Lenen als uitzendkracht

Geld lenen, en vooral direct geld lenen is niet eenvoudig. Maar wat als u uitzendkracht bent? Is het dan wel mogelijk om een lening af te sluiten? Waar kunt u dan nog geld lenen? Zijn er verschillen in de voorwaarden? Allemaal vragen die we zelf binnen enkele tellen kunnen bedenken als we meer willen weten over het geld lenen als uitzendkracht. Belangrijke vragen om te beantwoorden voordat u een lening gaat aanvragen.

Lenen als uitzendkracht

Als u geld wilt gaan lenen, en u heeft op dit moment een uitzendovereenkomst, dan wilt u natuurlijk snel weten wat de mogelijkheden zijn. Mogelijkheden voor geld lenen zijn er overigens altijd. Het is alleen de vraag of u de beste voorwaarden kunt krijgen. Er is wel een groot onderscheid te maken tussen het lenen als uitzendkracht met een fase A overeenkomst, of een fase C overeenkomst.

Lenen als uitzendkracht fase A (minder dan 6 maanden werkzaam via het uitzendbureau)

Dit is voor de banken de meest onzekere variant. Vandaar dat lenen als uitzendkracht met fase A het meest lastig is.

Uw inkomen wordt bij een fase A overeenkomst door de banken namelijk niet meegenomen in de berekening voor een lening. Een “regulier” doorlopend krediet of een persoonlijke lening is daardoor helaas niet mogelijk. Lenen als uitzendkracht fase A kan nog wel mogelijk zijn bij de verstrekkers van de minileningen. Voordeel hierbij is natuurlijk dat geld lenen zonder BKR toetsing ook nog eens mogelijk is. De verstrekkers van minileningen kunnen namelijk geen BKR toetsing doen.

lenen als uitzendkracht

Lenen als uitzendkracht fase B (tijdelijk contract)

Hiermee krijgt u het al iets eenvoudiger als u een lening wilt gaan afsluiten. De banken nemen uw inkomen in ieder geval voor een deel mee. Bij de meeste banken zal dit 70% zijn. Als u partner wel een vast inkomen heeft, kunnen banken coulanter zijn om u een lening te verstrekken. U kunt dan ook in aanmerking komen voor een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Daarnaast blijven minileningen en geld lenen bij particulieren natuurlijk ook nog gewoon een optie.

Lenen als uitzendkracht fase C (een vast contract bij een uitzendbureau )

De meeste kans op een lening heeft u als u lenen als uitzendkracht mogelijk wilt maken met een fase C overeenkomst. Banken nemen dit inkomen volledig mee, het wordt dan ook gezien als een vast inkomen. Uiteraard zal de bank wel gewoon de BKR toetsing blijven doen. Maar om door de inkomenstoets te komen wordt in ieder geval al een stuk eenvoudiger.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam GreenLoans Duurzaamheidslening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,60%
button laagste rente
Freo Persoonlijke lening
- via kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Directa Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,70%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,90%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,30%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,70%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 10,40%

Wilt u meer weten over geld lenen als uitzendkracht? Of mist u nog iets in het artikel? Dan kunt u een email zenden aan info@directgeld-lenen.nl. Wij zullen uw email dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.