Geld lenen voor studie

Geld lenen voor jouw studie? Gebruik onze persoonlijke lening om te investeren in je eigen toekomst. Als je een studie wilt volgen in Nederland of in het buitenland, bijvoorbeeld als jouw werkgever de kosten niet vergoedt.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,20%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,60%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via DNKM
vanaf 7,90%
Defam Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,00%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via DNKM
vanaf 8,50%
Qander Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,70%
Directa Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 8,80%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 8,90%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd Maandbedrag
€ 10.000,00 7,7% 60 maanden € 199,28

Totaalbedrag € 11.956,80

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wij helpen je op een voordelige en verantwoorde manier geld te lenen voor een studie. Inclusief de bijkomende kosten voor huisvesting in het buitenland of inclusief de boeken die je erbij moet kopen om aan de slag te gaan.

We zetten de mogelijkheden voor je op een rij, wanneer je een lening wilt aanvragen voor een studie. Bijvoorbeeld nadat je 30 jaar bent geworden, waardoor je geen recht meer hebt op studiefinanciering. Of voor een studie of opleiding waarvoor je daar sowieso geen gebruik van kunt maken, maar waarmee je wel wilt investeren in je eigen toekomst.

Hoeveel moet ik lenen voor mijn studie?

Hoeveel moet je lenen voor de studie en wat zullen de kosten daarvan per maand zijn? Belangrijke vragen, als je nadenkt over een studielening. Speciaal voor volwassenen of om te gaan studeren in het buitenland, waarvoor je een aantal extra kosten zal moeten maken.

Houd bijvoorbeeld rekening met de kosten voor huisvesting, vooral als je in het begin niet meteen een (bij)baan kunt vinden. En moet je dure boeken of andere materialen kopen om de studie te kunnen volgen? Je kunt geld lenen voor zowel de studie als deze extra uitgaven. Om op een zorgeloze manier te studeren, waarmee je in Nederland of in het buitenland kunt investeren in je eigen toekomst.

geld lenen voor studieGeld lenen voor een studie: hoe werkt dat?

Wil je geld lenen voor een studie en heb je dat niet eerder gedaan of kreeg je daarvoor de vorige keer nog studiefinanciering? We leggen je graag uit hoe het bij ons werkt, zodat je precies weet wat je kunt verwachten:

 • Persoonlijke lening

  Gebruik een persoonlijke lening om (weer) te gaan studeren. De eerste is het meest populair, omdat je daarmee profiteert van een aantal belangrijke zekerheden. Over de rente en maandlasten die je betaalt, net als over de looptijd om er gebruik van te maken.
Je kunt online de lening voor je studie berekenen. Om na te gaan wat je maximaal kunt lenen, hoeveel je nodig hebt en wat de kosten per maand zullen zijn. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan en je het bedrag op een verantwoorde manier kunt lenen.

 • Gegevens en belangrijke documenten

  Doe je een aanvraag voor een lening om te gaan studeren? Je ontvangt van ons een persoonlijk aanbod, waarin we je onze scherpe rente aanbieden. En past dat binnen je budget? Dan vragen we om een paar belangrijke gegevens en documenten, om het voor je in orde te kunnen maken.

 • Geld op jouw rekening

  We beoordelen de documenten en gegevens, om zeker te weten dat je het geld op een verantwoorde manier kunt lenen en (ook tijdens je studie) kunt blijven betalen. Vervolgens gaan we ermee aan de slag en maken we het geld naar je over, zodat je daar de studie mee kunt betalen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen kiezen voor onze persoonlijke lening om een studie te beginnen? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij, zodat je vooraf precies weet wat je daarvan kunt verwachten:

 • Vast bedrag per maand

  Als je geld wilt lenen voor je studie betaal je met onze persoonlijke lening een vast bedrag per maand. Iedere maand opnieuw, waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard kunnen we dit vooraf gewoon voor je uitrekenen, zowel voor de eerste en de tweede maand als alle maanden die er volgen tot en met de laatste.

 • Geen verrassingen over de rente

  De rente die je betaalt voor de lening om mee te gaan studeren staat vast, dus die kan niet ineens hoger oplopen. Dat voorkomt dat je hogere kosten moet betalen. In plaats daarvan spreken we de rente af voor de gehele looptijd, om je daarover niet druk te hoeven maken.

 • Duidelijke looptijd

  Ook de looptijd van de lening voor jouw studie staat vooraf vast. Iets dat we afstemmen op de periode dat je gaat studeren of het inkomen dat je daarna hoopt te kunnen verdienen. Om de geleende bedragen weer terug te betalen, binnen de periode die past bij jouw budget en de studie die je wilt gaan doen.

Geld lenen voor studie

Wil je geld lenen voor een studie? Een uitstekende investering in jezelf, waarvoor je gebruik kunt maken van onze persoonlijke lening. Om een studielening af te sluiten als je niet in aanmerking komt voor studiefinanciering. In Nederland of in het buitenland, voor zowel de studie als voor buitenschoolse opleidingen.

Geld lenen voor andere leendoelen