qeld zakelijke lening

‘Bedrijfsleningen zonder gedoe’. Dat is waar ze bij Qeld voor staan en waar ze zich ook echt aan houden. Hoe ze dat doen? Ze vragen geen opstartkosten, er zijn geen verborgen kosten en ook geen vaste looptijd. In dit artikel laten we je nader kennis maken met deze nieuwe zakelijke kredietverstrekker; Qeld.

Over Qeld bedrijfsleningen

Volgens Qeld zijn de kleine ondernemers niets minder dan helden die respect en kansen verdienen om hun dromen waar te maken. Uiteindelijk worden 4 van de 5 banen gecreëerd door ondernemers. Qeld is gespecialiseerd in zakelijke leningen voor deze groep (kleine) ondernemers. Ze hebben het makkelijk, veilig en simpel gemaakt om te groeien met de juiste financiering.

De oprichters hebben zelf ervaren dat er nauwelijks open armen zijn bij de bankfilialen, wanneer je als startende ondernemer op een goede manier van start wil gaan. Er wordt ontzettend veel documentatie gevraagd zoals een bedrijfsplan, budgetten en jaarrekeningen. En dat kan niet elk startend bedrijf aantonen bij de bank. Daarom zijn zij geneigd om aan te kloppen bij familie en vrienden voor een eventuele financiering. Dankzij Qeld is dit verleden tijd. Zij helpen kleinere bedrijven te groeien en behandelen hen met het respect dat zij verdienen. Heb je als ondernemer een goed idee, dan kan je binnen een paar minuten antwoord op je leningaanvraag verwachten!

Binnen 1 minuut bedrijfslening aanvragen

Het aanvragen van een bedrijfslening gaat bij Qeld in drie eenvoudige stappen.

 1. Aanvragen binnen een minuut
  Het aanvragen duurt slechts een minuut. Het is helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Een lening aanvragen kan dus altijd, je bent nergens aan verbonden.
 1. Voorstel binnen een uur
  Binnen een uur kan je een aanbod verwachten in je mailbox. Hierin word je op de hoogte gesteld van het bedrag dat jouw bedrijf kan lenen. Deze snelle service geldt natuurlijk alleen tijdens kantoortijden. Je accepteert de aanbieding door te tekenen met je persoonlijke iDIN.
 1. Dezelfde dag overgemaakt
  Wanneer je het aanbod met je persoonlijke iDIN hebt ondertekend, wordt de lening dezelfde dag nog overgemaakt. Ook hierbij geldt dat dit vanzelfsprekend gebeurd binnen kantoortijden.

Verantwoord lenen

Leen verantwoord

Bij Qeld hebben ze een beleid ontwikkelt om te voorkomen dat bedrijven zich in een situatie bevinden of gaan bevinden waarin zij de schulden niet meer terug kunnen betalen. Ze leggen daarom op hun website duidelijk uit wanneer men het beste een zakelijke lening kan gebruiken, of wanneer je daar het beste vanaf kunt zien. En er wordt niet omheen gedraaid wat er gebeurd als je niet aan de betalingsverplichtingen voldoet.

Wat houdt het beleid van Qeld in?

 • Een grondige kredietcheck: voor alle aanvragen wordt een grondige kredietcheck gedaan die vervolgens geëvalueerd wordt. Deze wordt samengevoegd met externe informatie en gegevens van eerdere leningen.
 • Alleen lening voor bedrijven: ze lenen aan bedrijven en nooit aan particulieren. Er wordt geen onderpand van het bedrijf gevraagd. Wel eisen ze persoonlijke garantie van alle nieuwe klanten.
 • Redelijke leenlimieten: voor elk bedrijf wordt een individueel limiet opgesteld. Afhankelijk van hoe jouw bedrijf zich ontwikkelt kan dit leenplafond ook verhoogd worden.
 • Er wordt gevraagd ook zelf na te denken: er zijn situaties waarin je niet aan een nieuwe lening zou moeten beginnen. Niet als er al teveel schulden zijn, je moeite hebt met terugbetalen of wanneer je wil beleggen in risicovolle producten.

 

Veiligheid

Wanneer je een bedrijfslening afsluit bij Qeld, kan je er vanuit gaan dat zij jouw privacy beschermen. Zij hebben bepaalde informatie van je nodig om een passende lening aan te kunnen bieden. Maar deze gegevens worden zorgvuldig opgeslagen en niet met derden gedeeld.

Welke informatie bewaren zij zorgvuldig:

 • Informatie die je telefonisch geeft
 • Kredietinformatie en andere openbare informatie
 • Bankgegevens (bij toestemming)

Wat beloven zij met betrekking op jouw veiligheid:

 • Je gegevens worden veilig opgeslagen
 • Gegevens worden gewist als je hierom vraagt
 • Je wordt niet gestoord met irrelevante advertenties

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden blijven altijd actueel en zijn op 22 oktober 2018 voor het laatst aangepast. Klik hier om alvast een kijkje te nemen naar de zorgvuldig opgestelde voorwaarden.

 

Privacyverklaring

De bescherming van persoonlijke gegevens vinden zij bij Qeld ontzettend belangrijk. Van zowel de bedrijfsgegevens als de persoonlijke gegevens. Daarom hebben zij een Privacyverklaring opgesteld waarin ze beschrijven hoe Qeld jouw persoonlijke gegevens verzameld, opslaat en waarom ze dit doen. Ook beschrijven ze jouw rechten wat betreft de persoonlijke gegevens die zij verwerken. Wanneer je vragen hebt op het gebied van privacy, kan je die altijd stellen door een email te sturen naar privacy@qeld.nl.

 

Wat is er nodig om bij Qeld een lening te krijgen?

Bij Qeld kunnen de volgende bedrijfsvormen allemaal een lening aanvragen: Nederlandse Eenmanszaken, BV’s, NV’s en VoF’s.

De voorwaarden die worden gesteld aan het aanvragen van de lening zijn als volgt: er moet een geldig KvK-nummer zijn. En de leiding van het bedrijf moet in Nederland woonachtig zijn. Daarbij maakt het niet uit of je bedrijf nou jong of oud is, en of het groot of klein is. Wat Qeld volgens ons ook interessant maakt, is dat zij ook leningen verstrekken aan bedrijven met betalingsachterstanden. Alle bedrijven worden namelijk geëvalueerd op individuele basis. Daarbij is het belangrijk dat er een gezond bedrijfsplan aanwezig is en dat er mensen met goede bedoelingen achter de onderneming zitten. Die eerlijkheid en persoonlijke aandacht, daar houden we van.

 

Klantenservice en support

Bij Qeld beschikken zij over een goede klantenservice. Heb je vragen dan kan je hen van maandag tot en met vrijdag bereiken. Van 9.00 uur tot 17.00 uur. Dit kan op het telefoonnummer: 020 808 6084. Ook is het mogelijk om hen te mailen. Dit kan naar het volgende mailadres: support@qeld.nl.

Ben je benieuwd geworden naar wie Qeld is en wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuws? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.