10000 euro lenen

10000 euro lenen voor een nieuwe auto of om het huis te verbouwen? Een paar belangrijke leendoelen voor veel mensen, al bepaal je natuurlijk zelf waar je de persoonlijke lening voor wilt gebruiken.

Je kunt bijvoorbeeld 10 duizend euro lenen om je huidige lening(en) goedkoper over te sluiten of om een andere grote uitgave te doen. De persoonlijke lening biedt je de vrijheid om het geld uit te geven waar je aan wilt.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Freo persoonlijke lening
- via Freo
vanaf 3,60%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,70%
Interbank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,70%
BNP Paribas Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,80%
Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,00%
NN Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,30%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,30%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 5,00%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,80%
Ribank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 5,90%
Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
LeenbedragRenteLooptijdMaandbedrag
€ 10.000,005,2%60 maanden€ 188,69

Totaalbedrag € 11.321,40

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Let op: wil je 10000 euro lenen zonder BKR toetsing? Dat is helaas niet mogelijk, omdat alle geldverstrekkers verplicht zijn een check bij het Bureau Krediet Registratie uit te voeren. Dat geldt voor alle leningen voor meer dan 1500 euro, om je te beschermen tegen kredieten die je niet meer kunt terugbetalen.

10000 euro lenen

Waarom 10000 euro lenen?

Benieuwd waarom anderen 10000 euro lenen als ze daar particulier naar zoeken? Veel mensen kopen er een nieuwe auto van, als de oude echt niet meer kan. Of als ze daar liever niet (al) hun spaargeld voor willen gebruiken.

Daarnaast kun je 10.000 euro lenen om bijvoorbeeld het huis te verbouwen en nieuwe meubels te kopen. Gaat het je om een nieuwe keuken, is de badkamer aan vervanging toe of wil je de tuin op een mooie manier laten aanleggen? Allemaal mogelijkheden met een persoonlijke lening voor 10000 euro of een ander bedrag dat je nodig hebt.

Zo werkt het: online geld lenen

Wil je 10000 euro met een looptijd van 5 jaar of heb je andere wensen? Wij leggen je uit hoe je het krediet kunt aanvragen en hoe je daar gebruik van maakt:

 • Hoeveel wil je lenen?
  De vraag die je jezelf moet stellen is, hoeveel geld wil je lenen? Je kunt met een persoonlijke lening eenvoudig 10000 euro, waarmee je vooraf goed weet waar je aan toe bent.
 • Gegevens en belangrijke documenten

  De geldverstrekker heeft een aantal gegevens van je nodig. Over jou en over je inkomen, dat je kunt bewijzen door de belangrijke documenten aan te leveren of te uploaden. En blijkt het allemaal in orde? Dan krijg je het geld overgemaakt.
 • Geld op jouw rekening

  Het geld kan snel op je rekening staan, zelfs als je 10000 euro of een ander groot bedrag wilt lenen. Dankzij de snelle verwerking door de geldverstrekkers, die je daar online goed mee kunnen helpen.
 • Let op: je zal altijd 10000 euro lenen mét BKR toetsing. Dat betekent dat er even wat tijd nodig is om jouw gegevens te laten controleren, al hoeft dat niet langer dan maximaal een paar dagen te duren.

  Persoonlijke lening

  Kies je voor een persoonlijke lening? De meesten kiezen voor de persoonlijke lening, omdat je daarmee vooraf goed weet waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarbij de rente niet ineens kan oplopen (of kan dalen). In plaats daarvan weet je vooraf wat je betaalt en kun je precies zien wat de totale looptijd zal zijn.

  Tip: de meeste geldverstrekkers bieden je alleen de persoonlijke lening nog aan. Dus wil je 10000 euro lenen als particulier? Kies een looptijd met 5 jaar of een andere periode, en laat vooraf berekenen wat de precieze kosten per maand zullen zijn.

  10000 euro lenen: online aanvragen

  Wil je 10000 euro lenen en het krediet online aanvragen? Wij helpen je de verschillende geldverstrekkers met elkaar te vergelijken. Ga op zoek naar de laagste rente en kies een kredietverstrekker die je daar online vlot mee kan helpen. Zodat het geld snel op je rekening staat, ondanks de BKR-toetsing die er moet plaatsvinden om het geld naar je te kunnen overmaken.

  Ander bedrag lenen?