Lenen zonder loonstrook

Als u geld wil lenen, maar u heeft geen inkomen, of in ieder geval geen loonstrook. Dan merkt u al snel dat geld lenen lastig kan worden. Lenen zonder loonstrook is namelijk zeker niet eenvoudig. Toch zijn er nog wel wat mogelijkheden om lenen zonder loonstrook mogelijk te maken.
Als u niet kunt aantonen dat u een vast inkomen heeft, is vertrouwen belangrijk. Als u al eerder geleend heeft kan het mogelijk zijn om direct geld lenen mogelijk te maken. Ook lenen zonder loonstrook kan dan opeens.


Waar kunt u lenen zonder loonstrook?

Lenen zonder loonstrook gaat bij de banken zelf niet lukken, u hoeft bijvoorbeeld bij de Rabobank of ABN niet aan te kloppen voor een lening zonder loonstrook. Goedkoop geld lenen is het daar overigens toch al niet. Er zijn nog wel wat andere mogelijkheden om een lening af te sluiten. Deze vragen veelal alleen wat meer creativiteit. De makkelijkste manier om lenen zonder loonstrook mogelijk te maken is geld lenen van particulieren. U kunt hierbij denken aan een lening van familie of vrienden. Dit is uiteraard verreweg de meest eenvoudige manier, maar ook de manier waarbij u voor een groot gedeelte uw gene moet overwinnen. Het is natuurlijk niet niets om een lening bij uw familie aan te vragen. Toch kan het de beste en meest eenvoudige manier zijn om een lening af te sluiten als u geen loonstrook kunt, of wilt overleggen.

Lenen zonder loonstrook met een minilening

Een andere manier kan zijn het lenen met een minilening. Dit kan overigens alleen als u al een keer een minilening heeft afgesloten via een aanbieder van de minileningen. En daar komt het stukje vertrouwen om de hoek. Als u al eerder een minilening heeft afgesloten en u heeft deze altijd tijdig terugbetaald. Dan heeft u daarmee aan kunnen tonen dat u goed in staat bent om leningen terug te betalen.
Veelal is het zo dat u bij een tweede of derde minilening, geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR toetsing mogelijk kunt maken. Het nadeel hierbij is natuurlijk wel dat u gehouden bent aan een maximaal bedrag. 1500 Euro lenen met een minilening is nog altijd niet mogelijk helaas. Het maximaal te lenen bedrag met een minilening is op dit moment nog altijd “slechts” € 1000,-.