krediet groep nederland logoOnline geld lenen tegen de laagste rente en beste voorwaarden. Waar kan je dat nu het beste doen? Bij Krediet Groep Nederland, zo blijkt uit ons Vergelijkingsonderzoek 2019. Omdat zij als beste uit de test kwamen, vertellen we je in dit artikel alles wat je wilt weten over Krediet Groep Nederland.

Waarom lenen bij Krediet Groep Nederland

Geld lenen bij een bank waar je wat anders bent dan een nummer. Dat kan bij Krediet Groep Nederland. Wist je dat ze al sinds 1999 bestaan? In de tussentijd hebben ze niet stilgezeten maar vernieuwen en ontwikkelen ze elke dag. Er wordt met name gekeken hoe het klantbelang steeds beter kan.

Het aanvragen van een lening kan je er gemakkelijk en kosteloos online doen. Het verplicht je dan ook tot niks. Er wordt geluisterd naar je wensen. Vervolgens krijg je een helder en duidelijk advies, dat bij jouw situatie past. Vanzelfsprekend wordt er gezocht naar de laagste rente van Nederland en beste voorwaarden.

Heb je al een lening maar ben je benieuwd of het wellicht voordeliger kan? Dan zoeken ze samen met jou naar de mogelijkheden om tegen nog betere voorwaarden en het laagste rentetarief je lening over te sluiten. Voor het meedenken en oversluiten van je huidige lening wordt geen geld gevraagd.

Nummer 1 in het vergelijkingsonderzoek

Zoals we al aan gaven kwam Krediet Groep Nederland als de nummer 1 uit het vergelijkingsonderzoek. Zo’n mooie plaats behaal je natuurlijk niet zomaar. In ons onderzoek hebben we interessante kredietverstrekkers met elkaar vergeleken op een aantal belangrijke punten. We bekeken de rentetarieven, voorwaarden, aanvraagprocedure, klantvriendelijkheid en service.

Testuitslag Krediet Groep Nederland


Aanvraagprocedure

Al binnen enkele uren na je aanvraag krijg je te horen wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Krediet Groep Nederland vinden ze het belangrijk om helder, transparant en duidelijk te zijn. Je weet dus direct waar je aan toe bent.

Rentetarieven
De rentetarieven worden laag gehouden. Zo verzekeren ze je ervan dat je zelfs de laagste rente betaald die er op dit moment door kredietverstrekkers gevraagd wordt. Een kredietverstrekker vinden waar je voordeliger geld kunt lenen wordt lastig.

Voorwaarden
Bij Krediet Groep Nederland gaan ze opzoek naar de beste voorwaarden voor jou. Er wordt gekeken naar welke voorwaarden het meest interessant zijn voor de lening die jij aangaat.

Klantvriendelijkheid
Ook op het gebied van klantvriendelijkheid wordt er goed gescoord. Er is een excellente dienstverlening, want zo zeggen ze: de klant is koning. ‘Gewoon klantvriendelijk’ is bij deze bank niet goed genoeg. Je kunt ervoor kiezen telefonisch contact op te nemen, maar een e-mail sturen is ook mogelijk.

Extra service

Iedere aanvraag wordt bij Krediet Groep Nederland met zorg behandeld. Dat betekent dat er voor iedereen wordt gezocht naar een lening met de laagste rentetarieven en de beste voorwaarden. Wanneer je je aanvraag indient, zal je zien dat ze graag voor je aan de slag gaan.

Lening aanvragen

Een lening aanvragen wordt je bij Krediet Groep Nederland zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Wanneer je het aanvraagformulier op de website hebt ingevuld, gaan ze meteen voor je aan de slag. Probeer zo’n aanvraagformulier altijd zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer informatie de kredietverstrekker heeft, hoe beter hij een passend advies kan geven. Het kan zijn dat er nog eenmaal telefonisch contact wordt opgenomen voor wat aanvullende gegevens.

Nadat je in een paar minuten je aanvraag hebt gedaan, gaan ze bij Krediet Groep Nederland op zoek naar de laagste rentestanden van dit moment en de beste voorwaarden voor jouw situatie. Ze zullen samen met jou een lening vinden waar je een goed gevoel bij krijgt. Nadat je besloten hebt een lening af te sluiten, onderhouden ze het contact met je. Dat is een onderdeel van de prettige klantenservice die Krediet Groep Nederland rijk is.

De aanvraag in 4 eenvoudige stappen

Stap 1: online aanvragen
Je kunt eenvoudig je lening online aanvragen. Geef je de voorkeur aan telefonisch contact, dan kan dit ook. Bel dan 0228 526355.

Stap 2: beoordeling aanvraag
Vervolgens wordt je aanvraag behandeld. Omdat er direct gezocht wordt naar de beste voorwaarden voor jouw situatie en het laagste rentepercentage van dit moment, ontvang je op werkdagen al met een paar uur een reactie terug.

Stap 3: akkoord op je aanvraag
Wanneer de aanvraag akkoord is, ontvang je per mail een offerte. Zo’n offerte krijg je geheel vrijblijvend.

Stap 4: akkoord met offerte
Wil je akkoord gaan met de offerte? Dan onderteken je de gevraagde documenten en stuur je die terug. Vervolgens wordt de lening binnen enkele dagen al aan je uitbetaald.

