Gratis geld lenen advies, het bestaat. Er is niet veel meer gratis in het leven. Maar advies over geld lenen gelukkig nog wel. U kunt dus lening offertes aanvragen zoveel als u maar wenst, zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Leningen vergelijken kost dus geen geld!

Gratis geld lenen advies? En wie verdiend er dan wat?

gratis geld lenen advies Voor niets gaat alleen de zon op is een bekend gezegde. De vraag rijst dan ook direct; “wie betaalt de kosten van het advies voor geld lenen?”. En u raad het al, uiteindelijk bent u dit zelf als u een lening afsluit. Als u geen lening afsluit verdiend er uiteraard ook niemand aan u.
Het werkt als volgt. Bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening betaalt u natuurlijk rente over uw lening. Als u de lening bij uw eigen bank heeft lopen, verdiend de bank aan de rente die u betaald. Als u de lening via een kredietbemiddelaar heeft lopen, heeft deze de lening bij een kredietverstrekker ondergebracht. De kredietbemiddelaar ontvangt een klein deel van de rente die u betaalt.
Gek genoeg is lenen via een kredietbemiddelaar overigens vaak toch nog goedkoper dan geld lenen bij uw eigen bank.

Gratis geld lenen advies, doe er u voordeel mee!

Het belangrijkste is dat u, als consument, voordeel haalt uit het advies dat u krijgt. U kunt kosteloos en eindeloos leningen vergelijken. Pas als u een financiering afsluit, gaat de meter lopen. U gaat dan rente betalen en dat is direct het moment waarop het geld verdienen aan u kan gaan beginnen. Maar dit is ook logisch, de bank heeft immers ook het risico dat consumenten niet gaan betalen. En dan moeten ze zelfs gaan afboeken. Uw voordeel zit natuurlijk in het vergelijken van leningen en de voordeligste afsluiten. U heeft veel mogelijkheden om dit te bewerkstelligen, zonder dat het u direct geld gaat kosten.