Snel een minilening afsluiten

Saldodipje Minilening

  • Group 16 €600 tot €1000 lenen
  • Looptijd van 45 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

  • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
  • Looptijd van 62 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur
Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Snel een minilening afsluiten

De bedoeling van zowel u als de verstrekker van de minilening zijn hetzelfde. Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten. Snel een minilening afsluiten is wat u wilt en wat de verstrekker van de minilening wenst.

De verstrekkers van minileningen zijn gespecialiseerd in het snel beoordelen van aanvragen. Een van de verstrekkers van minileningen is bijvoorbeeld Ferratum. Ferratum is een beursgenoteerd bedrijf. De missie van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat er steeds meer bankzaken eenvoudig en snel geregeld kunnen worden. Waaronder het verstrekken van de minileningen. Een minilening is een lening die zich echt alleen heeft toegespitst op het snel geld lenen.

Aanbieders snel een minilening afsluiten

Er zijn een aantal aanbieders voor het snel afsluiten van een minilening. Hoewel we daarbij gelijk moeten aanmerken dat de aanbieders hetzelfde moederbedrijf hebben. Zo zijn Saldodipje.nl en Ferratum één en hetzelfde bedrijf. Belangrijk is in ieder geval om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. Ondanks het gegeven dat ze hetzelfde moederbedrijf hebben, kunnen er toch nog afwijkingen zijn in de kosten die bij u in rekening gebracht kunnen worden.

Waar moet u op letten?

Zoals hierboven al aangegeven zijn er grote verschillen bij de verschillende verstrekkers van de minileningen. Het is dan ook belangrijk om op diverse websites na te gaan wat de bijkomende kosten zijn. Het is voor ons helaas ondoenlijk om de tarieven te vermelden. Reden hiervoor is dat de wijzigingen elkaar in snel tempo opvolgen. We raden u in ieder geval om de websites van de verschillende vergelijkers te bezoeken.

Naar boven