60000 euro lenen

Wil je je woning flink verbouwen of energiezuinig maken? Nu investeren en het later terugverdienen. Dat kan met een lening van 60000 euro. Ook als ondernemer is het mogelijk een zakelijke lening van 60000 euro af te sluiten. Op die manier kan je direct je bedrijfsbus aanschaffen of je pand opknappen. Wij laten je zien bij welke kredietverstrekkers je 60000 euro kunt lenen tegen de beste voorwaarden en laagste rente.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost 60.000 euro lenen?

Leenbedrag€60.000
Min. looptijd43 maanden
Max. looptijd120 maanden
Laagste rente (JKP)6,4%
Aflossing per maand (vanaf)€672,76
Tabel voor het laatst geüpdatet op 05-03-2024

Beste leenvorm 60000 euro lenen

Welke leenvormen zijn er mogelijk, wanneer je 60000 euro wil lenen? Als ondernemer is het mogelijk om een zakelijk lening van 60000 euro af te sluiten. En privé is een persoonlijke lening is wat ons betreft de beste keuze wanneer je 60000 euro wil lenen.

Persoonlijke lening van 60000

Het lenen van 60000 euro kan natuurlijk ook privé. Dan is de persoonlijke lening de beste keuze. Het is de meest stabiele en inzichtelijke vorm van geld lenen.

Voordat je de offerte ondertekent om 60000 euro te lenen, is er al een heleboel duidelijk. Zo weet je precies tegen welk rentetarief je zal gaan lenen. Bij een persoonlijke lening staat de rente vast, dus deze zal de gehele looptijd gelijk blijven. Op dit moment zijn de rentestanden historisch laag. Je kunt dus tegen een lage rente 60000 euro lenen.

Ook weet je vooraf al wanneer je de lening helemaal hebt afgelost. Je bepaalt voor het ondertekenen van de offerte de looptijd van de lening. Betaal je iedere maand netjes op tijd de lening af, dan is de lening op de afgesproken datum volledig afgelost.

In overleg met de kredietverstrekker stel je vast hoeveel je per maand gaat betalen aan aflossing en rente. Dit bedrag is iedere maand gelijk. Totdat je de lening van 60000 euro hebt afbetaald.

Zakelijke lening van 60000

Er zijn tal van redenen te noemen om een zakelijke lening van 60000 euro aan te vragen. Zo kan het zijn dat je je pand wil verbouwen of een nieuw pand wil kopen. Er moeten zo nu en dan machines vernieuwd of vervangen worden. Of het is nu de tijd om een bedrijfsovername te doen.

Twijfel je nog of een zakelijke lening van 60000 het juiste product voor je bedrijf is, dan is het bij veel bedrijven mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen met een financieel adviseur. Zo’n financieel adviseur kijkt met je mee naar een passende lening en passende looptijd. Zo sluit je enkel een lening van 60000 euro af wanneer het bij je bedrijf past en je er een goed gevoel bij hebt.

Een BKR toetsing is bij de aanvraag voor een zakelijke lening van 60000 euro niet nodig. Je gaat deze lening ten slotte zakelijk aan en niet als privé persoon. In plaats daarvan wordt er door de kredietverstrekker een aantal eisen gesteld waaraan je bedrijf moet voldoen. Wil je weten welke voorwaarden dat zijn en hoe je zo snel mogelijk zakelijk 60000 euro kunt lenen? Lees dan onze zakelijke lening pagina.

Lees je goed in voordat je gaat lenen

Het aanvragen van een zakelijke lening doe je niet zomaar. Je wil van te voren precies weten waar je aan begint. En nog belangrijker, waar je aan vast zit. Wij hebben op onze pagina zakelijke lening alle belangrijke informatie, over het online lenen van 60000 euro, voor je op een rij gezet.

Ook wat betreft het online aanvragen van een persoonlijke lening voor 60000 euro geldt: lees je goed in. Op onze pagina persoonlijke lening vind je alle belangrijke informatie. Zo lees je waar je op moet letten bij het vergelijken van persoonlijke leningen. Maar ook hoe je de goedkoopste persoonlijke lening vindt.

Verantwoord en veilig 60000 euro lenen

Een lening aanvragen voor 60000 euro gebeurt steeds vaker online. Naast dat het goedkoper is om online te lenen is het ook veel gemakkelijker en sneller. Het kan op je eigen tijd en papieren zijn binnen een paar minuten ondertekend, ingescand en weer verstuurt. Op deze manier heb je veel sneller het bedrag op je rekening.

