Online geld lenen

Online geld lenen is de snelste manier van geld lenen. Waar u in het verleden sneller de bank kon binnenlopen om direct geld lenen mogelijk te maken is het nu eenvoudiger om aan online geld lenen te gaan beginnen. Een aanvraag kunt u binnen 10 minuten doen. Ook het afwikkelen van de lening gaat vaak digitaal. U kunt de ondertekende documenten per mail verzenden, of uploaden. Bij sommige verstrekkers van de persoonlijke leningen of de doorlopende kredieten kunt u al binnen 24 uur het bedrag dat u wilt lenen op uw rekening ontvangen. Dit kunnen kleine leningen zijn, maar ook voor € 50.000,- kunt u bij deze kredietbemiddelaars terecht.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam GreenLoans Duurzaamheidslening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,60%
button laagste rente
Freo Persoonlijke lening
- via kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Directa Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,70%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,90%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,30%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,70%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 10,40%

Snel online geld lenen

Als u op korte termijn geld nodig heeft omdat er een rekening nu echt te lang open staat. Dan wilt u natuurlijk direct geld lenen. Online geld lenen is daar de uitgelezen manier voor. U vult het online aanvraagformulier van een aanbieder naar keuze, en u weest al snel of de lening mogelijk is.
U krijgt namelijk over het algemeen al binnen enkele minuten een reactie terug van de banken of u de lening kunt krijgen of niet. Als de lening voor u mogelijk is ontvangt u in veel gevallen ook direct de offerte voor een voordelige lening. Als u echt haast heeft met het geld is het dan wel verstandig om ook even na te bellen of te mailen, hoe lang het duurt voordat u het geld op uw rekening heeft. Bij de eigen banken kan dit best lang duren. Ook Freo en Nationale Nederlanden staan nu niet bepaald bekend om de snelle afwikkeling van uw kredietofferte. Een aanbieder als Defam daarentegen beoordeeld u documenten snel en kan het geld direct overmaken op uw rekening.

Online geld lenen? Eenvoudig vergelijken!

Als u online geld wilt gaan lenen is het eenvoudig om aanbieders met elkaar te vergelijken. U kunt direct op de website vaak al de rentes zien die een bepaalde aanbieder u kan bieden. Houdt hierbij wel rekening met het gegeven dat dit vanaf rentes kunnen zijn. En dat de rente voor u wellicht een stuk(je) hoger is. U weet dit pas definitief als u ook daadwerkelijk de lening heeft aangevraagd.

Vraag daarom ook altijd meerdere leningen tegelijk aan. U krijgt dan een goed overzicht welke partij u echt de laagste rente kan bieden.

Online geld lenen, kan het nog anders?

Internet is natuurlijk niet meer weg te denken. Het is dan ook haast niet meer mogelijk om ofline een lening aan te vragen. Veel banken hebben de dorpskantoren al gesloten, en de overgebleven kantoren zijn vaak servicepunten geworden. Hier helpen ze u met het aanvragen van uw lening. Maar het daadwerkelijke verstrekken doen zij niet meer.
Het fijne van het online geld lenen is overigens ook nog eens het anonieme geld lenen. Bij een online aanvraag zal men er namelijk niet snel achter komen wie u bent. En een lening wordt toch nog regelmatig als taboe gezien.

Online een minilening afsluiten

Naast het geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, kunt u natuurlijk ook online een minilening afsluiten. Online geld lenen in de vorm van een minilening is eenvoudig en snel te regelen. Ten eerste omdat een minilening snel geld lenen is. Ten tweede omdat de aanbieders van minileningen behoorlijk goed ingericht zijn op het online geld lenen. Zo hebben de meeste aanbieders mogelijkheden om uw documenten te uploaden. U kunt hierdoor niet alleen online uw lening aanvragen, u kunt hierdoor ook nog echt uw lening online afsluiten. Zij zorgen dus eigenlijk pas echt voor het online geld lenen.

Online geld lenen met crowdfunding

Naast de hierboven genoemde vormen, is ook het online geld lenen in de vorm van een peer-to-peer lening, ofwel crowdfunding in sneltreinvaart aan populariteit aan het winnen. Er kom steeds meer aanbieders die in het bezit zijn van een vergunning van de AFM voor het uitlenen van geld.

Deze aanbieders zijn overigens ook aangesloten bij het BKR. In het verleden was het geld lenen zonder BKR toetsing nog mogelijk bij deze aanbieders. Tegenwoordig gaat dit niet meer lukken. Dit omdat de aanbieders van de crowdfunding leningen steeds professioneler aan het worden zijn.