Je koppelt de kaart aan de Wallet die je mobiel gebruikt. Op die manier hoef je de kaart zelf er niet meer bij te pakken, als je een mobiel apparaat bij de hand hebt.

Bunq was een van de eersten die dit aanbood en lijkt bovendien doorlopend te werken aan nieuwe mogelijkheden. Dus zoek je naar een creditcard waarmee je gebruik kunt maken van belangrijke innovaties? Dan is dit een interessante keuze, die in ieder geval voorkomt dat je achter de feiten aan loopt.

Bunq creditcard aanvragen

Wil je een Bunq creditcard aanvragen? Je kunt dat gewoon online doen, in combinatie met een betaalrekening bij de online bank. Bovendien is er geen kredietcheck nodig, waardoor je er meteen gebruik van kunt maken. Bunq biedt je een prepaid kaart aan, waarmee je niet meer kunt uitgeven dan je aan saldo beschikbaar hebt op de betaalrekening. Het voorkomt een check bij het BKR en zorgt er bovendien voor dat je veel sneller aan de slag kunt. Dus is de reis al geboekt en heb je daar een creditcard nodig? Dan kun je de creditcard van Bunq gewoon online aanvragen.