Zakelijke creditcard aanvragen

Wil je een zakelijke creditcard aanvragen? Het is de makkelijkste manier om je werkkapitaal beter te beheren, je persoonlijke en zakelijke uitgaven te scheiden en de administratie makkelijker te controleren.
Voorkom dat je uitgaven met de creditcard privé moet doen, waarna je dat zakelijk op de juiste manier moet verrekenen. En zorg er bovendien voor dat je met een creditcard kunt afrekenen, ook als je internationaal aankopen wilt doen.

Hoe vind je de beste zakelijke creditcard en waar moet je op letten als je daar als starter of andere ondernemer gebruik van wilt maken? Wij leggen het je uit, aan de hand van de diverse mogelijkheden die je hebt.

Kaart Aanbieder (Jaarlijkse) kosten Aanvragen
MasterCard Classic
 • Binnen 5 minuten aangevraagd
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Aanvullende reisverzekering
 • 24/7 fraudepreventie
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste jaar gratis!
daarna €20 per jaar
Visa World card
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Meest geaccepteerde creditcard ter wereld
 • Geld terug bij ontvangst verkeerd artikel
 • Zicht op uitgaven via de App
Eerste jaar gratis!
daarna €36,50 per jaar
American Express Silver Card
 • Binnen 5 minuten aangevraagd
 • Spaar airmiles
 • Tijdelijk 5000 airmiles cadeau!
Eerste jaar gratis!
daarna €75 per jaar

Wat is een zakelijke creditcard?

Benieuwd wat een zakelijke creditcard precies is? De kaart werkt net als in privé, maar staat zakelijk op naam. Dat betekent dat je de uitgaven kunt doen vanaf een zakelijke (bank)rekening, waardoor het niet nodig is om dit zakelijk en privé netjes te verrekenen.

zakelijke creditcardIn principe heb je dezelfde mogelijkheden als met een privé-kaart. Dat betekent dat je aankopen beschermd zijn en dat je er zowel online als in de winkel mee kunt betalen. Het grote verschil is de tenaamstelling, zodat je er uit naam van de organisatie gebruik van kunt maken.

Voor starters, ZZP’ers en andere ondernemers

De zakelijke creditcard is er voor starters, voor ZZP’ers en natuurlijk voor alle andere ondernemers. Dus zoek je een zakelijke kaart waarmee je op krediet kunt kopen? Zowel in het MKB als onder ZZP’ers en starters is het gebruikelijk om daar gebruik van te maken.

Het garandeert veiligheid bij het betalen, biedt meer financiële controle en maakt extra’s beschikbaar. Dus merk je dat je de uitgaven met een creditcard nu privé doet? En dat het lastig is om die netjes in de administratie te verwerken? Het is in dat geval een goed idee om de kaart zakelijk aan te vragen. Je weet dan zeker dat je de uitgaven makkelijker kunt boeken, om er soepel gebruik van te maken.

Zakelijke creditcard aanvragen

Wil je een zakelijke creditcard aanvragen? Wij laten je zien welke mogelijkheden je hebt, natuurlijk bij Mastercard, VISA, American Express en de andere bekende namen. En zoek je een creditcard van een andere aanbieder? Wij zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Zo vind je de zakelijk meest interessante optie, waar je meteen een aanvraag kunt doen. Dat betekent dat jij binnenkort aankopen kunt doen met een creditcard die je zakelijk gebruikt.