Geld lenen tegen lage rente

Geld lenen tegen lage rente? U leent nu al vanaf een extreem lage rente van 4,1%. Het prettige hierbij is ook nog eens dat het een vaste rente is. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Dat maakt geld lenen tegen lage rente ook nog eens geld lenen met extra zekerheid. U weet namelijk vooraf wat de looptijd van de rente is, en wat de kosten zijn voor de lening. Geld lenen tegen lage rente is daarmee niet alleen voordelig, maar ook nog eens verantwoord.

Geld lenen tegen lage rente

Geld lenen tegen lage rente begint met aanbieders vergelijken. Om dit eenvoudig voor u te maken hebben wij hieronder al een tabel aangegeven met verschillende voordelige aanbieders van leningen.


Als u voordelig geld lenen mogelijk wilt maken, zult u altijd meerdere offertes moeten aanvragen. U krijgt dan een beter overzicht van uw mogelijkheden. Daarnaast gaat het veelal om vanaf rentes. Dat is bij de 4,1% die u her en der zult zien niet anders. Daarom hebben wij voor de duidelijkheid en eerlijkheid ook de maximale rentes erbij vermeld. U weet dan in ieder geval beter wat u kunt verwachten.

Welke kredietvorm kiest u voor het geld lenen?

Er zijn verschillende kredietvormen. U kunt kiezen uit een persoonlijke lening of het doorlopend krediet. Welke van deze twee u kiest is afhankelijk van uw wensen. Bij een doorlopend krediet mag u altijd boetevrij extra inlossingen doen, en u kunt weer opnames doen uit uw lening. Nadeel is dat de rente variabel is en dat de rente veelal hoger is. Bij een persoonlijke lening staat de rente juist vast, nadeel is echter dat boetevrij extra inlossen niet mogelijk is, net als het weer doen van opnames uit uw lening. Als het gaat om snel geld lenen is er overigens geen verschil.

Geld lenen tegen lage rente zonder BKR toetsing

Wie geld wil lenen zonder BKR toetsing tegen een lage rente komt veelal bedrogen uit. Geld lenen zonder BKR toetsing is al lastig. Als u dan ook nog eens geld wilt lenen tegen een lage rente zult u al snel merken dat het zeker niet eenvoudig is om een voordelige lening rond te krijgen. De banken met de laagste rentes, willen namelijk het minste risico lopen. En als u een negatieve BKR registratie heeft, wordt u helaas gezien als een consument met een verhoogd risico. En bij hogere risico’s past helaas geen lage rente. Gelukkig kunt u nog wel een lening aanvragen tegen een lagere rente dan u nu heeft. Banken zijn tegenwoordig namelijk verplicht om mee te werken als het gaat om consumenten die elders geen lening kunnen krijgen. Heeft u een lening lopen? En kunt u niet weg met uw lening. Dan kan een lening aanvragen bij de bank waar u nu uw lening heeft lopen u veel geld besparen. Helaas is het dan overigens niet mogelijk om extra geld in handen te krijgen. U kunt alleen uw huidige, te dure, lening oversluiten.