Geld lenen voor stacaravan

Geld lenen voor een stacaravan? Het is een van de fijnste manieren om zoveel mogelijk vakantie te vieren. In Nederland of in het buitenland, op een fijne camping waar je even aan helemaal niets hoeft te denken.
Gebruik je een persoonlijke lening of combineer je die met een banklening? Je kunt op die manier het bedrag lenen dat je nodig hebt. Voor de stacaravan en eventueel ook de inboedel en extra’s die je daarbij meteen wilt overnemen. Als je kiest voor een bestaand model. En ga je voor een nieuwe caravan die je op een mooie locatie neer kunt zetten? Hoe je de lening voor de stacaravan ook wilt gebruiken, wij zorgen ervoor dat je daar voortaan heerlijk vakantie kunt vieren.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam GreenLoans Duurzaamheidslening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,60%
button laagste rente
Freo Persoonlijke lening
- via kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Directa Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,70%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,90%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,30%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,70%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 10,40%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd Maandbedrag
€ 10.000,00 7,7% 60 maanden € 199,28

Totaalbedrag € 11.956,80

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Stacaravan: altijd op vakantie

Met een stacaravan kun je eigenlijk altijd op vakantie. Door er gewoon naartoe te rijden en de fijne momenten te beleven. Tijdens een weekend, een weekje of als je er gewoon een paar dagen tussenuit wilt. Voortaan hoef je nergens meer te reserveren, omdat jullie zelf een caravan hebben om naartoe te gaan. Of om te verhuren zelfs, waarmee je er bovendien voor zorgt dat je er een leuk inkomen aan over kunt houden.

Geld lenen voor stacaravanUiteraard kun je op meerdere manieren een lening voor een stacaravan aanvragen. Dat kan als tweede hypotheek of binnen de eerste hypotheek die je hebt. Houd er dan wel rekening mee dat je naar de notaris moet en mogelijk taxatie-, advies- en afsluitkosten moet betalen. Iets dat niet nodig is als je kiest voor een persoonlijke lening. Waarmee je het geld lenen voor een stacaravan goedkoper kunt houden, uiteraard op basis van onze scherpe rente.

Lening voor een stacaravan: hoe werkt dat?

Niet eerder een stacaravan lening aangevraagd of is dat lang geleden, waardoor je niet precies meer weet hoe dat werkt? Geen probleem, we leggen het je graag uit:

 • Persoonlijke lening

  Je hebt de keuze uit een persoonlijke lening. Het is de populairste leenvorm, omdat je profiteert van een aantal voordelen en maximale duidelijkheid. Met de lening kun je in één keer de stacaravan kopen, waarna je een vast bedrag per maand betaalt tijdens de rest van de looptijd. 
Je kunt online de lening berekenen die je wilt gebruiken om de stacaravan te kopen. Dat betekent dat je kunt berekenen hoeveel je kunt lenen en wat de kosten per maand zullen zijn.

 • Gegevens en belangrijke documenten

  Past de lening binnen jouw budget en wil je de lening graag aanvragen? Je ontvangt van ons een persoonlijk aanbod. We vragen je vervolgens om een paar belangrijke gegevens en belangrijke documenten. Aan de hand daarvan kunnen we de stacaravan lening voor je in orde maken, zodat je het geld snel zal ontvangen.

 • Geld op jouw rekening

  Kloppen alle gegevens en kun je het geld op een verantwoorde manier lenen? We gaan er meteen voor je mee aan de slag. Dat betekent dat je het geld snel op je rekening hebt staan, zodat je met de persoonlijke lening de stacaravan kunt kopen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom Directgeld-lenen.nl de beste keuze is om geld te lenen voor een stacaravan? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 • Vast bedrag per maand

  Met onze persoonlijke lening betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Al tijdens het online berekenen van de lening voor de stacaravan krijg je te zien wat het maandbedrag zal zijn. Voor zowel de eerste, de tweede als iedere volgende maand. Tot en met de laatste, omdat de kosten niet ineens op kunnen lopen.

 • Geen verrassingen over de rente

  Die vaste bedragen per maand betaal je bijvoorbeeld dankzij onze scherpe rente. Die niet ineens op kan lopen, waardoor je niet te maken krijgt met vervelende verrassingen. En je in plaats daarvan vooraf zeker weet dat het gewoon binnen budget past.

 • Duidelijke looptijd

  Uiteraard laten we je vooraf zien wat de looptijd van de persoonlijke lening zal zijn. Zodat je zeker weet dat je in ieder geval minstens zo lang gebruik blijft maken van de stacaravan. Ben je dat bijvoorbeeld minimaal 5 jaar van plan? Wij helpen je te voorkomen dat je daarvoor blijft betalen, als je eigenlijk alweer uitkijkt naar een ander model dat je zou willen kopen.

Geld lenen voor stacaravan

Wil je geld lenen voor een stacaravan? Een geweldige investering in een fijne vakantie, omdat je daar voortaan gewoon zelf naartoe kunt rijden. Als je een paar dagen vrij hebt of gewoon als je er zin in hebt. Naar de stacaravan die voor je klaar staat. Dankzij de persoonlijke lening, waarmee je zowel de stacaravan als de inboedel in één keer kunt kopen.

Geld lenen voor andere leendoelen