Geld lenen voor schulden

Geld lenen voor schulden? Soms is één nieuwe lening een betere keuze dan de verschillende kredieten die je nu hebt lopen. Dankzij meer overzicht en eventueel een scherpere rente. Zodat je maandelijks minder betaalt, terwijl je makkelijker in de gaten kunt houden wat het totale bedrag is dat je hebt geleend.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam GreenLoans Duurzaamheidslening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,60%
button laagste rente
Freo Persoonlijke lening
- via kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Directa Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,70%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,90%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,30%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,70%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 10,40%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd Maandbedrag
€ 10.000,00 7,7% 60 maanden € 199,28

Totaalbedrag € 11.956,80

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Met een persoonlijke lening kun je lenen voor de schulden met BKR die je hebt lopen. Om ze in één keer af te lossen, waarna je niet meer op allerlei plekken een bedrag open hebt staan. Of als je een belastingschuld hebt, net als wanneer je nog bezig bent met een aankoop op afbetaling.

In al die gevallen is het de moeite waard om geld te lenen om je schulden af te betalen. Zodat je daar in één keer vanaf bent. Waardoor je weer weet welk bedrag je in totaal geleend hebt, inclusief een plan om dat af te lossen. Op basis van een vast bedrag per maand, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en je misschien zelfs een lagere rente betaalt.

Voor schulden met BKR

Gaat het om schulden met BKR, een aankoop op afbetaling of een belastingschuld die je nog open hebt staan? Het is soms lastig om overzicht te houden, over de diverse bedragen die je hebt geleend. Waardoor je niet precies weet om hoeveel het in totaal gaat. Of waardoor je ongemerkt een hoge rente betaalt voor in ieder geval één van de bedragen die er openstaan.

Door geld te lenen voor jouw schulden heb je de mogelijkheid om die bedragen in één keer af te lossen. Zodat je weer weet wat je in totaal leent en welk scherpe tarief aan rente je daarvoor betaalt. Misschien wel lager dan de huidige rente, waardoor het onder de streep een goedkopere oplossing kan zijn.

Let op: heb je een betalingsachterstand en wil je daarvoor lenen? Je kunt dan helaas niet zomaar een lening afsluiten. Uiteraard kun je de lening om schulden af te lossen online aanvragen, waarna wij voor je bekijken wat er verantwoord is.

Geld lenen voor schuldenGeld lenen en schulden aflossen: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe het werkt als je geld wilt lenen om schulden te financieren? We leggen het je uit, aan de hand van een paar duidelijke stappen:

 • Persoonlijke lening

  Met een persoonlijke lening leen je in één keer het totale bedrag dat je nodig hebt. Waarmee je de andere schulden kunt afbetalen. Zodat je nog maar één maandbedrag betaalt, op basis van een vaste rente en een vaste looptijd. Je weet steeds precies waar je aan toe bent, zodat je het volledige overzicht hebt en makkelijker kunt houden.

 • Gegevens en belangrijke documenten

  Je kunt online jouw persoonlijke lening aanvragen. Op basis daarvan ontvang je een voorstel op maat. En ga je daarmee akkoord? Dan vragen we je om een aantal belangrijke gegevens en documenten. Zo controleren we of je het geld verantwoord kunt lenen, om de huidige schulden mee af te lossen.

 • Geld op jouw rekening

  Kloppen de gegevens en documenten? We gaan ermee aan de slag en maken het geld zo snel mogelijk naar je over. Daarmee kun je de schulden die je hebt aflossen, waarna je nog maar één lening hebt.
  Let op: controleer vooraf of je de bestaande schulden waarvoor je geld wilt lenen vroegtijdig kunt aflossen. Soms wordt er een boete berekend, vooral als er sprake is van oudere financieringen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

We hebben veel anderen geholpen met een persoonlijke lening, bijvoorbeeld om schulden af te lossen. Benieuwd naar de voordelen van ons aanbod? We zetten de belangrijkste op een rij:

 • Vast bedrag per maand

  Met onze persoonlijke lening om schulden af te lossen betaal je een vast bedrag per maand. Zodat je precies weet waar je aan toe bent en de betalingen natuurlijk netjes passen binnen jouw beschikbare budget.

 • Geen verrassingen over de rente

  De rente staat vast, waardoor je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien betaal je voortaan één rente voor de gehele lening, in plaats van allerlei verschillende tarieven voor verschillende schulden die er openstaan.

 • Duidelijke looptijd

  De duidelijke looptijd zorgt ervoor dat je weet wanneer je het bedrag volledig hebt terugbetaald. Om een plan te maken, waarbij je er met het maandbedrag voor zorgt dat je toe kunt werken naar een schuldenvrij leven.

Lening voor schulden

Op zoek naar een lening voor schulden? Wij helpen je schulden met BKR of een belastingschuld af te lossen. Door geld te lenen met onze persoonlijke lening, zodat je voortaan een vast bedrag per maand betaalt. Met een vaste lage rente en een duidelijke looptijd, om voortaan het volledige overzicht te hebben en onder de streep misschien wel minder te betalen.

Geld lenen voor andere leendoelen