2500 euro lenen

Financiële tegenvaller en graag 2500 euro lenen? Tegen de laagste rente? Dat kan bijvoorbeeld met een persoonlijke lening. Die je online aanvraagt bij een van de geldverstrekkers, je kan deze leningen met elkaar vergelijken door vooral goed te letten op het rentepercentage en de verschillende looptijden.

Je kunt het bedrag ook lenen om de tuin aan te (laten) leggen, je huis te verbouwen of een nieuwe (tweedehands) auto te kopen. Je bepaalt gewoon helemaal zelf waar je het leenbedrag voor gebruikt.

Misschien wil je oude leningen goedkoper oversluiten of heb je het geld ergens anders voor nodig, fijn ook, dat daarover geen ingewikkelde vragen worden gesteld.

Let op: wil je een persoonlijke lening afsluiten? Je kan met een reguliere persoonlijke lening pas vanaf minimaal 5000 euro lenen.

2500 euro lenen? Sluit een persoonlijke lening af via Santander

Bij deze kredietverstrekker kan je natuurlijk 2500 euro lenen! Al vanaf 1500 euro zelfs, kan je zo’n lening aanvragen; je kan met deze bedragen dus gewoon verantwoord vanaf 1500 tot 2500 euro lenen.

Je kunt kiezen voor terugbetaling binnen 24 tot 72 maanden en met een rentepercentage vanaf 7,6%, wat best voordelig is. Bij de ING bijvoorbeeld, ligt dit percentage stukken hoger, plus ING wil ook precies weten waar je lening voor gebruikt.

Je hebt bij Santander persoonlijk contact met de medewerkers en je vraagt jouw 2500 euro in slechts een paar stappen aan.

Belangrijk is dat je géén BKR registratie hebt wanneer je geld zou willen lenen via Santander. Heb je dat wel? Dan kan je beter voor een andere kredietverstrekker kiezen, eentje die onafhankelijk van een BKR registratie toch leningen verstrekt.

Hoe vraag ik een lening aan bij Santander?

Kies je voor Santander? Dan moet het om een bedrag boven de 1500 euro gaan. Het aanvragen is in een paar stappen geregeld.

Vul het bedrag in dat je wilt lenen, bijvoorbeeld 2500 euro.

Vul je gegevens in als je geboortedatum, woonplaats etc.

Zodra je de online kredietaanvraag hebt ingediend, stort de bank het leenbedrag na goedkeuring meestal binnen 24 uur – of maximaal 2 werkdagen – op jouw rekening.

Vergeet ook niet dat hun vriendelijke klantenservice er altijd voor jou is, als je hulp nodig hebt.

2500 euro lenen

Kan ik eerder aflossen?

Ja, je kunt eerder aflossen, bereken echter eerst of het de moeite loont.

Vervroegd aflossen kan gunstig zijn, je bent eerder klaar met betalen en betaalt minder rente. Er gelden wel specifieke regels.

Je betaalt een boete, met rente vanaf 0,5% tot 1% van het eerder afgelost bedrag.

Heb je al een BKR registratie?

Je kiest dan bij een andere kredietverstrekker het bedrag dat door jou gewenst is, maar het mag ook bij bijvoorbeeld Saldodipje.nl niet meer dan 2500 euro zijn.

Bij Saldodipje.nl kan je tot 2500 euro lenen zonder BKR toetsing en zonder een BKR registratie, met een rente vanaf 7%! Dit is mogelijk met een Pluslening.

De online leenrekenmachine zorgt ervoor dat je direct jouw totale leenkosten kan inzien inclusief het rentepercentage.

Hoe vraag ik een lening aan bij Saldodipje.nl?

Om online een lening aan te vragen, kies je gewoon het bedrag dat je nodig hebt en klik je op Aanvragen.

Tijdens het aanvraagproces dien je jezelf online te authentiseren en jouw financiële gegevens te verstrekken. Ook hier wordt je tijdens het aanvraagproces voor een lening op de beste manier begeleid.

Je moet wel voldoen aan de acceptatiecriteria voor leningen, zoals leeftijd, vast inkomen en Nederlands staatsburgerschap.

Alle aanbieders zullen deze regels echter hanteren, dit is de beste manier voor hen om niet voor ongewenste verrassingen te komen te staan.