Er komen steeds meer online aanbieders van leningen. Daardoor kan je het overzicht gemakkelijk kwijt raken. Of bang zijn dat je met een niet betrouwbare partij in zee gaat. We hebben goed nieuws voor je, alle kredietverstrekkers die je op onze website tegenkomt, zijn 100% betrouwbaar. Alle getoonde kredietverstrekkers zijn aangesloten bij het AFM of de DNB. Zij worden continu getoetst op betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid.

Ook vinden we het belangrijk om te vermelden dat wij een onafhankelijke vergelijkingssite zijn. Wij worden op geen enkele manier beïnvloed door partijen. Ook zijn we zelf geen financiële instelling.

60000 euro lenen op 10 jaar

Het is nu een gunstige tijd om een lening van 60000 euro voor 10 jaar of 15 jaar af te sluiten. Op dit moment zijn de rentestanden namelijk zeer laag. Sluit je een persoonlijke lening of zakelijke lening af, dan blijven je rentetarieven gelijk gedurende de looptijd. Zo kan je 10 jaar lang lenen tegen een zeer lage rente. Dat is nog eens goedkoop 60000 euro lenen.

Jouw financiële situatie bepaalt rente

Kredietverstrekkers maken voordat ze jou 60000 euro lenen een risicoprofiel op van jouw situatie. Daarin wordt gekeken naar je inkomsten en vaste lasten. Maar ook naar je woonsituatie. Heb je een koopwoning of een huurwoning? En ben je samenwonend of alleen? Zijn er meerdere lopende rekeningen of vaste lasten, zoals alimentatie? Al deze factoren zijn van invloed op het zogenaamde risico dat jij vormt voor de bank. Hoe minder risico je vormt, wat betreft het op tijd betalen van je schulden, hoe lager de rente die jij betaalt.

Hoeveel rente jij precies zal betalen wanneer je 60000 euro leent is dus afhankelijk van je financiële situatie. Wil je vooraf weten hoeveel je aan rente kwijt zal zijn? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op.

Hoeveel kost 60000 of 65000 euro lenen per maand?

Ben je ook benieuwd hoeveel 60000 of 65000 euro lenen jou kost, per maand? Je maandlasten zullen bestaan uit een gedeelte aflossing en een gedeelte rente. Hoeveel je per maand wil gaan aflossen, bepaal je zelf. Het is belangrijk dat je kiest voor een bedrag dat je ook iedere maand daadwerkelijk kunt missen. Wanneer je gaat voor een korte looptijd, zal je de lening snel aflossen. Ga je voor een lange looptijd, dan betaal je minder per maand en los je langzamer af. Door de looptijd van de lening zo kort mogelijk te houden, betaal je uiteindelijk zo min mogelijk rente. Zo kan je zo goedkoop mogelijk 60000 euro lenen.

euro biljetten om een spaarvarken

Een exact antwoord op de vraag hoeveel 60000 of 65000 euro lenen jou per maand kost, kunnen wij niet geven. Wel kunnen we je de tip geven om bij een voor jou interessant lening een offerte op te vragen. Zo’n offerte is gratis en geheel vrijblijvend. In deze offerte lees je welke voorwaarden er voor jou van toepassing zijn en hoeveel rente je precies moet betalen. Ook zie je wanneer je de lening volledig hebt afgelost en tegen welke maandlasten dat gebeurt.

Kan ik 60000 euro lenen zonder BKR toetsing?

Het antwoord op deze vraag is helaas: nee. 60000 euro lenen kan in Nederland niet zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan. Heb je een BKR toetsing omdat je bijvoorbeeld een telefoon op afbetaling hebt gekocht, dan vormt zo’n toetsing geen probleem. Het is enkel een probleem wanneer je een negatieve BKR registratie hebt. Wanneer jij in het verleden de waarschuwingen en aangetekende brieven hebt genegeerd, en een negatieve BKR registratie hebt, kan je niet opnieuw een persoonlijke lening aanvragen.

Wat is er dan wel mogelijk? Is er een alternatief? Het is mogelijk om zonder BKR toetsing geld te lenen, in de vorm van een minilening. De naam zegt het al, het gaat om een klein bedrag tot 1500 euro. Hiervoor is er geen papierwerk of loonstrook nodig. En de verstrekkers hiervan zijn niet aangesloten bij het BKR en zullen ook geen toetsing doen op eerdere betaalachterstanden. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan staat het bedrag dezelfde dag nog op je rekening. Meer informatie over de minilening? Lees dan onze speciale minilening pagina.