Terug naar overzicht

Interbank vindt het belangrijk dat er verantwoord geleend wordt. Dit begint met een advies van een financieel adviseur. De financieel adviseur kijkt samen met jou welke lening het beste bij jou en jouw situatie past.

Vraag een persoonlijke lening aan door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over Interbank

Interbank is per juni 2022 gestopt met het aanbieden van persoonlijke leningen.

Met 150.000 klanten behoort Interbank tot de groep grootste banken van Nederland. Het is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Wat weer een dochteronderneming is van Crédit Agricole S.A., een grote financiële instelling van Europa. Het voordeel hiervan is dat er veel expertise in huis is.

Dat Interbank een dynamisch bedrijf is merk je aan het feit dat zij klantbelang centraal stellen. Ook erkennen zij dat ze hier niet hadden gestaan zonder alle medewerkers. Met hun kennis, flexibiliteit en slagvaardigheid staan ze elke dag voor de klanten en de onderneming klaar.

Voordelen

  • Verantwoord lenen
  • Heldere voorwaarden
  • Samenwerking met financieel adviseurs
  • Veel expertise in huis

Meest gekozen lening

De meest gekozen lening van Interbank is de persoonlijke lening. Het is een lening met een hoge zekerheid. Dit komt doordat de rente, aflossing en looptijd van te voren vaststaan. Wil je extra aflossen, dan kan dit kosteloos.

Bij een persoonlijke lening spreek je het volgende af met Interbank:

  • De hoogte van het leenbedrag. Je kunt een lening aanvragen tussen de 5000 en 75.000 euro.
  • Jouw maandbedrag. Opgebouwd uit aflossing en rente.
  • De looptijd van de Interbank lening. Voordat je 74 jaar bent, zal je de lening terug moeten betalen.

Hoeveel geld kan ik lenen bij Interbank?

Hoeveel geld jij bij Interbank kunt lenen, hangt af van je persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld schulden of meerdere leningen lopen, dan zal dit bedrag lager zijn dan wanneer het de eerste lening is die je afsluit. Bij Interbank kan je een vrijblijvende en gratis offerte opvragen.nl. Een financieel adviseur laat je weten hoeveel jij in jouw situatie kunt lenen en tegen welke rentetarief.

Klachtenregeling

Interbank wil al haar klanten tevreden houden. Om die reden worden alle financiële producten van Interbank met zorg samengesteld. Heb je toch een klacht over de lening of dienstverlening van Interbank, dan horen zij dit graag. Je kunt een mail sturen met je klacht naar [email protected]. Of een brief sturen naar:

Interbank N.V.
Klachtenmanager
Postbus 855
1000 AW Amsterdam

Contactgegevens

Interbank N.V.
Afdeling Klantbeheer
Postbus 855
1000 AW Amsterdam

Klantenservice e-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
0900 8688

0 reactions

Beoordeel Interbank

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en duidelijke informatie
  • Bespaar met de beste deals