Lening voor woonboot

Lening voor een woonboot aanvragen? Je kunt online berekenen wat jouw mogelijkheden zijn en hoeveel geld je kunt lenen voor een boot. Met een persoonlijke lening of binnen de hypotheek, net als op een paar andere manieren.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam GreenLoans Duurzaamheidslening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,60%
button laagste rente
Freo Persoonlijke lening
- via kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,90%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,50%
Directa Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,70%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 7,90%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,30%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 8,70%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 10,40%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd Maandbedrag
€ 10.000,00 7,7% 60 maanden € 199,28

Totaalbedrag € 11.956,80

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Je kunt een lening voor een boot in Nederland afsluiten, net als voor een schip waarmee je grotere afstanden wilt afleggen. Als je zoekt naar een geweldig jacht of juist een kleine sloep, omdat je diverse mogelijkheden hebt om daarvoor geld te lenen. Met een bootlening aan de hand van jouw wensen en bijvoorbeeld op basis van je inkomen. Om verantwoord geld te lenen en daarvan een woonboot of een andere boot te kopen.

Geld lenen voor een boot

Wil je geld lenen voor een boot en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Als je zoekt naar een woonboot zijn daarvoor speciale woonboot-hypotheken beschikbaar. Houd er rekening mee dat het aanbod niet groot is, omdat er voor de aanbieders veel risico’s aan kleven. Je betaalt daardoor een relatief hoge rente, bovenop de kosten die je moet maken om de hypotheek af te kunnen sluiten.

lening voor woonbootJe kunt er ook voor kiezen om de lening voor de (woon)boot onderdeel te maken van jouw hypotheek voor de woning waarin je woont. Ook in dat geval moet je naar de notaris. Bovendien is de kans groot dat je taxatie-, advies- en afsluitkosten betaalt. Het maakt de bootlening onnodig duur.

De persoonlijke lening voelt een meer goedkope oplossing, als je zoekt naar een krediet voor een boot. Een taxatie is niet nodig, je betaalt geen afsluit- en advieskosten en je hoeft bovendien niet langs de notaris. Daarmee voorkom je dat je allerlei kosten moet maken, als je geld wilt lenen voor een boot.

Boot lening: de mogelijkheden

Zoek je een lening voor een woonboot, een sloep of een ander schip? Ontdek hoe je in een paar stappen een aanvraag kunt doen, waarmee je de mogelijkheden in jouw situatie ontvangt:

 • Lening voor woonboot: Persoonlijke lening

  Kies voor een persoonlijke lening. Als lening om de boot te financieren. Voor een woonboot, een sloep of een ander schip of jacht, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.
Je kunt online berekenen wat de mogelijkheden zijn en tot welk bedrag je maximaal kunt lenen. Met natuurlijk een overzicht van de maandlasten, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 • Gegevens en belangrijke documenten

  Past de boot lening binnen budget en wil je daar graag gebruik van maken op basis van onze scherpe rente? We vragen je om een aantal belangrijke gegevens en documenten. Aan de hand daarvan kunnen we de aanvraag in orde maken, om je een persoonlijk aanbod te doen. Daarbij geven we je alle belangrijke informatie, zowel over de kosten als de voorwaarden die er gelden.

 • Geld op jouw rekening

  Heb je ons alles aangeleverd? We kijken het voor je na en als het klopt gaan we daarmee meteen aan de slag. Zo heb je het geld dat je voor de boot wilt lenen snel op jouw rekening staan. Om de boot te gaan kopen en daar binnenkort heerlijk ontspannen in weg te varen of op te wonen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen kiezen voor Directgeld-lenen.nl? Je kunt online de lening voor jouw boot berekenen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zonder verrassingen en altijd met een duidelijke looptijd, op basis van een vast bedrag per maand.

 • Vast bedrag per maand

  Het bedrag dat je de eerste maand betaalt betaal je ook de tweede en iedere volgende maand. Tot en met de laatste maand, waarmee je zeker weet dat de boot lening goed binnen jouw budget past. Om je daarover geen zorgen te hoeven maken en steeds precies te weten waar je aan toe bent.

 • Geen verrassingen over de rente

  De rente staat vast, dus die kan tijdens de looptijd niet ineens op gaan lopen. Het is een van de voordelen van de persoonlijke lening, waarmee je duidelijke afspraken maakt voor de hele contractduur.

 • Duidelijke looptijd

  Ook de looptijd is vooraf bepaald, waardoor je weet hoe lang je gebruik zal maken van het geleende geld voor de (woon)boot. En waarmee je weet wanneer je die volledig hebt terugbetaald. Uiteraard kun je boetevrij extra aflossen als je dat wilt, bijvoorbeeld als je een financiële meevaller hebt.

Lening voor (woon)boot

Gebruik maken van een lening voor jouw (woon)boot? Als je een boot op het oog hebt helpen wij ervoor te zorgen dat je die kunt kopen. Met het bedrag dat je wilt lenen, uiteraard op basis van onze scherpe rente en netjes binnen het budget dat je daarvoor beschikbaar hebt.

Geld lenen voor andere leendoelen