VISA creditcard aanvragen

De VISA creditcard behoort tot de meest populaire en bekende ter wereld. Dat betekent dat je er in Nederland, in heel de Europese Unie en zelfs aan de andere kant van de wereld zonder problemen mee kunt afrekenen.

En ben je benieuwd hoe je de kaart kunt aanvragen of hoe de betalingen daarmee werken? Je kunt er als het ware mee pinnen, al worden de bedragen pas aan het eind van de maand afgerekend. Bovendien kun je profiteren van diverse voordelen, zoals een aankoopverzekering of een voordelige reisverzekering.

Kaart Aanbieder (Jaarlijkse) kosten Aanvragen
Visa World card
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Meest geaccepteerde creditcard ter wereld
 • Geld terug bij ontvangst verkeerd artikel
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste jaar gratis!
daarna €36,50 per jaar
Visa World card Gold
 • Aankopen 365 dagen verzekerd
 • Meest geaccepteerde creditcard ter wereld
 • Inclusief Extra Card voor familielid of partner
 • Geld terug bij ontvangst verkeerd artikel
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste jaar €36,50!
daarna €55,- per jaar
Visa World card Platinum
 • Aankopen 365 dagen verzekerd
 • Meest geaccepteerde creditcard ter wereld
 • Inclusief Extra Card voor familielid of partner
 • Geld terug bij ontvangst verkeerd artikel
 • Zeer uitgebreide Doorlopende Reisverzekering
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste €77,-!
daarna €154,- per jaar

Tip: wil je de creditcard van VISA gebruiken om geld op te nemen? Ook dat kan wereldwijd. Houd er wel rekening mee dat de kosten vaak hoger liggen dan bij een betaalpas.

3 voordelen bij VISA

Benieuwd naar de voordelen van een VISA creditcard? We zetten de 3 belangrijkste voor je op een rij:

Wereldwijd betalen


VISA geldt als een van de meest geaccepteerde creditcards ter wereld. Dat betekent dat je er haast overal mee kunt afrekenen, zowel online als in fysieke winkels en natuurlijk in de horeca.

visa creditcard

Veilig afrekenen


De aanbieder van de creditcard heeft een sterke fraudepreventie-afdeling. Die houdt betalingen en transacties in de gaten. Zij garanderen dat je veilig kunt afrekenen zonder je daar zelf druk over te hoeven maken.

180 dagen verzekerd

De meeste aankopen die je doet zijn standaard 180 dagen verzekerd. Dus wordt het pakket niet geleverd of is er sprake van andere problemen? Je kunt een beroep doen op de verzekering die VISA aanbiedt bij de creditcard.

Ontdek de beschikbare creditcards

VISA biedt je de keuze uit verschillende creditcards. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

World Card


De VISA World Card is de standaardkaart, die het eerste jaar gewoon gratis is. Je hebt de standaard bestedingslimiet tot €5.000 en aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Het is de goedkoopste keuze, waarmee je meteen gebruik kunt maken van een aantal fijne voordelen.

Gold


Doe je veel betalingen of ben je dat van plan? Dan is de World Card Gold misschien beter geschikt. De aankopen die je doet zijn standaard 365 dagen verzekerd. Bovendien profiteer je van de voordelen die je ook met de reguliere kaart hebt.

Platinum


Met de Platinum-kaart van VISA ga je nog een stap verder. De creditcard is ideaal als je veel reis, dankzij de zeer uitgebreide Doorlopende Reisverzekering die je erbij krijgt. Uiteraard gelden ook de voordelen van de Gold-kaart en de standaard World Card.

Let op: zoek je een prepaid creditcard van VISA? Die is helaas niet beschikbaar.

VISA creditcard aanvragen

Wil je een VISA creditcard aanvragen? Dat kun je gewoon online doen, waarmee je ervoor zorgt dat je daar vlot gebruik van kunt maken. Maak een keuze uit de verschillende varianten, bijvoorbeeld aan de hand van de voordelen zoals we die hierboven hebben genoemd.

En twijfel je tussen VISA en bijvoorbeeld Mastercard? Wij laten je zien waar je allemaal gebruik van kunt maken en hoe je onderling met elkaar kunt creditcards vergelijken. Zo weet je zeker dat je er fijn en voordelig gebruik van maakt, inclusief de eventuele extra’s van VISA die je belangrijk vindt.