Geld lenen voor badkamer

Wil je geld lenen voor een nieuwe badkamer? Handig als je wilt verbouwen en het in één keer goed wilt doen. Met een mooi nieuw bad of een luxe douche. Geld lenen voor een badkamer is een van de meest gebruikte leendoelen van de persoonlijke lening. Ontdek op deze pagina alles wat je moet weten voordat je geld gaat lenen voor je nieuwe badkamer.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Geld lenen voor de badkamer

geld met een badkamer

Benieuwd wat het kost om een badkamer te verbouwen? De meeste mensen geven zo’n 10.000 tot 15.000 euro aan uit. Ze gebruiken dat bedrag voor nieuwe badkamermeubelen, zoals een mooie handdoekenkast of een wastafelmeubel. En natuurlijk voor het bad, een vrijstaand model of een luxe douche. En wil je jezelf graag verwennen met een stoomcabine, een sauna of een douche met massagestralen? Houd er dan rekening mee dat de kosten nog hoger op kunnen lopen.

Tip: Het is voordeliger om een persoonlijke lening af te sluiten dan om je hypotheek te verhogen bij een leenbedrag tot €25.000. Je leest meer over de berekening en extra tips op onze verbouwingspagina.

Het gaat in totaal om een bedrag dat de meeste mensen niet zomaar hebben liggen. Waardoor je geld kunt lenen voor de badkamer, bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze persoonlijke lening. Op die manier kun je het in één keer goed (laten) doen, waarna je zeker weet dat je weer jaren plezier zal hebben van de badkamer. Bijvoorbeeld met een luxe inloopdouche, vloerverwarming onder de tegels en een designradiator om de handdoeken aan te kunnen drogen.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Laagste rente om de verbouwing van je badkamer te financieren

Om je een beeld te geven wat geld lenen voor een nieuwe badkamer kost hebben we de laagste rentepercentages van verschillende leensommen op een rij gezet. De economische looptijd van een badkamer is langer dan 10 jaar, daarom kun je kiezen voor een looptijd van 120 maanden waardoor in verhouding de maandlasten lager zijn.

Maak ook gebruik van onze rekenmodule om uit te rekenen wat jouw maandelijkse lasten zijn wanneer je een lening voor jouw nieuwe badkamer afsluit.

AanbiederLeensomRente vanafMaandlasten 60 maandenMaandlasten 120 maanden
Lloyds Bank logo€10.0007,60%€199,66€117,91
Lloyds Bank logo€15.0006,90%€294,84€171,78
Lloyds Bank logo€20.0006,90%€393,11€229,04
Lloyds Bank logo€25.0006,50%€486,98€281,51
Freo logo€40.0006,50%€779,17€450,42
Freo logo€50.0006,50%€973,96€563,02
Maandlasten op basis van 60 en 120 maanden looptijd

Geld lenen voor een nieuwe badkamer?

Niet eerder geld geleend voor een nieuwe badkamer? We leggen je in een paar duidelijke stappen uit hoe dat werkt:

 • Persoonlijke lening: Wil je geld lenen voor de badkamer en daarvoor gebruik maken van een persoonlijke lening? Je kunt via onze website een offerte aanvragen voor het bedrag dat je nodig hebt. Wij berekenen wat je maximaal kunt lenen.
 • Gegevens en belangrijke documenten: Je ontvangt van ons een voorstel op maat. Na jouw akkoord vragen we je om een aantal gegevens en belangrijke documenten. Die controleren we, om na te gaan of je het bedrag op een verantwoorde manier kunt lenen.
 • Geld op jouw rekening: Klopt het allemaal en past het geld dat je wilt lenen voor de badkamer binnen jouw budget? We gaan er voor je mee aan de slag en maken het geld naar je over. Zodat je akkoord kunt geven op de offertes en uit kunt zien naar een mooie nieuwe badkamer.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Met onze persoonlijke lening voor de badkamer profiteer je van een aantal belangrijke voordelen:

 • Vast bedrag per maand
  Je betaalt een vast bedrag per maand, zodat je altijd goed weet waar je aan toe bent. Inclusief de rente én de aflossing, dus zonder addertjes onder het gras of andere verrassingen waar je niet op zit te wachten.
 • Geen verrassingen over de rente
  De rente staat vast, waardoor die tijdens de looptijd niet ineens kan schommelen of op kan gaan lopen. Zodat je zeker weet wat de kosten per maand zullen zijn, op basis van het voorstel dat je van ons ontvangt.
 • Duidelijke looptijd
  Met de duidelijke looptijd zorgen we ervoor dat je weet hoe lang je het geld zal lenen. Om vooraf een goede planning te maken en verantwoord geld te lenen, waarmee je de badkamer nu al kunt laten (ver)bouwen.