Direct geld lenen

Wil je zo snel mogelijk direct geld lenen? Dat kan, want direct geld lenen kan op meerdere manieren. Je kunt direct geld lenen door een minilening af te sluiten. Op die manier heb je het geld dezelfde dag nog op je rekening. Sluit je liever een doorlopend krediet of persoonlijke lening af? Dan is ook dit proces te versnellen, waardoor jij direct geld kunt lenen.

Direct geld lenen met minilening

Heb je nu een paar honderd euro nodig omdat de wasmachine kapot is en de auto naar de garage moet? Of wil je jouw schulden bij een familielid of vriend direct aflossen? Met de minilening wordt direct geld lenen letterlijk mogelijk. Daarmee leen je een bedrag tussen de 100 en 1500 euro en los je dit binnen 62 dagen weer af. Het bedrag wordt dezelfde dag nog op je rekening gestort.

Geld lenen zonder BKR-toetsing

Geld lenen zonder BKR-toetsing wordt veel gedaan. Met name door mensen die een negatieve BKR-registratie op hun naam hebben staan. Misschien heb jij dat ook wel, doordat het in het verleden een aantal keer niet is gelukt een lening op tijd af te betalen. Direct geld lenen bij een reguliere bank wordt nu erg lastig. De meeste banken en kredietverstrekkers doen namelijk wel een BKR-toetsing waarbij gegevens over jouw leen-verleden worden opgevraagd. Blijkt daaruit dat jij een lening niet kon afbetalen, zullen zij jou uit bescherming geen nieuwe lening verstrekken.

Maar wat als je wel nu een (klein) bedrag nodig hebt? Omdat je auto naar de garage moet of je een ziekenhuisrekening moet betalen. Je kunt dan direct geld lenen zonder BKR toetsing door een minilening aan te vragen. Minilening-verstrekkers zijn namelijk niet aangesloten bij de Stichting Bureau Krediet Registratie. Zij zijn daarom ook niet verplicht een BKR-toetsing te doen. Zo kan jij ook met negatieve BKR-registratie direct geld lenen.

Ben je benieuwd welke lening er precies worden geregistreerd? Dan vind je hier een overzicht van de geregistreerde leningen bij Stichting BKR.

Geld lenen zonder loonstrook

Direct geld lenen is niet eenvoudig wanneer je geen vast contract hebt en daarmee geen loonstrook die je aan de bank of kredietverstrekker kunt tonen. Geld lenen zonder loonstrook is met name lastig omdat banken de zekerheid willen hebben dat je de lening die je bij hen afsluit ook terug kunt betalen. Zonder een vast inkomen is moeilijk te bepalen wat jouw financiële draagkracht is.

Toch kan je ook zonder vast inkomen direct geld lenen. Wel in de vorm van een minilening. De minilening-verstrekkers zullen je niet om een loonstrook of kopie van een (vast) contract vragen. Zij vinden dat iedereen in Nederland het recht heeft op een lening. Daarmee nemen ze het risico om ook wanneer je geen vast inkomen hebt jou een lening te verstrekken. Lees meer over direct geld lenen zonder loonstrook of bekijk direct de minilening-pagina vol belangrijke informatie.

Geld lenen zonder gedoe, vragen of papierwerk

Even direct geld lenen zonder gedoe, waar kan dat nog? Bij alle banken en kredietverstrekkers in Nederland moet je tegenwoordig veel papieren en documenten aanleveren. Ook wordt er gevraagd of je geen negatieve BKR-registratie op je naam hebt staan en of je wel een vast contract hebt.

Heb je direct geld nodig en heb je dit bedrag het liefst vandaag nog op je rekening? Dan is dit enkel te realiseren door een minilening af te sluiten. In de vorm van een minilening leen je 100 tot 1500 euro tegen 13.99% rente. Je ziet dat het rentetarief waartegen je leent wel hoger is dan de rente bij een persoonlijke lening. Daar tegenover staat dat je het geld kunt lenen zonder loonstrook, vast contract of BKR-toetsing. En zonder een hoop papieren en documenten die heen en weer gemaild moeten worden. Het bedrag dat jij wil lenen staat dezelfde dag nog op je rekening.

