4000 euro lenen

4000 Euro lenen kan op verschillende manieren. Het kan bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke lening of in de vorm van een doorlopend krediet. De vraag is natuurlijk alleen, wat is voor u de voordeligste lening? Hoe krijgt u de beste lening tegen de scherpste voorwaarden?
4000 euro lenen is natuurlijk heel iets anders dan 1000 euro lenen. Des te hoger het bedrag dat u leent, des te lager de rente over het algemeen. Wij wijzen u graag de weg naar een goede en voordelige oplossing voor geld lenen.

4000 Euro lenen

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Freo Persoonlijke lening
- via Freo
vanaf 3,80%
Huiseigenarenkrediet
- via leningen.nl
vanaf 3,90%
Interbank Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 3,90%
Defam Premium persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 3,90%
BNP Paribas Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 4,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via leningen.nl
vanaf 4,10%
Moneyou Persoonlijke Lening
- via Moneyou
vanaf 4,60%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 5,10%
Qander Persoonlijke Lening
- via leningen.nl
vanaf 5,20%
NN Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 5,50%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,80%
Ribank Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 5,90%

Zoals al gezegd zijn er verschillende manieren om 4000 Euro lenen mogelijk te maken. Gezien het bedrag is een minilening niet meer mogelijk. Met een minilening kunt u namelijk maximaal € 1500,- lenen. Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kan nog wel mogelijk zijn. Welke vorm u kiest bepaald u uiteraard zelf, al dan niet in overleg met een kredietadviseur. Er is bij 4000 Euro lenen nog wel een bijkomend nadeel. Veel gespecialiseerde banken werken met een minimaal kredietlimiet vanaf 5000 Euro. Dit is bij een persoonlijke lening wel een nadeel. Bij een persoonlijke lening moet u namelijk het gehele bedrag van de lening in één keer opnemen.