Geld lenen voor keuken: Wat is er mogelijk?

Lening voor de keuken afsluiten? Je kunt geld lenen om de keuken te verbouwen, op te knappen of zelfs helemaal te vernieuwen. Als het tijd is voor vervanging of als je toe bent aan een aantal nieuwe apparaten of mooie nieuwe kastjes.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Je zou extra geld kunnen lenen binnen de hypotheek, al leidt dat tot allerlei extra kosten. Iets waar je met een persoonlijke lening geen last van hebt, waardoor je vaak voordeliger uit bent. Snel geregeld en speciaal geschikt voor bijvoorbeeld de nieuwe keuken. Als je (nog even) geen geld hebt voor een nieuwe keuken, maar daar wel echt aan toe bent. Omdat die aan vervanging toe is of omdat dit het laatste is wat je thuis wilt aanpakken.

Lening keuken: Extra geld lenen bij hypotheek?

Kies je ervoor om extra geld te lenen binnen de hypotheek voor de keuken? Het is een andere manier van financieren, waarbij je naar de notaris moet. De kans is bovendien groot dat je de woning moet laten taxeren en dat je advies- en afsluitkosten betaalt, om de hypotheek aan te kunnen passen, uit te breiden of (opnieuw) af te sluiten. In de meeste gevallen leidt dat tot hoge kosten, waardoor het geld lenen voor een keuken onder de streep niet zo voordelig is.

geld in de keuken

In plaats daarvan kun je de lening voor de keuken afsluiten als een persoonlijke lening. Je betaalt dan geen notaris-, taxatie-, advies- en afsluitkosten. Daarmee blijft het een stuk overzichtelijker en ben je in de meeste gevallen voordeliger uit.

Je kunt geld lenen voor de keuken, door daarvoor online een krediet aan te vragen. En maak je gebruik van een persoonlijke lening? Dan hoeft het aanvragen niet lastig te zijn.

Geld voor een nieuwe keuken

Je kunt het geld voor een nieuwe keuken online lenen. Aan de hand van 3 duidelijke stappen, waarna het geld snel op je rekening staat:

 • Persoonlijke lening
  Maak je keuze uit een persoonlijke lening. Die vorm is het meest populair, omdat je daarop tegenwoordig ook boetevrij extra kunt aflossen. Bovendien profiteer je van een vaste rente, duidelijke looptijd en natuurlijk een scherpe rente. Allemaal redenen om op deze manier geld te lenen voor de nieuwe keuken, om die op te knappen of volledig te vernieuwen.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  Doe je online een aanvraag om geld voor een keuken te lenen? We vragen je om een aantal belangrijke gegevens en documenten op te sturen. Daarmee controleren we de aanvraag en zorgen we voor een verantwoorde lening. Die netjes past binnen jouw budget, om je daarover niet druk te hoeven maken.
 • Geld op jouw rekening
  Kloppen alle gegevens en ga jij akkoord met ons aanbod? We bekijken de belangrijke documenten en maken het daarna voor je in orde. Dat betekent dat jij het geld voor de nieuwe keuken snel op je rekening hebt staan, waarna je die kunt gaan uitzoeken.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen kiezen voor Directgeld-lenen.nl als ze de keuken gaan vernieuwen, op gaan knappen of stevig gaan verbouwen? We leggen je graag uit over de belangrijkste voordelen:

 • Vast bedrag per maand
  Je betaalt met onze persoonlijke lening voor de nieuwe keuken een vast bedrag per maand. Geen zorgen over de scherpe rente en aflossingen, omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Zowel tijdens de eerste maand, de tweede en elke volgende tot aan de allerlaatste.
 • Geen verrassingen over de rente
  De rente staat vast, dus die kan niet ineens gaan stijgen. Je weet vooral precies waar je aan toe bent. En sterker nog, we kunnen voor de gehele looptijd voor je uitrekenen wat de kosten voor de lening voor de nieuwe keuken zullen zijn.
 • Duidelijke looptijd
  Dankzij de duidelijke looptijd weet je hoe lang je gebruik maakt van de persoonlijke lening. En heb je een meevaller of wil je om een andere reden vervroegd extra aflossen? Dat kan zonder boete, zodat jij altijd alle touwtjes in handen hebt.

Lening voor de keuken

Op zoek naar een lening voor de keuken? Je kunt geld lenen om de keuken te vernieuwen, om een paar onderdelen te vervangen of om die eens grondig op te knappen. De beste manier om voor een heel nieuwe keuken te zorgen, zonder dat je daar eerst lang voor hoeft te sparen.

Of gebruik onze keukenlening bovenop de eigen middelen die je wilt inzetten. Zodat je zelf bepaalt wat je leent, om straks te koken op een geweldige kookplaat en in een keuken die uitnodigt om er lekker met vrienden te gaan eten.