3500 euro lenen zonder BKR toetsing

Wil je 3500 euro lenen zonder BKR toetsing? Het bedrag is hoger dan 1800 euro, dus alle geldverstrekkers zijn verplicht om een check bij het BKR voor je te doen. Ze helpen je daarmee voorkomen dat je meer leent dan verantwoord is, zodat je niet in de financiële problemen komt.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost 3500 euro lenen?

Leenbedrag€3500
Min. looptijd48 maanden
Max. looptijd72 maanden
Laagste rente (JKP)14%
Aflossing per maand (vanaf)€70,58
Tabel voor het laatst geüpdatet op 05-03-2024

Je kunt het geld lenen met een persoonlijke lening. Op die manier weet je vooraf goed waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien krijg je vooraf precies te zien wat de kosten per maand zullen zijn en hoe lang de looptijd is.

3500 euro lenen met BKR registratie controle

Santander biedt tegenwoordig persoonlijke leningen aan vanaf 1500 euro. Wil je 3500 euro lenen? Dat kan! Met een looptijd tot 72 maanden bepaal je zelf hoe snel je deze lening aflost.

Waarom 3500 euro lenen?

Je kunt om allerlei redenen 3500 euro lenen, bijvoorbeeld als je toe bent aan een paar nieuwe meubels. Kan de bank die je hebt staan echt niet meer of wil je eindelijk wel eens lekker zitten aan een nieuwe eettafel? Het zijn grote uitgaven, die daarna gelukkig een lange tijd mee kunnen.

En heb je mooie meubels staan, maar wil je 3500 euro lenen om de keuken te verbouwen of een bad in de badkamer te laten plaatsen? Je kunt het geld gebruiken zoals je wilt. Zelfs om oude leningen op een goedkopere manier over te sluiten. Jij bepaalt waar je het geld voor leent, zonder dat daar ingewikkelde vragen over worden gesteld.

Zo werkt het: online geld lenen

Benieuwd hoe het werkt als je een lening van 3500 euro wilt afsluiten? We leggen het je in 3 stappen uit:

 • Hoeveel wil je lenen?
  Bepaal hoeveel je wilt lenen door een persoonlijke lening af te sluiten.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  De geldverstrekker heeft een aantal gegevens van je nodig, net als een paar belangrijke documenten. Je bewijst daarmee wie je bent en bijvoorbeeld de hoogte van je inkomen.
 • Geld op jouw rekening
  Het geld heb je daarna snel op jouw rekening, zodat je dit kunt uitgeven op de manier die je wilt.

Let op: wil je 3500 euro lenen zonder BKR toetsing? Dat is helaas niet mogelijk. Iedere geldverstrekker moet een controle bij het Bureau Krediet Registratie doen.

Persoonlijke lening

We zetten de voordelen van een persoonlijke lening voor je op een rij:

 • Vast bedrag per maand

  Leen je 3500 euro met een persoonlijke lening? Je betaalt daarvoor een vast bedrag per maand, waarvan je vooraf goed op de hoogte bent. Bovendien zal het bedrag tijdens de looptijd niet meer veranderen.
 • Geen verrassingen over de rente

  De rente staat vast voor de hele looptijd, dus die kan niet ineens tussendoor oplopen. Een fijn gevoel van meer zekerheid, zodat je met een persoonlijke lening van 3500 euro altijd goed weet waar je aan toe bent.
 • Duidelijke looptijd

  Dankzij de duidelijke looptijd weet je vooraf hoe lang je gebruik maakt van de persoonlijke lening. En wanneer je het bedrag weer hebt terugbetaald.

3500 euro lenen: online aanvragen

Meer weten of meteen aanvragen? Je kunt helaas geen 3500 euro lenen zonder BKR toetsing, maar we helpen je wel graag de diverse kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Om een goede en goedkope keuze te maken, met een persoonlijke lening waarvoor je een scherpe rente betaalt.