Lenen bij Krediet Groep Nederland

Bij Krediet Groep Nederland is het mogelijk om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te vragen. Maar je kan er ook voor kiezen een combinatielening af te sluiten. Op die manier combineer je de voordelen van de persoonlijke lening met de flexibiliteit van het doorlopend krediet. Welke van de drie past nu het beste bij je? De adviseurs willen je hier graag vrijblijvend een antwoord op geven. Geef je de voorkeur aan eerst zelf inlezen en informatie verzamelen? Ontdek dan alle voor- en nadelen van beide leningen op onze informatiepagina’s: Persoonlijke lening en Doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening aanvragen is een goede keus wanneer je een lening zoekt met een vast maandbedrag, vaste rente en vaste looptijd. Doordat alle drie de gegevens vaststaan voordat je de lening afsluit, weet je goed waar je aan toe bent. Je weet precies wat de lening je per maand gaat kosten en wanneer je de lening volledig hebt afbetaald. Het aanvragen van een persoonlijke lening kost maar een paar minuten tijd. Direct nadat je de aangevraagd hebt ingediend gaan ze bij Krediet Groep Nederland voor je aan de slag. Op zoek naar de beste voorwaarden en laagste rente van Nederland. Als snel krijg je een helder en transparant antwoord terug. Je hoort wat er voor jou mogelijk is wanneer je een persoonlijke lening wil afsluiten.

Persoonlijke lening afsluiten

Combinatielening

Door te kiezen voor een combinatielening ga je voor zekerheid en flexibiliteit. Zo ontvang je de vaste lage rente die hoort bij een persoonlijke lening. Tegelijkertijd krijg je de flexibiliteit die je kent van een doorlopend krediet. Je zal iedere maand een deel van de lening aflossen, terwijl je over de rest vrij blijft beschikken. Zo’n lening kan je in veel situaties aanvragen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing. Je weet van te voren niet precies hoeveel de verbouwing gaat kosten. Mocht je toch wat meer nodig hebben in een dure maand, kan je er voor kiezen wat extra’s op te nemen. Ondertussen heb je wel de zekerheid dat je ook iedere maand gegarandeerd een deel aflost. Zo zal je niet eindeloos met je niet afgeloste lening blijven zitten.

combinatielening afsluiten

Lening oversluiten

Soms is een lening oversluiten voordeliger, maar dit is niet altijd het geval. Zo zal het bijvoorbeeld een stuk interessanter zijn om een lening met een lange looptijd over te sluiten dan een lening die bijna is afgelost. Ook hangt het af van de huidige rentestanden en de rentestanden in de tijd dat jij je lening afsloot.

Bij Krediet Groep Nederland kan je gratis gebruik maken van de oversluitservice. Dat houdt in dat zij voor je gaan kijken wat voor jou de eventuele mogelijkheden zijn wat betreft oversluiten van je lening. Je kan een eerlijk en transparant antwoord verwachten. Zowel wanneer het voordeel voor je zal opleveren als wanneer het geen voordeel oplevert. Dit alles zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Persoonlijke lening oversluiten

Wil je je persoonlijke lening oversluiten, dan zal je rekening moeten houden met een aantal zaken. Gelukkig heeft Krediet Groep Nederland adviseurs die je hierbij helpen. Je zit bij een nieuwe lening niet te wachten op een langere looptijd dan je huidige lening. Daarom is het belangrijk te kijken tegen welk rentepercentage je kan lenen, wanneer je een persoonlijke lening met een korte looptijd nog wil oversluiten. Laat altijd berekenen of het in jouw geval nog interessant is je lening over te sluiten.

Doorlopend krediet oversluiten

Ook wanneer je een doorlopend krediet wil oversluiten zal je rekening moeten houden met de oude en nieuwe rentestanden. Maar nog belangrijker in dit geval is het gebruik van de lening. Waarvoor en hoe lang wil je het doorlopend krediet nog blijven gebruiken. Bij Krediet Groep Nederland denken ze graag met je mee en zullen ze je een eerlijk antwoord geven. Dit is geheel kosteloos.

Hoeveel kan je lenen bij Krediet Groep Nederland

Iedere kredietverstrekker in Nederland heeft zich te houden aan bepaalde afspraken die gemaakt zijn omtrent het verstrekken van leningen aan burgers. Krediet Groep Nederland houdt zich daarom ook aan de richtlijnen die gesteld zijn door de VFN.

Hoeveel je kunt lenen hangt af van een aantal factoren. Voor een groot deel wordt dit bepaalt door de verhouding tussen je inkomsten en uitgaven. Hoe hoger je inkomen is, hoe meer je zal kunnen lenen. Naast een aantal rekensommen die gemaakt zullen worden, wordt er door Krediet Groep Nederland ook gekeken naar de persoonlijke situatie. Vul je het aanvraagformulier in, zal je dus een persoonlijk antwoord kunnen verwachten.

Veiligheid en privacy

Jouw privacy en de veiligheid van je persoonlijk gegevens vindt men bij deze bank erg belangrijk. Op de website is een Privacy Statement terug te vinden. Hierin wordt verwoord hoe zij omgaan met je persoonlijke gegevens en waarvoor die gebruikt worden. Ook vertellen ze dat de website gebruik maakt van een SSL Certificaat om alle persoonsgegevens te waarborgen. Alle werknemers die toegang hebben tot jouw persoonlijke gegevens hebben een geheimhoudingsplicht.

Daarnaast is ook het Privacybeleid volledig transparant en te downloaden op de website. Hierin is te lezen om welke manieren allemaal rekening gehouden wordt met jouw privacy. En wat er aan gedaan wordt om deze zo goed mogelijk te waarborgen.

Conclusie

Wil je een doorlopend krediet of een persoonlijke lening afsluiten en twijfel je nog bij welke bank je dit zal doen? Dan adviseren wij je om een offerte op te vragen bij Krediet Groep Nederland. Van hen kan je een transparant en eerlijk advies verwachten, helemaal op maat.