Terug naar overzicht

Ben je ondernemer en heb je een kortlopend krediet nodig dat het liefst morgen wordt overgemaakt? Zoek niet verder. 5in5 kan je een krediet verlenen zonder dat een minimale omzet vereist is.

Vraag een zakelijke lening bij 5in5 aan door op onderstaande knop te klikken.

Zakelijke lening aanvragen

Over 5in5

Lenen bij 5in5 doe je alleen voor een klein zakelijk krediet, want ze lenen jou maximaal € 5.000. Een dergelijk bedrag kan net het verschil maken voor bijvoorbeeld startende ondernemers. Heb je een KvK nummer en wil je de eerstvolgende werkdag al geld? Wij vertellen jou alles wat je moet weten over 5in5.

Fiveinfive doet het anders dan andere online leerplatformen en banken. Je kunt een zakelijke lening aanvragen alsof je een zakelijke bankrekening opent. Het is niet de juiste partij voor het opstarten van een onderneming als je ook nog voor tienduizenden euro’s aan bedrijfsmiddelen moet kopen. Daar zijn andere kredietverstrekkers voor. 5in5 geeft zelf ook aan dat ze overbruggingskredieten verstrekken. De lening is namelijk niet de oplossing voor de langere termijn.

Goed om te weten over 5in5

5in5 biedt een overbruggingskrediet aan, waar je vaak niet voor in aanmerking komt bij de traditionele banken. Over het verstrekken van zakelijke kredieten wordt vaak ingewikkeld gedaan. Ondernemers moeten vaak over drie jaar cijfers aanleveren en dan ook nog aangevuld met een bedrijfsplan met prognoses voor de nabije toekomst. Dat is erg veel werk en te omslachtig voor kleine zakelijke leningen, moet 5in5 gedacht hebben. Daarom doen zij het anders.

 • Alleen lenen voor zakelijke doeleinden. Het leenbedrag krijg je gestort op je zakelijke rekening;
 • Minimale lening bedraagt € 500 en maximaal € 5.000;
 • Looptijd maximaal 5 maanden;
 • Het aanvraagproces is zeer eenvoudig;
 • Er is ook een persoonlijke bankrekening vereist;
 • Rente tegen een dagrente tarief. Je betaalt dus nooit teveel;
 • Krediet aanvragen binnen 5 minuten;
 • Houd rekening met een relatief hoge rente;
 • Let goed op de afsluitkosten die je betaalt voor een lening;
 • Aanvragen gaat via je KvK nummer en je moet persoonsgegevens invoeren;

Hoeveel kan ik lenen bij 5in5?

5in5 hanteert geen strenge toetsing voor het krijgen van een kleine zakelijke lening. Bij het aanvragen van een lening verstrek je jouw banktransacties. Op basis hiervan beoordelen ze of je het gewenste bedrag kunt lenen. In de praktijk zal een maximum gelden van € 5.000, behalve als je niet kredietwaardig genoeg bent. Grote kans dat je in dat geval ook niet kunt gaan voor een lager bedrag. In een beveiligde omgeving geef je inzicht in jouw banktransacties en snel daarna krijg je terugkoppeling of je het aangevraagde bedrag kunt lenen.

Wat zijn de voorwaarden van 5in5?

 • Je moet een zakelijke bankrekening hebben waar je het geld op gestort krijgt.
 • Je geeft toegang tot jouw banktransacties tijdens het aanvraagproces;
 • Op vastgestelde data moet je de lening terugbetalen;
 • Je betaalt afsluitkosten bij het aanvragen van een lening;
 • Je betaalt de lening terug in maximaal 5 termijnen.

Hoe kun je een 5in5 lening aanvragen?

Het aanvraagproces loopt via de website van de kredietverstrekker. Je kiest het bedrag dat je wilt lenen tot maximaal € 5.000. In de volgende stap geef je jouw KvK naam op en jouw inschrijving wordt erbij gezocht. Deze vul je nog aan met persoonsgegevens, zoals jouw naam, telefoonnummer en geboortedatum. In deze stap maak je ook gelijk een account aan met een wachtwoord. Ook geef je 5in5 toestemming om jouw gegevens te verwerken. De volgende stap is het geven van inzicht in jouw bankrekening. Na deze stappen krijg je al een voorstel waarmee je akkoord kunt gaan. Na het ondertekenen van het contract wordt het bedrag de eerstvolgende werkdag op je zakelijke bankrekening gestort.

Let op! Ga de lening op tijd terugbetalen

Je betaalt hoge kosten als je niet aan je betalingsverplichtingen voldoet. 5in5 communiceert duidelijk wanneer je welk bedrag moet terugbetalen. Het is belangrijk om hier goed op te letten, anders wordt het namelijk een zeer kostbare lening. Vermoed je dat het jou niet gaat lukken om aan de terugbetaalverplichting te voldoen? Vraag de lening in dat geval niet aan.

Is 5in5 betrouwbaar?

Ja, 5in5 is een betrouwbare partij voor het lenen van geld. Het is wel belangrijk om te voldoen aan de voorwaarden voor het terugbetalen van de lening. 5in5 heeft lage kosten omdat het aanvraagproces online gaat. Bij het niet voldoen aan de betalingsverplichting moet 5in5 extra kosten maken. Het incasseren van achterstallige betalingen verloopt namelijk niet via geautomatiseerde processen. Hierdoor moet je in dat geval rekening houden met hoge kosten die aan jou worden doorberekend.

Voor- en nadelen van 5in5

Voordelen

 • Zeer eenvoudig en snel aanvraagproces;
 • Snelle beoordeling die grotendeels online verloopt;
 • Binnen één werkdag op je rekening;

Nadelen

 • Je betaalt afsluitkosten die verschillen per aanvraag;
 • Een hoge rente van 3% per maand of zelfs nog hoger is mogelijk;
 • Het maximale leenbedrag is € 5.000.

5in5 review

Totale score

Na onze uitgebreide review op diverse punten komen wij uit op een totaalscore van:

4
Rente en kosten
Support en service
Flexibiliteit en voorwaarden
Website en functionaliteit
 • Meest geschikt voor: kortlopende leningen
 • Leenbedrag: €500 tot €5.000
 • Looptijd: Flexibel, maar maximaal 5 maanden
 • BKR toetsing: nee

Ik ben een startende ondernemer zonder een startkapitaal. Bij andere banken moet ik een ondernemingsplan maken, maar het kan voor mij niet uit om daar geld aan te spenderen omdat ik tijdelijk een bedrag van €5.000 nodig heb. Mijn huisbank waar ik al 25 jaar bij bankier was niet bereid om met mij mee te denken. Gelukkig kan ik wel terecht bij 5in5. Inmiddels heb ik een deel van de lening alweer afbetaald dankzij een mooie omzet, mogelijk gemaakt door de lening.

Ondernemer

Veelgestelde vragen

Het lenen van geld bij 5in5 werkt zeer eenvoudig. Het aanvragen van de lening doe je online. Na het invullen van het gewenste bedrag en gegevens over jezelf, geef je 5in5 toegang tot jouw bankrekening. Op deze manier controleren ze of ze jou het geld kunnen en willen lenen. Als de gegevens akkoord zijn, krijg je het aangevraagde bedrag binnen één werkdag gestort.

Contactgegevens 5in5

5in5 B.V.
Spoorhaven 92
2651 AV Berkel en Rodenrijs

Klantenservice E-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
010 – 66 81 994

0 reactions

Beoordeel 5in5

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals