Persoonlijke leningen vergelijken

Zit u te twijfelen om een lening af te sluiten? Heeft u gekozen voor een persoonlijke lening, maar wilt u eerst persoonlijke leningen vergelijken? Dan bent u in ieder geval verstandig bezig. Persoonlijke leningen vergelijken is namelijk belangrijk. Heel belangrijk. Reden hiervan is dat u bij het oversluiten van een persoonlijke lening nog altijd een boete moet betalen. Het is daarom nog belangrijker om een goed persoonlijke leningen met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de voordeligste aanbieder. Snel geld lenen moet natuurlijk wel voordelig geld lenen blijven.

Persoonlijke leningen vergelijken kan eenvoudig

Om u te helpen om persoonlijke leningen met elkaar te vergelijken hebben wij een eenvoudige tabel gemaakt waarbij u eenvoudig en snel leningen met elkaar kunt gaan vergelijken. Kijk hieronder naar de verschillende rentepercentages die de banken hanteren.
Banken als ABN Amro, Rabobank en ING hebben wij niet meegenomen in de vergelijking. Nadat wij hebben uitgezocht welke bank, welke rente hanteert. Viel ons al snel op dat geld lenen bij “de eigen bank” duur geld lenen is.

Persoonlijke lening afsluiten zonder BKR toetsing

Als u een negatieve BKR registratie heeft weet u waarschijnlijk als geen ander geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten haast niet mogelijk is. Sterker nog. Geld lenen zonder bkr toetsing in de vorm van een persoonlijke lening is alleen mogelijk bij de aanbieder waar u nu ook uw lening heeft “lopen”. En dan alleen nog als u er een groot voordeel bij heeft om uw lening over te sluiten.

Persoonlijke leningen vergelijken en daarna oversluiten.

Het lijkt zo eenvoudig. U kijkt naar de rente die u nu moet betalen voor de lening. Kiest een aanbieder met een lagere rente, en sluit uw lening over. Toch werkt het in de praktijk helaas anders. Als u uw persoonlijke lening gaat oversluiten, zult u al snel merken dat dit niet voordeliger is als u de looptijd van de lening gelijk wenst te houden. Dit komt omdat u bij een persoonlijke lening eerst meer rente dan aflossing betaalt, en dit draait pas gedurende de looptijd van uw lening om.