Minilening zonder poespas

Snel en eenvoudig een minilening afsluiten. Een minilening zonder poespas? Het kan nog wel, al is het niet zo eenvoudig als de meeste mensen graag zouden willen. Geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR toetsing en verdere poespas kan alleen nog als u al een bestaande klant bent bij één van de verstrekkers van de minileningen. Een minilening zonder poespas is dan echt een lening zoals veel consumenten het graag zouden willen hebben.

Minilening zonder poespas

Een minilening zonder poespas is voor de meeste mensen een lening waarbij het niet nodig is om contracten te ondertekenen of veel documenten aan te leveren. Daarnaast zijn er veel mensen die de BKR toetsing vooral een heel gedoe vinden. Een minilening afsluiten zonder gedoe kan zoals aangegeven helaas niet veel meer. Alleen als bestaande klant bij een verstrekker van minileningen kunt u direct terecht. Direct geld lenen is dan nog mogelijk, uw lening kan automatisch worden goedgekeurd indien u recent een minilening heeft afgesloten. Mits dit wel bij dezelfde verstrekker gebeurd natuurlijk.

Minilening zonder poespas en BKR

Naast het gegeven dat veel mensen het lastig vinden om allerlei documenten te moeten aanleveren. Of een financieringscontract te moeten ondertekenen. Kan het BKR voor veel mensen ook een uitdaging zijn. Geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is haast niet mogelijk als u een negatieve BKR registratie heeft. Geld lenen in de vorm van een minilening kan dan uitkomst bieden. Verstrekkers van minileningen zijn namelijk niet aangesloten bij het BKR. Dit betekent dat zij geen BKR toetsing doen, en ook de minileningen worden niet BKR geregistreerd. Wat BKR toetsingen betreft is een minilening altijd een kredietvorm zonder poespas.

Hoe lang duurt het voordat u uw geld heeft

Zoals al eerder aangegeven kan dit heel snel gaan. Als u een bestaande klant bent bij de verstrekkers van de minileningen is het mogelijk om het geld binnen 10 minuten op uw rekening te hebben. Als u nog geen bestaande klant bent kan het beduidend langer duren. Het kan dan tot 24 uur duren voordat u het geld op uw rekening ontvangt. Als er aanvullende documenten gevraagd wordt duurt het soms zelfs wel tot 48 uur.