Direct geld lenen zonder bank

Goedkoop geld lenen zonder bank

Door online een lening aan te vragen, kan je geld lenen zonder bank. Wist je dat je op deze manier goedkoper geld kunt lenen? De online kredietverstrekkers hebben namelijk geen pand dat geld kost of veel medewerkers op de loonlijst. De besparingen worden doorberekend aan jou als klant. Op deze manier kan je online geld lenen tegen de laagste rente.

Zonder bank en zonder BKR-toetsing

Een bank zal altijd een BKR-toetsing doen. Heb je een negatieve BKR registratie op je naam staan dan kan jij er geen lening afsluiten. Maar gelukkig kan je er voor kiezen online geld te lenen zonder bank, in de vorm van een minilening. Er zijn in Nederland twee kredietverstrekkers die minileningen verstrekker voor wie geld wil lenen zonder BKR controle. Dit zijn Ferratum en Saldodipje.nl.

Direct geld lenen met persoonlijke lening

De snelste manier om geld te lenen is het afsluiten van een minilening. Maar wil je een groter bedrag lenen dan 1500 euro, dan is het verstandiger een persoonlijke lening af te sluiten. Je zal dan de nodige documenten aan moeten leveren en het geld zal niet dezelfde dag nog op je rekening staan. Daar tegenover staat wel dat je een hoger bedrag kunt lenen, tegen een langere looptijd en een lagere rente. Een persoonlijke lening sluit je al af tegen een rente vanaf 3,8%.

Om het aanvragen van een persoonlijke lening zo snel mogelijk te laten verlopen, kan je de papieren die de bank of kredietverstrekker van je nodig heeft alvast verzamelen. Nadat jij het eens bent met de door hen opgestelde offerte, kan je alle documenten per mail toesturen.

Documenten voor leningaanvraag

  • Kopie van geldig legitimatiebewijs (voor- en achterzijde)
  • Kopie van recente loonstrook
  • Bankafschriften (met bijschrijving inkomsten en afschrijving woonlasten)

Snel kredietverstrekkers vergelijken

Direct geld lenen door snel een lening af te sluiten klinkt interessant, maar is niet zonder risico. Je zou daarmee bijvoorbeeld kunnen vergeten om de leningen met elkaar te vergelijken. Vergelijken op rente is zo gebeurd. In een oogopslag zie je welke kredietverstrekker de lening tegen de laagste rente aanbiedt.

Maar naast de rente moeten ook de voorwaarden met elkaar vergeleken worden. Het kost je misschien nu wat meer tijd en het is taaie kost, maar zo voorkom je wel dat je een lening afsluit die goedkoop lijkt, maar blijkbaar niet de goedkoopste is wanneer je de voorwaarden er op naslaat. Zo kan er in de voorwaarden staan dat je verplicht wordt een overlijdensverzekering erbij te nemen, of dat je niet boetevrij extra kunt aflossen.

Van de meest interessante leningen vraag je vervolgens een offerte op. Deze offerte wordt voor jou persoonlijk gemaakt en laat zien hoeveel jouw maandlasten worden. Dit is niet te zien wanneer je enkel door een rij van kredietverstrekkers scrollt.

Lening met de laagste rente en beste voorwaarden

Direct geld lenen is vast niet het enige doel. We willen dit het liefst wel tegen de laagste rente die er is. Hoe vind je nu de lening met de laagste rente? Let er allereerst op dat de rente afhankelijk is van de leenvorm die je kiest. De rente op een minilening is standaard 13.99%. Deze is hoger omdat de kredietverstrekker meer risico neemt wanneer ze een lening verstrekken zonder BKR-toetsing, loonstrook of vast inkomen. Daarnaast heb je het doorlopend krediet waar de rente tijdens de looptijd kan stijgen en dalen. Kies je voor een persoonlijke lening dan staat de rente gedurende de looptijd vast. Op dit moment is de rente historisch laag. Wat gunstig is voor jou, wanneer jij je lening voor langere tijd afsluit.

Ten tweede hangt de hoogte van de rente af van de looptijd van de lening. De rente zal dalen wanneer je een langere looptijd kiest. Maar onderaan de streep betaal je dan vaak meer rente dan wanneer je een lening voor kortere tijd afsluit tegen een hoger rentepercentage. Houd daarom de looptijd van de lening zo kort mogelijk en los deze zo snel mogelijk af. Daarbij moet het natuurlijk wel financieel haalbaar blijven.

Ben jij ook benieuwd naar hoe de rente op een lening wordt bepaald en het kan dat de een meer rente betaald dan de ander?