Geld lenen tegen lage rente

Wilt u geld lenen? Dan kan geld lenen tegen lage rente u in ieder geval bijzonder veel geld besparen. Geld lenen hoeft direct geld lenen overigens niet in de weg te staan. Een lening afsluiten van € 1.000,- kan net zoveel tijd in beslag nemen als een lening van € 25.000,-. Voor de snelheid hoeft u dus zeker geen lening met hogere rente te verkiezen. De vraag is dan alleen nog, waar vind u een lening tegen lage rente en goede voorwaarden? En hoe krijgt u deze lening zo spoedig mogelijk geregeld bij de bank? Snel geld lenen met een lage rente? Het kan echt!

Waar kunt u geld lenen tegen lage rente?

Als we kijken naar de grote leenbedragen vanaf € 15.000,- zijn er eigenlijk maar 2 partijen die echt voordelig zijn. Dit zijn Krediet Groep Nederland en de kredietbemiddelaars. Krediet Groep Nederland is een directe verstrekker. Zij zijn zelf de bank en bepalen dus zelf of zij u wel of geen lening kunnen gaan verstrekken.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,30%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,40%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,70%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 6,90%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 7,50%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via DNKM
vanaf 8,30%
Qander Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,50%
Directa Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 8,60%

Bij Krediet Groep Nederland kunt u al geld lenen vanaf een rente van 3,9%. Dat is de op één na laagste rente. De laagste rente, en dat is waar we naar op zoek zijn, vind u bij de kredietbemiddelaars. Kredietbemiddelaars zijn partijen als Kredietconcurrent. Deze partijen bemiddelen in leningen. Zij zijn hierin gespecialiseerd en gaan te allen tijde op zoek naar geld lenen tegel lage rente. Als zij dit doen halen zij namelijk meer klanten binnen. Kredietbemiddelaars worden door de banken beloond door middel van provisie. Zij ontvangen een klein deel van de rente die u moet betalen. En toch zijn zij veel voordeliger dan de reguliere banken. Bij een kredietbemiddelaar kunt u al geld lenen tegen een rente vanaf 4,5%.

En waar kunt u snel en voordelig geld lenen?

Geld lenen binnen 10 minuten is lastig. Maar direct geld lenen blijft nog altijd goed mogelijk. Er zit hier wel een groot verschil tussen het geld lenen bij Krediet Groep Nederland of een lening afsluiten via een kredietbemiddelaar. Bij een kredietbemiddelaar wordt er meer inspanning geleverd om ervoor te zorgen dat uw krediet snel wordt uitbetaald. Bij een kredietbemiddelaar kunt u bijvoorbeeld ’s morgen uw lening voor 10 uur aanvragen, om 11.00 uur uw offerte ontvangen. De ondertekende gegevens uploaden en de gevraagde documenten aanleveren en u kunt ’s middags al definitief het bericht krijgen dat het geld is overgemaakt naar uw rekening. Bij diverse andere kredietverstrekkers lezen wij hier wat minder vlotte ervaringen over. Daar kan het zelfs 1 week of nog langer duren voordat een lening definitief is uitbetaald.