40000 euro lenen op 10 jaar

Wil je je verbouwing financieren of je droomreis maken? Dan ben je niet de enige die opzoek is naar een lening van 40000 euro. Door online je lening af te sluiten, ben je veel goedkoper uit dan bij een bekende, grote bank. Deze banken rekenen vaak een hogere rente of hebben strengere voorwaarden dan de online kredietverstrekkers. Dus wil jij zo goedkoop mogelijk, maar net zo veilig 40000 euro lenen? Ga dan voor een geregistreerde, online kredietverstrekker.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost 40000 euro lenen?

Leenbedrag€40.000
Min. looptijd29 maanden
Max. looptijd120 maanden
Laagste rente (JKP)6,4%
Aflossing per maand (vanaf)€448,51
Tabel voor het laatst geüpdatet op 05-03-2024

40000 euro lenen met persoonlijke lening

De meest geschikte leenvorm voor een lening van 40000 euro is de persoonlijke lening. De persoonlijke lening geeft jou een hoop duidelijkheid en inzicht. Je sluit de lening af tegen een vast rentetarief. Gedurende de looptijd kan deze niet stijgen of dalen. Omdat we op dit moment te maken hebben met een historisch lage rente, pakt dit voor jou alleen maar gunstig uit. Daarnaast bepaal je vooraf het maximale leenbedrag en de looptijd waarbinnen je de lening aflost. Zo weet je exact hoeveel je per maand aflost en wanneer de lening van 40000 euro volledig is afgelost.

40000 euro zakelijk lenen

Ben je ondernemer en wil je 40000 euro zakelijk lenen? Dat kan. Al vanaf 5000 is een zakelijke lening af te sluiten. Hierbij wordt geen BKR toetsing gedaan. Je gaat deze lening namelijk zakelijk aan. Wanneer je een zakelijke lening van 40000 euro af wil sluiten, zijn er een aantal criteria waar je met je onderneming aan moet voldoen. Deze vind je allemaal terug op onze speciale pagina over zakelijke leningen. Let er op dat het per kredietverstrekker verschilt welke voorwaarden er aan de lening worden gesteld. Zo kan je bij de ene kredietverstrekker gemakkelijk 40000 euro lenen, maar betaal je wat meer rente. En bij de ander is het moeilijker een hoog bedrag te lenen, maar leen je tegen een laag rentetarief.

Ook hierbij geldt: vraag verschillende offertes op en laat je goed informeren. Op die manier ontdek je waar je het goedkoopst geld kunt lenen voor je bedrijf. Met voorwaarden die het beste bij jou en je bedrijfsvoering passen.

Veilig en verantwoord 40000 euro lenen

spaarvarken met eurobiljetten

Steeds meer mensen ontdekken dat online een lening aanvragen honderden euro’s goedkoper is dan bij een grote, bekende bank. Online vind je dan ook veel aanbieders. Zijn zij allemaal te vertrouwen en hoe weet ik zeker dat ik een veilige en verantwoorde lening afsluit? Een goede vraag om jezelf te stellen. We kunnen je geruststellen met het feit dat alle kredietverstrekkers die je op onze website vindt te vertrouwen zijn.

Alle kredietverstrekkers op Directgeld-lenen.nl zijn aangesloten bij het AFM of de DNB. Dat betekent dat zij door deze instanties in de gaten gehouden worden en dat hun handelen constant getoetst wordt. Onder andere op betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie. Ze hebben zich te houden aan een heel aantal financiële wetten.

Onafhankelijk vergelijken

Wat erg belangrijk is bij het online leningen vergelijken is dat je dit onafhankelijk kunt doen. Bij ons kan je onafhankelijk alle kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Wij worden niet beïnvloed door partijen en zijn zelf geen financiële instelling. Het gaat ons erom jou te te helpen aan een lening van 40000 euro die bij jou past.

40000 euro lenen op 10 jaar

Wil jij 40000 euro lenen op 10 jaar? Dan heb je geluk met de lage rentestand van dit moment. Sluit je een persoonlijk lening af, dan staat de rente vast en kan de komende 10 jaar niet stijgen. Het is niet nodig je te haasten en snel een lening af te sluiten. De rente is al een behoorlijk tijd laag en zal dit de komende maanden ook nog wel blijven.

Maandlasten 40000 euro lenen

Wanneer je hebt besloten om 40000 euro te lenen, ben je natuurlijk benieuwd naar hoeveel je dit per maand gaat kosten. Je zal iedere maand een deel rente en een deel aflossing betalen. Hoe hoog het bedrag is dat je per maand aflost, bepaal je zelf.

Kies je een korte looptijd dan zal je meer betalen per maand. Kies je voor een lange looptijd, dan betaal je minder af per maand. Het zal langer duren voor je de hele lening hebt afbetaald. Onthoud dat je al die tijd rente betaalt over het geleende geld. Het percentage dat je per maand betaalt aan rente is lager wanneer je kiest voor een lange looptijd. Logisch, omdat je meerdere maanden rente zal gaan betalen.

Tip: Wil je zo goedkoop mogelijk 40000 euro lenen? Probeer dan de looptijd van de lening zo kort mogelijk te houden. Je betaalt uiteindelijk minder rente.

Financiële situatie

De rentestand die jij ziet in de reclame of een tabel is een indicatie. Kredietverstrekkers stellen een minimale en maximale rentestand. Hoeveel rente jij betaalt als je 40000 euro leent, is afhankelijk van je financiële en persoonlijke situatie. Dit bepaalt in welke risicocategorie jij valt. Aan de hand van jouw risicoprofiel wordt bepaalt hoeveel rente je moet betalen. Men kijkt bijvoorbeeld naar je woonsituatie, is het een koop- of huur woning. Heb je een vaste baan, of ben je ZZP’er. Heb je meerdere lopende rekeningen of betalingsverplichtingen.

Jouw maandlasten

Wil je precies weten wat jouw maandlasten zijn wanneer je 40000 euro leent? Dan doe je er verstandig aan een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je tekent nog niks en zit nergens aan vast. Er wordt in zo’n offerte precies vertelt wat jouw maandlasten zullen zijn wanneer je 40 000 euro leent. Hierbij wordt rekening gehouden met het rentepercentage waartegen jij mag lenen. Ook zie je hoeveel je per maand betaalt tegen de door jou gekozen looptijd.

Verdiep je naast de rente ook in de voorwaarden. Deze voorwaarden zijn ook zeer belangrijk als het gaat om je maandlasten en totale kosten. Zo mag je bij de ene kredietverstrekker gratis extra aflossen, bij een ander niet. Ook kan je verplicht worden een extra verzekering af te sluiten.

40000 euro lenen zonder BKR toetsing

Tegenwoordig krijg je al een BKR registratie wanneer je een telefoon op afbetaling koopt die duurder is dan 300 euro. Gelukkig heeft dat geen invloed op het afsluiten van een lening van 40000 euro. Het is namelijk zo dat je een positieve en negatieve BKR registratie kunt krijgen. Een negatieve BKR registratie krijg je alleen wanneer je herhaaldelijk niet op tijd de lening hebt afbetaalt en daarbij alle waarschuwingen hebt genegeerd. Heb jij zo’n negatieve BKR registratie, dan is 40 000 euro lenen niet mogelijk.

Je kunt ervoor kiezen een minilening af te sluiten. Dit is een lening tot 1500 euro die je binnen 62 dagen weer afbetaalt. Bij deze vorm van lenen wordt niet gevraagd om een contract, papieren. Ook wordt er geen BKR toetsing gedaan. Het is gemakkelijk online aan te vragen. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.