Een persoonlijke lening afsluiten kan een goede keuze zijn als u een lening wilt afsluiten tegen een zeer scherpe rente en goede voorwaarden. Daarnaast heeft u met een persoonlijke lening altijd zekerheid. Een persoonlijke lening heeft namelijk een vaste rente. U weet dus waar u aan toe bent. Een verantwoorde manier van snel geld lenen.

Persoonlijke lening afsluiten

Als u een persoonlijke lening gaat afsluiten wilt u natuurlijk weten waar u dit voordelig kunt gaan doen. In onderstaand overzicht geven wij u daar meer informatie over.

Aanbieder
Product
Min. - Max. Rente
Aanvragen
Defam
Laagste rente
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
3,9 - 7,2%
Interbank
Interbank Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,3 - 11,3%
Defam
Defam Premium PL
- via Krediet Groep Nederland
4,4 - 7,8%
Ferratum financieringen
Ferratum Money
- Lening tot €1500
13,99%
Defam
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5 - 7,9%
Defam
Defam Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
4,6 - 11,2%
Nationale Nederlanden
NN Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,7 - 11%
Qander
Qander Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
5,3 - 8,6%
Waar u de lening wilt afsluiten bepaald u uiteraard zelf. Bij een persoonlijke lening afsluiten is het in ieder geval altijd verstandig om meerder offertes aan te vragen. U kunt daarvoor terecht bij bovenstaande aanbieders, maar u kunt natuurlijk ook nog een offerte aanvragen bij Freo.

Persoonlijke leningen vergelijken

Wellicht mist u iets bij de aanbieders, waar zijn de groot banken zoals Rabobank en ABN Amro, ING etc. Een terechte vraag uiteraard. Het antwoord op deze vraag is echter eenvoudig. De rente bij de grootbanken is namelijk veel hoger. Het verschil loopt op tot enkele procenten. En dat is op de gehele looptijd van de lening een groot verschil. Wij hebben daarom besloten om deze aanbieders niet mee te nemen bij het leningen vergelijken.

Persoonlijke lening afsluiten zonder BKR toetsing

Wilt u een persoonlijke lening afsluiten? Maar heeft u een negatieve BKR registratie? Dan zult u al snel merken dat een lening afsluiten niet eenvoudig is. Alle aanbieders van persoonlijke leningen zijn namelijk verplicht om een BKR toetsing te verrichten. Geld lenen zonder BKR toetsing is helaas niet mogelijk. Een persoonlijke lening afsluiten zonder BKR toetsing is dus helaas niet meer mogelijk. De enige optie die u heeft om een persoonlijke lening af te sluiten is eigenlijk meer een persoonlijke lening oversluiten. Dit houdt in dat u alleen uw persoonlijke lening met negatieve BKR registratie op dit moment kunt oversluiten bij dezelfde aanbieder tegen een lagere rente.