Goedkope minilening

Wil je een goedkope minilening afsluiten? Dat begint, net als bij iedere vorm van geld lenen, met minileningen vergelijken. Je zal een duidelijk beeld moeten krijgen waar je het voordeligst terecht kunt als je een goedkope minilening wilt krijgen.

Goedkope minilening? Ga vergelijken!

Het eerste dat je zal moeten gaan doen om een goedkope minilening af te sluiten, is minileningen met elkaar gaan vergelijken. Er zijn in Nederland diverse aanbieders. Hierbij kan je denken aan Ferratum en Saldodipje.
Het vergelijken van deze aanbieders zal je wat tijd kosten. De regels zijn per product dat je wenst af te sluiten namelijk verschillend. Vraag daarom altijd bij alle aanbieders een offerte aan, zodat je kan kijken wat exact de kosten zullen gaan worden in jouw situatie.

Waarom een minilening?

Zoals al aangegeven is een minilening niet de voordeligste manier van geld lenen. Het grote voordeel bij een minilening is echter wel dat het de enige manier is van geld lenen zonder BKR-toetsing. Of in ieder geval de enige commerciële verstrekker van leningen.
Uiteraard kan je ook nog altijd geld lenen zonder BKR-toetsing bij particulieren.

Eenvoudig een goedkope minilening verkrijgen

Er zit per aanbieder geen verschil in de hoeveelheid documenten die je aan moet leveren. Er is alleen een groot verschil als je al klant bent bij één van de genoemde partijen. In dat geval kan het namelijk mogelijk zijn om binnen 10 minuten geld te kunnen lenen. Een aanvraag doen is dan al voldoende om het geld op korte termijn op je rekening bijgeschreven te krijgen.