Disclaimer

Diensten

Directgeld-lenen.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Op deze website zijn leningen en kredietverstrekkers gratis met elkaar te vergelijken.

Adviserende rol

Er wordt algemene informatie verstrekt en geen persoonlijke advies gegeven. Je maakt uiteindelijk volledig zelf de keuze voor een bepaalde kredietverstrekker en/of lening. Wij zijn niet verantwoordelijk te houden voor jouw keuze. Zorg er zelf voor dat je ten alle tijden gegevens correct en volledig invult.

Onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk. Er is geen enkele kredietverstrekker of bank die enige invloed of zeggenschap heeft over de getoonde zoekresultaten en tabellen.

Vergoeding

Op Directgeld-lenen.nl kan je gratis en vrijblijvend leningen vergelijken en offertes opvragen. Wij ontvangen van de kredietverstrekker enkel een vergoeding wanneer je via onze site doorklikt en een lening aanvraagt welke vervolgens ook goed gekeurd wordt. De hoogte van deze vergoeding kan per kredietverstrekker verschillen.

Persoonlijke gegevens

Wij zullen geen persoonlijke gegevens bewaren van onze bezoekers. De bezoekersstatistieken van de website worden volkomen anoniem gehouden. Deze statistieken worden gebruikt om de website zo goed mogelijk en gebruiksvriendelijk in te richten.

Verwijzing naar externe sites

Op onze website wordt regelmatig verwezen naar externe sites. Deze sites en de informatie daarop wordt niet stelselmatig gecontroleerd op juistheid. We zijn daarvoor dan ook niet verantwoordelijk.

Verspreiding van informatie

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan informatie, foto’s of nieuwsberichten van Directgeld-lenen.nl te verspreiden. We doen er alles aan om alle informatie op de website up-to-date te houden en de juistheid ervan te garanderen. Desondanks kunnen wij niet instaan voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de aangeboden informatie op onze website. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleent.

Aanpassen disclaimer

Direct-geldlenen.nl behoudt het recht de disclaimer aan te passen indien nodig.