Goedkoop geld lenen

Direct geld lenen kan natuurlijk een keer nodig zijn, een onverwachte rekening of een dreigende deurwaarder wilt u natuurlijk zo snel mogelijk betalen. Toch moet u er rekening mee houden dat direct geld lenen ook goedkoop geld lenen kan zijn. En daarbij hoeft het ook niet langer te duren als u een snelle lening wilt afsluiten. Als u toch geld gaat lenen, raden wij u aan om er toch nog even over na te denken. En niet direct met de eerste de beste aanbieder in zee te gaan. Deze kan namelijk wel snel zijn met het verzenden van de offerte, maar dit zegt nog niets over de snelheid van uitbetaling.

Waar moet u op letten bij goedkoop geld lenen

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,20%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,60%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via DNKM
vanaf 7,90%
Defam Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,00%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via DNKM
vanaf 8,50%
Qander Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,70%
Directa Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 8,80%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 8,90%

Bij het goedkoop geld lenen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. De belangrijkste is natuurlijk de rente. Des te minder u aan rente betaald, des te minder u moet betalen aan rente over uw uitstaande saldo. Rente is daardoor een zeer belangrijk element om rekening mee te houden. Daarnaast is het verstandig om naar de totale kosten te kijken. Dit kunt u terugvinden op het ESIC formulier. Dit formulier geeft duidelijk aan wat de kosten van de lening zijn. Des te korter de looptijd van de lening, des te minder u terug moet betalen, ook als de rente iets hoger is.

En waar kunt u goedkoop geld lenen?

Als u eenmaal weet waar u op moet letten om goedkoop geld lenen mogelijk te maken, is de volgende vraag waar u goedkoop geld kunt gaan lenen. Er zijn grofweg 3 plaatsen waar geld lenen mogelijk is. Dit kan bij de bank waar u uw betaalrekening heeft, dit is een vertrouwd adres. Nadeel hiervan is dat de rente bij de “eigen bank” veelal iets hoger is dan bij de onderstaande twee kanalen. De tweede optie is het geld lenen via een direct writer, dit zijn partijen als Directa, Freo en dergelijke. Dit zijn partijen met toch wat lagere rentes dan bij de eigen banken. Deze banken zijn gespecialiseerd in consumptief krediet (doorlopende kredieten en persoonlijke leningen). Veelal zijn dit overigens dochtermaatschappijen van de grootbanken, Freo is bijvoorbeeld een onderneming van de Rabobank. De laatste optie is het geld lenen via het intermediair. Dit is de voordeligste optie, via tussenpersonen als Kredietconcurrent en Ambtenarenkrediet kunt u geld lenen tegen de laagste rente. Deze intermediairs doen niet anders dan het verstrekken van geldleningen en werken samen met diverse banken. Goedkoop geld lenen kan dus bij een intermediair.