Lening zonnepanelen

Lening voor zonnepanelen afsluiten? Het is de snelste manier om de panelen te laten plaatsen, ook als je nog niet de kans hebt gehad om daarvoor te sparen. Zodat je zelf gratis elektriciteit kunt opwekken, waarmee je de energierekening flink omlaag kunt brengen. Gebruik onze persoonlijke lening, waarmee je ervoor zorgt dat je 6, 8, 10 of misschien wel meer panelen op het dak kunt laten leggen.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,30%
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,40%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,70%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 6,80%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 6,90%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 7,50%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via DNKM
vanaf 8,30%
Qander Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,50%
Directa Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 8,60%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd Maandbedrag
€ 10.000,00 5,0% 60 maanden € 187,85

Totaalbedrag € 11.271,00

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Uiteraard is de zonnepanelen lening er in een aantal verschillende vormen. Je kunt geld lenen met een Energiebespaarlening of een Groene lening, net als met onze persoonlijke lening. Dat is in de meeste gevallen aantrekkelijker dan binnen de hypotheek die je op het huis hebt. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij, om na te gaan welke lening voor zonnepanelen in jouw geval de beste keuze is.

Zonnepanelen: gratis elektriciteit

Gebruik maken van zonnepanelen om gratis elektriciteit op te wekken? De beste investering in een lagere energierekening die je kunt doen. Met onze persoonlijke lening of met een van de andere mogelijkheden.

Lening zonnepanelenJe kunt gebruik maken van een Energiebespaarlening. Je betaalt dan ook een scherpe rente, al gelden er een paar belangrijke voorwaarden. Je mag bijvoorbeeld 75% besteden aan de zonnepanelen en je moet 25% besteden aan andere energiebesparende maatregelen. Bovendien kun je de looptijd helaas niet zelf bepalen. En kies je voor een Groene lening? Niet iedere geldverstrekker biedt die aan, waardoor je beperkt bent in de mogelijkheid om de rentetarieven te vergelijken.

Zou je gebruik maken van de hypotheek op jouw huis? Als je overwaarde hebt is dat soms een optie. Houd er rekening mee dat je daarvoor naar de notaris moet en mogelijk taxatie-, advies- en afsluitkosten betaalt. Op die manier kan een lening voor zonnepanelen duurder uitpakken dan nodig.

Lening voor zonnepanelen: hoe werkt dat?

Wil je geld lenen voor zonnepanelen en heb je dat niet eerder gedaan? We leggen je graag uit hoe dat bij ons werkt:

 • Persoonlijke lening

  Je kunt gebruik maken van een persoonlijke lening. Die vorm is het meest populair, omdat je daarmee vooraf precies weet waar je aan toe bent. Dankzij een vaste rente en een vaste looptijd, voor een vast bedrag per maand.
Je kunt online de persoonlijke lening voor de zonnepanelen berekenen. Om na te gaan hoeveel je met jouw inkomen kunt lenen en wat daarvoor de kosten per maand zullen zijn.

 • Gegevens en belangrijke documenten

  Past de lening voor zonnepanelen binnen jouw budget? Je kunt die online bij ons aanvragen. We sturen je een persoonlijk aanbod, waarmee we je ook vragen om een paar belangrijke gegevens en documenten.

 • Geld op jouw rekening

  We controleren de gegevens en documenten, zodat je op een verantwoorde manier geld kunt lenen voor de zonnepanelen. Daarna gaan we er meteen voor je mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het geld vlot op je rekening staat, om de zonnepanelen te kopen en die professioneel te laten plaatsen.

Waarom Directgeld-lenen.nl

Benieuwd waarom anderen kiezen voor onze persoonlijke lening als ze geld willen lenen voor zonnepanelen? Je profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

 • Vast bedrag per maand

  Je betaalt een vast bedrag per maand voor de zonnepanelen. Waarmee je gratis elektriciteit kunt opwekken, waardoor je aan de andere kant profiteert van een lagere energierekening. Zo verdien je de kosten eenvoudig terug, om er onder de streep juist meer aan over te houden.

 • Geen verrassingen over de rente

  De rente staat vast, waardoor je met onze persoonlijke lening voor zonnepanelen niet voor verrassingen komt te staan. Je weet vooraf wat de kosten per maand zullen zijn, om daar in de totale berekening goed rekening mee te kunnen houden.

 • Duidelijke looptijd

  Vooraf weten hoe lang je gebruik maakt van de lening voor de zonnepanelen? We spreken de looptijd met je af, al blijf jij flexibel. Wil je vervroegd extra aflossen, bijvoorbeeld na een financiële meevaller? Dat kan natuurlijk zonder boete of andere bijkomende kosten.

Lening voor zonnepanelen

Een lening voor zonnepanelen afsluiten? De makkelijkste manier om de panelen te kopen en die te laten plaatsen, ook als je daar nu even het geld niet voor hebt. Zodat je bespaart op de energierekening, waardoor je per maand uiteindelijk voordeliger uit bent. Ontdek de voordelen van onze persoonlijke lening voor zonnepanelen, die je online natuurlijk alvast kunt berekenen.