Een minilening afsluiten is al tijden zeer populair. Probleem lag echter in het maximale bedrag dat verstrekt kon worden bij een minilening. In sommige gevallen was dit slechts maximaal € 600,-. Daar is sinds kort verandering in gekomen. Een minilening afsluiten tot 1000 Euro is nu ook mogelijk. Cashper heeft namelijk het maximaal te lenen bedrag aangepast.

Snel een minilening tot 1000 Euro afsluiten

Vanmorgen was het toevallig nog op de radio “Even snel een lening nodig? Vandaag nog geld op je rekening”. Een minilening afsluiten tot 1000 Euro is direct geld lenen binnen enkele uren. Daarnaast geeft Cashper duidelijk aan dat zij niet werken met het opvragen van veel documenten. Eenvoudig en snel geld lenen is nu direct mogelijk met een minilening. En nu eindelijk tot een bedrag van € 1000,-. Toch prettig om te weten!

Een minilening afsluiten van meer dan 1000 Euro?

Als u meer wilt lenen in de vorm van een minilening is het mogelijk om bij een aantal verschillende verstrekkers een lening aan te vragen. U moet er uiteraard wel rekening mee houden dat een minilening afsluiten, geen voordelige lening is. Bij een minilening van 1000 Euro moet u al rekening houden met bijkomende kosten van ongeveer 300 Euro. Als u minilening gaat combineren, worden de kosten alleen maar hoger.
Wel is de verwachting dat Cashper nu eerst gaat testen met het hogere bedrag tot 1000 Euro. Als alle consumenten dit tijdig terugbetalen zal Cashper gaan inschatten dat het risico laag is. Zij zouden dan kunnen gaan besluiten om nog hogere bedragen te gaan verstrekken. En daar zullen veel consumenten mee geholpen zijn.

Een minilening afsluiten tot 1000 Euro? Betaal tijdig terug!

Als u een lening afsluiten moet u zeker weten dat u deze ook kunt terugbetalen. Doet u dit niet dan zal u in de toekomst door deze aanbieder geen minilening meer verstrekt worden. Daarnaast zullen er behoorlijke kosten in rekening gebracht worden indien u een achterstand zou krijgen.