Welke creditcard is de beste keuze?

Welke creditcard is de beste keuze? Ontdek hoe je de goedkoopste keuze maakt of met welke kaart je zowel in Amerika als in de rest van de wereld kunt betalen. Je kunt de kaarten gewoon online aanvragen, nadat je ze op je gemak met elkaar hebt vergeleken.

Bepaal voor jezelf hoe je er graag gebruik van wilt maken, zodat je een betere keuze kunt maken. Zoek je specifiek de goedkoopste kaart? Of vind je het belangrijk om er overal mee te kunnen betalen? Je kunt er zelfs een reisverzekering aan koppelen, net als spaarpunten die je interessante extra’s kunnen opleveren.

Kaart Aanbieder (Jaarlijkse) kosten Aanvragen
MasterCard Classic
 • Binnen 5 minuten aangevraagd
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Aanvullende reisverzekering
 • 24/7 fraudepreventie
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste jaar gratis!
daarna €20 per jaar
Visa World card
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Meest geaccepteerde creditcard ter wereld
 • Geld terug bij ontvangst verkeerd artikel
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste jaar gratis!
daarna €36,50 per jaar
American Express Silver Card
 • Binnen 5 minuten aangevraagd
 • Spaar airmiles
 • Tijdelijk 5000 airmiles cadeau!
Eerste jaar gratis!
daarna €75 per jaar

Goedkoopst: vergelijk de kosten

Ga je voor de goedkoopste creditcard en wil je die online aanvragen? Let goed op de kosten, zowel die per maand of per jaar als die voor het betalen en om geld op te nemen. We helpen je de tarieven met elkaar te vergelijken, door ze online op een rij te zetten en te laten zien waar je goedkoop uit bent.

Tip: wil je voorkomen dat je kosten maakt voor het gespreid betalen, als je aankopen hebt gedaan die je niet meteen af kunt rekenen? Kies een prepaid creditcard. Je stort dan eerst geld op een gekoppelde rekening, zodat je nooit meer uit kunt geven dan je hebt.

Naast de goedkoopste creditcard kun je ook gebruik maken van opties speciaal voor specifieke doelgroepen en met extra mogelijkheden:

welke creditcard

Voor ondernemers

Benieuwd welke creditcard ondernemers kiezen? Gebruik een zakelijke kaart, die je op naam van jouw bedrijf kunt zetten. Dat voorkomt dat je als starter, ZZP’er of andere ondernemer steeds een privé-kaart moet gebruiken en het daarna netjes moet verrekenen.

Met spaarpunten

Spaar je graag voor leuke extra’s? Met sommige creditcards kun je spaarpunten verzamelen. Die gebruik je op een later moment voor korting op producten of om die zelfs helemaal gratis in huis te halen.

Inclusief reisverzekering

Ben je vaak op reis en wil je er daarom voor zorgen dat je daar een goede verzekering voor hebt? Je kunt die koppelen aan een creditcard, waardoor ook de aankopen die je daar doet meteen goed verzekerd zijn.

Overal betalen: ook in Amerika

Ben je benieuwd welke creditcard je in Amerika kunt gebruiken? American Express is dan een goede keuze, net als de kaarten van Mastercard, VISA en de andere bekende aanbieders. Wij laten je online precies zien welke kaarten je over de grens en in de Verenigde Staten kunt gebruiken.

Welke creditcard moet je kiezen?

Benieuwd welke creditcard je moet kiezen? Wij helpen je online een keuze te maken voor de goedkoopste kaart, een kaart die je overal kunt gebruiken of die met een aantal extra’s. Creditcards vergelijken doe je online, dan zorg jij voor de creditcard die precies bij je past.