4000 euro lenen

Wil je 4000 euro lenen? De meeste persoonlijke leningen beginnen met een minimum bedrag van 5000 euro. Een persoonlijke lening is dan de meest populaire keuze. Voor een krediet waarmee je precies weet waar je aan toe bent. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan en bijvoorbeeld de keuken of de badkamer kunt vernieuwen.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost 4000 euro lenen?

Leenbedrag€4000
Min. looptijd48 maanden
Max. looptijd72 maanden
Laagste rente (JKP)14%
Aflossing per maand (vanaf)€80,67
Tabel voor het laatst geüpdatet op 05-03-2024

Jij bepaalt hoe je het geld gebruikt en welke kredietverstrekker je kiest. Door goed te kijken naar de rente die je er betaalt en de andere voorwaarden die er gelden. Wij helpen je online de vergelijking te maken, als je 4000 euro wilt lenen en daarmee liever niet te veel gedoe wilt hebben.

Nieuw: 4000 euro lenen via Santander

Wil je een lening van 4000 euro afsluiten? Santander kan je daar bij helpen. Met een looptijd tot 72 maanden heb je alle tijd om deze lening af te lossen. De enige voorwaarden is dat je geen negatieve BKR registratie hebt. Dan kun je deze lening afsluiten via Santander.

Naast Santander, kan je een andere kredietverstrekker selecteren om minimaal 5000 euro te lenen.

Waarom 4000 euro lenen?

4000 euro in biljetten

Benieuwd waarom anderen 4000 euro lenen? Je kunt daarmee bijvoorbeeld je huis verbouwen. Als je toe bent aan een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken. En gaat het je om de tuin of is de vloer aan vervanging toe? Het zijn grote uitgaven, waardoor je misschien niet (al) je spaargeld wilt gebruiken.

Daarnaast kun je natuurlijk 4000 euro lenen om jouw bestaande leningen goedkoper over te sluiten. Of om geld te lenen voor een nieuwe (tweedehands) auto, net als voor iedere andere uitgave die je wilt doen. De geldverstrekkers stellen daarover geen ingewikkelde vragen, als uit de BKR-toetsing blijkt dat je het geld zonder problemen kunt lenen.

Zo werkt het: online geld lenen

Benieuwd hoe het werkt als je geld wilt lenen en op zoek bent naar bijvoorbeeld 4000 euro? We leggen het je uit aan de hand van 3 duidelijke stappen:

  • Bepaal je leensom
    Zorg ervoor dat je goed weet hoe je het geld wilt lenen. Dat kan met een persoonlijke lening. Vergelijk de beiden, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.
  • Gegevens en belangrijke documenten
    Als je 4000 euro wilt lenen heeft de geldverstrekker een aantal gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld over wie je bent en wat je verdient. Dat laatste bewijs je door een aantal belangrijke documenten aan te leveren.
  • Geld op jouw rekening
    Komen er uit de BKR-toetsing geen gekke dingen en kloppen de gegevens en documenten die je hebt aangeleverd? Je kunt het geld dan snel op jouw rekening verwachten, zodat je de 4000 euro kunt uitgeven op de manier die je wilt.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is de meest populaire keuze. Je weet daarmee precies wat de looptijd zal zijn en wanneer je het geleende geld dus weer hebt terugbetaald. Bovendien betaal je daarmee een vast bedrag per maand, dat bestaat uit zowel de aflossingen die je doet als de rente die je betaalt. Je komt niet voor vervelende verrassingen te staan, omdat ook de rente niet ineens op kan lopen. Het zijn de belangrijke voordelen van deze leenvorm. Geschikt voor een bedrag van 4000 euro, net als voor meer of minder geld dat je nodig hebt.

4000 euro lenen: online aanvragen

Ga je verbouwen, heb je een nieuwe auto op het oog of heb je het geld ergens anders voor nodig? Je kunt 4000 euro lenen door het bedrag online aan te vragen. Bij de geldverstrekker die jou het meest aanspreekt en waar je bijvoorbeeld de laagste rente betaalt. Voor het krediet dat je nodig hebt, bijvoorbeeld om dat in een paar jaar tijd weer terug te betalen. Waarbij je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Om een lening voor 4000 euro af te sluiten en daarmee niet voor verrassingen te komen te staan.