Financiële dip? Bij Saldodipje krijg je een lening zonder BKR toetsing. Je kan maximaal 2500 euro lenen zonder BKR toetsing.

Waarom 2500 euro lenen?

Benieuwd waarom anderen 2500 euro lenen? Ze hebben daarvoor verschillende doelen:

 • Huis verbouwen

  Is je keuken aan een verbouwing toe, of wil je de badkamer aanpakken? Een nieuw bad of nieuwe apparatuur in de keuken is niet goedkoop. Je kunt 2500 euro lenen om jouw spaargeld niet (helemaal) aan te hoeven spreken.
 • Tuin aanleggen

  Wil je de tuin op een andere manier inrichten of wordt het tijd om die nu eindelijk een keer onder handen te nemen? Je kunt het geld lenen, om er meteen mee aan de slag te gaan.
 • Goedkoper oversluiten
  Heb je al een of meerdere leningen, maar betaal je een hoge rente? Soms kun je de kredieten goedkoper oversluiten. En je hebt dan nog maar één overzichtelijk krediet.
 • Nieuwe auto

  Wél graag een nieuwe (of tweedehands) auto rijden, maar daar niet (al) jouw spaargeld voor gebruiken? Met een persoonlijke lening rijd je er binnenkort al in weg.
 • Nieuwe meubels

  Bestel een nieuwe bank, een nieuwe eettafel of andere meubels die aan vervanging toe zijn. Door 2500 euro te lenen, uiteraard met een duidelijke looptijd.

Zo werkt het in het kort: online geld lenen

Online 2500 euro lenen? Wil je vooraf precies weten hoe het werkt als je hiervoor kiest? We leggen het je uit aan de hand van 3 duidelijke stappen:

 • Bepaal je leenbedrag
  Maak een keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Die laatste is het meest populair, dankzij een paar belangrijke voordelen. Voor een krediet waarmee je precies weet waar je aan toe bent, jij bepaalt wat je leent, en dat mag best 2500 euro zijn.
 • Gegevens en belangrijke documenten

  De geldverstrekker die je kiest vraagt je om een aantal gegevens; alle verschillende aanbieders doen dat trouwens. Het gaat over jou en over het inkomen dat je hebt, dat je moet overleggen door een paar belangrijke documenten aan te leveren.
 • Geld op jouw rekening
  Wil je 2500 euro lenen en heb je dat geld eigenlijk snel nodig? Zodra alle gegevens en documenten blijken te kloppen kun je het geld vlot op jouw rekening hebben staan.

Persoonlijke lening

De keuze voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet maken? Met die eerste weet je vooraf goed waar je aan toe bent.

Dankzij een een vast bedrag per maand – als 2500 euro -voor een vooraf bepaalde tijd, voor zowel een vast rentepercentage als de aflossingen die je doet. Het is wel aan te raden alle aanbieders met elkaar te vergelijken.

Bovendien kan het vaste rentepercentage niet ineens oplopen, omdat die vaststaat voor de gehele looptijd van het krediet. Je komt niet voor vervelende verrassingen te staan, want je kan vooraf precies berekenen of je 2500 euro kunt lenen voor de uitgave die je wilt doen.

Een persoonlijke lening is een stabiele vorm van geld lenen: je wilt geld lenen en zoekt zekerheid met deze lening, je wilt dan ook geen opnamen meer doen uit jouw doorlopend krediet.

Ben je juist wel opzoek naar een lening waar je steeds opnieuw geld kunt opnemen en de looptijd niet vast staat? Dan is een doorlopend krediet iets voor jou, lees de onderstaande text.

2.500 euro lenen: online aanvragen

Online een lening voor 2500 euro aanvragen? Wij maken het je makkelijk, met het overzicht van de te vergelijken geldverstrekkers die er beschikbaar zijn. Kijk goed naar de rente die je er betaalt en de mogelijkheden die je er hebt. Voor een korte of juist een langere looptijd, afhankelijk van wat jij prettig vindt. Om het geld te lenen voor een verbouwing, voor de tuin of om er nieuwe meubels van te kopen. En voor iedere andere uitgave, omdat jij bepaalt hoe je de 2500 euro die je wilt lenen zal gebruiken.