2500 euro lenen

2500 euro lenen? Dat kan bijvoorbeeld met een persoonlijke lening. Die je online aanvraagt bij een van de geldverstrekkers, die je met elkaar kunt vergelijken door goed te kijken naar de rente en bijvoorbeeld de looptijd.

Je kunt het bedrag lenen om de tuin aan te (laten) leggen, het huis te verbouwen of een nieuwe (tweedehands) auto te kopen. En sterker nog, je bepaalt zelf waar je het geleende geld voor gebruikt. Als je oude leningen goedkoper wilt oversluiten of als je het geld ergens anders voor nodig hebt, omdat daarover geen ingewikkelde vragen worden gesteld.

Let op: wil je een persoonlijke lening afsluiten? Je kan met een persoonlijke lening minimaal 5000 euro lenen.

2500 euro lenen? Sluit een persoonlijke lening af via Santander

Bij Santander kun je met een looptijd van 24 tot 72 maanden en een rente vanaf 7,6% 2500 euro lenen.Belangrijk is dat je géén BKR registratie hebt wanneer je geld wilt lenen via Santander.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,80%

Waarom 2500 euro lenen?

Benieuwd waarom anderen 2500 euro lenen? Ze hebben daarvoor verschillende doelen:

 • Huis verbouwen
  Is het tijd om de keuken of de badkamer aan te pakken? Een nieuw bad of nieuwe apparatuur in de keuken is niet goedkoop. Je kunt 2500 euro lenen om jouw spaargeld niet (helemaal) aan te hoeven spreken.
 • Tuin aanleggen
  Wil je de tuin op een andere manier inrichten of wordt het tijd om die nu eindelijk een keer onder handen te nemen? Je kunt het geld lenen, om er meteen mee aan de slag te gaan.
 • Goedkoper oversluiten
  Heb je al een of meerdere leningen, maar betaal je een hoge rente? Soms kun je de kredieten goedkoper oversluiten. En je hebt dan nog maar één overzichtelijk krediet.
 • Nieuwe auto
  Wél graag een nieuwe (of tweedehands) auto rijden, maar daar niet (al) jouw spaargeld voor gebruiken? Met een persoonlijke lening rijd je er binnenkort al in weg.
 • Nieuwe meubels
  Bestel een nieuwe bank, een nieuwe eettafel of andere meubels die aan vervanging toe zijn. Door 2500 euro te lenen, uiteraard met een duidelijke looptijd.

Zo werkt het: online geld lenen

Wil je vooraf precies weten hoe het werkt als je ervoor kiest om online 2500 euro te lenen? We leggen het je uit aan de hand van 3 duidelijke stappen:

  • Bepaal je leenbedrag
   Maak een keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Die laatste is het meest populair, dankzij een paar belangrijke voordelen. Voor een krediet waarmee je precies weet waar je aan toe bent.
  • Gegevens en belangrijke documenten
   De geldverstrekker die je kiest vraagt je om een aantal gegevens. Het gaat over jou en over het inkomen dat je hebt, dat je kunt bewijzen door een paar belangrijke documenten aan te

leveren.

 • Geld op jouw rekening
  Wil je 2500 euro lenen en heb je dat geld eigenlijk snel nodig? Zodra alle gegevens en documenten blijken te kloppen kun je het geld vlot op jouw rekening hebben staan.

Persoonlijke lening

De keuze voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet maken? Met die eerste weet je vooraf goed waar je aan toe bent. Dankzij een duidelijke looptijd en een vast bedrag per maand, voor zowel de rente als de aflossingen die je doet.

Bovendien kan de rente niet ineens oplopen, omdat die vaststaat voor de gehele looptijd van het krediet. Je komt niet voor vervelende verrassingen te staan, zodat je vooraf precies kunt berekenen of je 2500 euro kunt lenen voor de uitgave die je wilt doen.

2500 euro lenen: online aanvragen

Online een lening voor 2500 euro aanvragen? Wij maken het je makkelijk, met het overzicht van de geldverstrekkers die er beschikbaar zijn. Kijk goed naar de rente die je er betaalt en de mogelijkheden die je er hebt. Voor een korte of juist een langere looptijd, afhankelijk van wat jij prettig vindt. Om het geld te lenen voor een verbouwing, voor de tuin of om er nieuwe meubels van te kopen. En voor iedere andere uitgave, omdat jij bepaalt hoe je de 2500 euro die je wilt lenen zal gebruiken.

Ander bedrag lenen?