Geld lenen zonder gedoe lijkt haast niet meer mogelijk. Natuurlijk is er wel een indeling te maken in aanbieders waar geld lenen zonder gedoe wel, en waar dit niet mogelijk is. Geld lenen is de laatste jaren sowieso stukken makkelijker geworden. Daardoor zijn er altijd partijen waarbij direct geld lenen, en geld lenen zonder gedoe gewoon mogelijk zijn.

Waar kunt u geld lenen zonder gedoe

Om daar een overzicht van te maken zullen wij eerste een opsomming maken van de manieren om geld te kunnen lenen.

  • Geld lenen bij een bank
  • Minileningen
  • Geld lenen van particulieren
  • Crowdfunding

Dit zijn de 4 meest gebruikelijke. Bovenstaande is overigens zeker niet de volgorde voor het geld lenen zonder gedoe. Het meest eenvoudig is namelijk het geld lenen van particulieren. U kunt hierbij denken aan het geld lenen van familie of vrienden. Over het algemeen zullen dit natuurlijk kleine bedragen lenen zijn. Maar in sommige gevallen kan dit flink oplopen. Het grote voordeel van het geld lenen van familie of bekenden is dat u over het algemeen geen loonstrook of andere documenten hoeft aan te tonen. Het geld kan vaak eenvoudig aan u worden overgemaakt. Of zelfs gewoon contant aan u worden overhandigd.

Ranglijst geld lenen zonder gedoe

Als we de indeling zouden moeten maken op volgorde van meeste eenvoudig lenen bovenaan zou de rij er als volgt uitzien:

  1. Geld lenen van particulieren
  2. Crowdfunding
  3. Minileningen
  4. Geld lenen bij een bank

Hierbij moeten we dan wel de opmerking maken dat de verschillen tussen het geld lenen zonder gedoe tussen geld lenen in de vorm van crowdfunding en geld lenen in de vorm van een minilening bijzonder dicht bij elkaar liggen. Er zit wel een groot verschil in tijd. Bij een minilening kan geld lenen binnen 10 minuten mogelijk zijn, waar het bij crowdfunding enkele weken kan duren voor het geld op uw rekening staat bijgeschreven. Wel is het zo dat geld lenen in de vorm van crowdfunding vele malen voordeliger is dan het geld lenen in de vorm van een minilening.