Er is geen lening markt meer in beweging dan de markt voor de minileningen. Waar enkele maanden geleden het maximale bedrag voor de minilening is aangepast naar maximaal 1000 Euro. Is nu een minilening tot 1500 euro mogelijk. Een minilening is weliswaar een dure vorm van geld lenen. Maar wel de vorm van geld lenen waarbij direct geld lenen zonder BKR toetsing nog goed mogelijk is. Een van de laatste wijzigingen is dat een minilening tot 1500 euro nu ook tot de mogelijkheden behoort.


Minilening tot 1500 euro met verlengde looptijd

Naast de aanpassing in het bedrag, de verhoging van de maximale limiet naar 1500 euro. Is ook de looptijd verlengd. En dat is een goede bijkomstigheid. In eerste instantie werden minileningen verstrekt tot een bedrag van 800 euro. Dit is met stappen verhoogd naar 1000 euro lenen. En nu is een minilening tot 1500 ook mogelijk. Ook de looptijd is nu verlengd. Dat is een belangrijke stap geweest. Met een minilening tot 30 dagen was de terugbetaling van de minilening namelijk een grote aanslag, met de verlening van de looptijd naar 62 dagen is het beter op te brengen. U kunt zich beter voorbereiden op de terugbetaling. Naar ons idee is de verlening van de looptijd echt een goede uitkomst. Het wordt eenvoudig om uw financiën beter op de rit te krijgen.

Waarom kiezen voor een minilening?

minilening tot 1500 euroEen minilening is nog de enige vorm waarbij geen BKR toetsing en registratie plaatsvind. Alle andere commerciële vormen van geld lenen zijn namelijk met een BKR toetsing en registratie. Heeft u een negatieve BKR registratie? Dan is een lening afsluiten haast niet mogelijk, en kan een minilening een prima oplossing zijn.
Daarnaast kan een minilening tot 1500 Euro een goede optie zijn uit gemak. Het is een vorm van direct geld lenen. Zeker als u al een bestaande klant bent bij één van de verstrekkers van de minileningen kunt u zelfs geld lenen binnen 10 minuten nog mogelijk maken. Gemak kan dus ook een goede optie zijn om te kiezen voor een minilening.