10500 euro lenen

10500 Euro lenen kan nog op 2 manieren. U kunt 10500 Euro lenen in de vorm ven een persoonlijke lening, of in de vorm van een doorlopend krediet. Bij grotere bedragen is er nog een derde mogelijkheid. U kunt dan kiezen voor een combinatie van de kredietvormen. Dus een deel lening in de vorm van een persoonlijke lening, en een deel als doorlopend krediet. 10500 Euro is daar echter nog een te klein bedrag voor. Ook een minilening is niet mogelijk. Met een minilening kunt u nog maximaal 1500 Euro lenen.

10500 Euro lenen met een persoonlijke lening

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Freo persoonlijke lening
- via Freo
vanaf 3,60%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,70%
Interbank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,70%
BNP Paribas Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,80%
Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,00%
NN Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,30%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,30%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 5,00%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,80%
Ribank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 5,90%
Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
LeenbedragRenteLooptijdMaandbedrag
€ 11.000,005,2%60 maanden€ 207,56

Totaalbedrag € 12.453,60

  • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Jarenlang is een persoonlijke lening (veel) duurder geweest dan een doorlopend krediet. Dit is de laatste tijd echter snel gewisseld. Als u geld wilt lenen tegen een lage rente, is geld lenen met een persoonlijke lening een optie. Het is nu zelfs mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten vanaf een rente van 3,8%. Bij 10500 Euro lenen is dit overigens nog niet mogelijk. De rente is gaat namelijk met schijven. Des te meer u leent, des te lager de rente. De eerste schijf is meestal een schijf tussen de € 5000,- en € 15.000,-. Als u meer dan 15.000 Euro leent, krijgt u dus een lagere rente.

10500 Euro lenen met een doorlopend krediet

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
3,9 - 7,5%
Defam Premium DK
- via Kredietconcurrent
4,5 - 7,6%
NN Doorlopend Krediet
- via Kredietconcurrent
4,5 - 13%
Defam Doorlopend Krediet
- via Kredietconcurrent
4,7 - 10,3%
Qander Doorlopend Krediet
- via Kredietconcurrent
4,9 - 8,4%

Heeft u liever wat meer flexibiliteit? Dan kan 10500 Euro lenen met een doorlopend krediet voor u een goede keuze zijn. Met een doorlopend krediet kunt u boetevrij extra inlossingen doen op uw lening. En u kunt natuurlijk ook weer opnemen tot het door u met de bank afgesproken kredietlimiet. Met deze vorm van geld lenen heeft u dan ook altijd iets achter de hand. Bij een doorlopend krediet kunnen er twee nadelen zijn. Ten eerste is de rente hoger dan bij een persoonlijke lening. Ten tweede is het risico dat u opnames blijft doen uit uw lening. Als u bijvoorbeeld het geld heeft geleend voor een auto, kan het zo zijn dat de auto al is afgeschreven, terwijl u nog aan de lening moet betalen.

10500 Euro lenen zonder BKR toetsing

Als u geld lenen zonder BKR toetsing mogelijk wilt maken, zijn er niet veel opties. Zeker als het gaat om 10500 Euro lenen.
De enige commerciële verstrekkers van leningen zonder BKR toetsing, zijn de verstrekkers van de minileningen. U kunt bij hen terecht als geld lenen zonder BKR toetsing echt de enige optie is. U zult bij hen echter niet meer kunnen lenen dan 1500 Euro. 10500 Euro lenen zonder BKR toetsing zal bij hen dan ook helaas geen optie kunnen zijn.

Tips voor verantwoord 10500 Euro lenen

Als u geld gaat lenen wilt u natuurlijk ook verantwoord lenen. Hier zijn een aantal handvatten voor aan te reiken.

  • Leen nooit meer dan u nodig heeft
  • Ga altijd leningen vergelijken
  • Kijk naar de rente en de totale kosten
  • Vraag meerdere offertes aan
  • Betaal uw lening altijd zo snel mogelijk terug

Als u zich aan bovenstaand houdt is de kans groot dat u een verantwoorde lening van € 5000,- kunt gaan afsluiten. Er is hierbij nog één extra ding. Als u geld gaat lenen om uit probleem situaties te komen is de kans groot dat juist de extra maandtermijn u uiteindelijk de das om gaat doen. Kijk dan ook eerst naar de reden waarom u in de financiële problemen bent geraakt. Pas als die aangepakt zijn, kan het verstandig zijn om een lening af te sluiten.

Waar let u op bij het kiezen van de juiste aanbieder?

10500 euro lenenHet zijn er veel, misschien wel teveel. Aanbieders van leningen. U kunt terecht bij uw eigen bank, waar u uw betaalrekening heeft lopen. U kunt terecht bij gespecialiseerde onderdelen van banken, zoals Qander of Santander. Of u kunt terecht bij kredietbemiddelaars. Deze zijn er in grote aantallen. Waar het in het verleden zo is geweest dat 10500 euro lenen bij een kredietbemiddelaar niet echt verstandig zou zijn, is dat nu anders. Bij een kredietbemiddelaar leent u tegen een lagere rente dan bij de gespecialiseerde banken, en een veel lagere rente dan bij u eigen bank. Dit verschil kan oplopen tot meerdere procenten. 10500 Euro lenen kunt u dan ook het meest voordelig bij één van de kredietbemiddelaars. Als u op de button van persoonlijke lening aanvragen of doorlopend krediet aanvragen wordt u doorverwezen naar de juiste pagina’s om een voordelige lening af te sluiten. Blijf overigens ondanks deze voordelige aanbieders toch vergelijken.

Ander bedrag lenen?