1600 euro lenen zonder gedoe!

Waarom zou je 1600 euro lenen, je kunt toch ook nog even doorsparen? Dat klopt, dat kan. Maar soms heb je het geld sneller nodig en duurt het even voordat je het geld bij elkaar hebt. Stel je auto houdt er mee op en moet naar de garage, dan duurt wachten tot je het geld bij elkaar hebt best lang.. Of je wilt je huis geschilderd hebben, voordat het winter wordt. Zomaar wat mogelijkheden wanneer het erg prettig is om even 1600 euro te lenen. Online geld lenen kan erg gemakkelijk en hoeft niet veel tijd te kosten. Door het geld snel terug te betalen wanneer je het tot je beschikking hebt, kan jij tegen weinig rente even 1600 euro lenen.

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur
Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€1600
Looptijd62 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)13,55%
Rentebedrag€‎26,04
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 7 maart 2024.

1600 euro lenen is ook mogelijk zonder BKR check. Een persoonlijke lening begint vanaf 5000 euro lenen. Wil je zonder BKR check geld lenen, kies dan voor een minilening waarmee je tot 1800 euro kan lenen.

Wat zijn mijn maandlasten wanneer ik 1600 euro ga lenen?

1600 euro in biljetten

Wat kost 1600 euro lenen per maand? Dat is niet concreet te zeggen, omdat het afhangt van je persoonlijke situatie en een aantal andere factoren. In de tabellen vind je een indicatie van de kosten. Hoeveel het jou kost om 1600 euro te lenen, ontdek je wanneer je een persoonlijke offerte opvraagt. Je ontvangt dan de precontractuele informatie en een concept overeenkomst waarin alle kosten worden vermeld.

De volgende zaken zijn bepalend voor hetgeen jij betaalt om 1600 euro te lenen:

 • Persoonlijke situatie
  Ben je getrouwd of single? Heb je een koop- of huurwoning? Zijn er nog andere financiële verplichtingen waar je iedere maand aan moet voldoen, zoals alimentatie? Heb je een vast contract of ben je ZZP’er?
 • Looptijd
  Tegen welke looptijd sluit jij de lening af? Betaal je de lening in een jaar terug, dan betaal je minder rente dan wanneer je er twee jaar over doet om 1600 euro terug te betalen.
 • Rente
  Op dit moment is de rentestand laag. Waarschijnlijk zal dat ook nog wel even zo blijven. Je kunt op dit moment dus tegen een relatief lage rente 1600 euro lenen.

Kan ik 1600 euro lenen met BKR registratie?

Heb je een negatieve BKR registratie op je naam staan? Dan is het nog steeds mogelijk om 1600 euro te lenen bij een online kredietverstrekker of bank. Gelukkig is er een oplossing! Je kunt in de vorm van een minilening 1600 euro lenen. De minilening is aan te vragen zonder BKR toetsing. Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, staat het geld dezelfde dag nog op je rekening. Let er op dat je het geld binnen 62 dagen dient terug te betalen. Ook merk je dat de rente hoger ligt dan bij een persoonlijke lening. Dit komt doordat de kredietverstrekkers van een minilening een groter risico nemen wanneer ze jou met een negatieve BKR registratie wel geld willen lenen.

Kan ik 1600 euro zakelijk lenen?

Even een buffer achter de hand binnen je bedrijf? Of wil je graag de verbouwing van je nieuwe bedrijfspand afronden? Dan is het mogelijk om zakelijk 1600 euro te lenen. Startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf zijn hier ontzettend mee geholpen. Het geeft de financiële ruimte om je droom nu te realiseren.

Hoe jouw zakelijke lening er precies uit gaat zien is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en je wensen. Voor je een zakelijke lening van 1600 euro afsluit, is het mogelijk een persoonlijk gesprek te voeren met een bedrijfsadviseur van de desbetreffende kredietverstrekker. Op die manier wordt er met je meegekeken en krijg je een lening op maat, passend bij jouw bedrijf.

Goedkoop 1600 euro lenen

Waar jij het goedkoopst 1600 euro kan lenen, hangt af van jouw wensen. Niet elke persoonlijke financiële situatie is hetzelfde. Het is daarom handig om meerdere offertes op te vragen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Op deze manier zie je hoeveel 1600 euro lenen je aan rente kost per maand. Ook lees je welke voorwaarden er voor jou van toepassing zijn. De rente en voorwaarden die in eerste instantie getoond worden zijn niet altijd degenen waar jij in jouw situatie mee te maken hebt. Hoe minder risico jij vormt voor een bank of kredietverstrekker, hoe lager het rentepercentage waartegen je mag lenen. Vraag je persoonlijke offertes aan, dan zie je precies waar je 1600 euro tegen de laagste rente en beste voorwaarden kunt lenen.

Beste looptijd voor 1600 euro lenen

Je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk 1600 euro lenen. Wat is dan de meest ideale looptijd? Voor de duidelijkheid; de looptijd van een lening is het aantal maanden dat jij nodig hebt om de lening volledig terug te betalen. Hoeveel je leent en hoeveel je per maand kunt aflossen, bepaalt hoe lang de looptijd van jouw lening zal zijn. Hoe langer je de looptijd stelt, hoe lager het percentage aan rente per maand. Maar over de gehele periode gezien betaal je meer rente wanneer je voor een lange periode kiest. Om zo goedkoop mogelijk 1600 euro te lenen is het van belang dat je de looptijd niet onnodig lang maakt. Kijk hoeveel je per maand kunt missen aan rente en aflossing en houdt de looptijd van jouw 1600 euro lening zo kort mogelijk.

Veilig online 1600 euro lenen

Zoals we al eerder hebben genoemd is online 1600 euro lenen vaak goedkoper dan bij een grote, bekende bank zoals de ING, of Rabobank. Maar is het dan wel veilig en verantwoord geld lenen? Ja, alle kredietverstrekkers die je op Directgeldlenen.nl tegenkomt en die jou 1600 euro willen lenen zijn te vertrouwen. Zij hebben allemaal een AFM of DNB vergunning. Zo’n vergunning krijgt een kredietverstrekker enkel wanneer hij aan een aantal belangrijke eisen voldoet. Ze worden door de AFM getest op beschikbaarheid, betrouwbaarheid en moeten voldoen aan wettelijke eisen.