Caravan financieren

Geld lenen voor een caravan? Een caravan is een van de fijnste manieren om zoveel mogelijk vakantie te vieren. In Nederland of in het buitenland, op een fijne camping waar je even aan helemaal niets hoeft te denken. Door een caravan te financieren kan je snel jouw droom werkelijkheid maken.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Een caravan financieren: altijd op vakantie

geld bij een stacaravan

Met een caravan kun je eigenlijk altijd op vakantie. Door er gewoon naartoe te rijden en de fijne momenten te beleven. Tijdens een weekend weg, een weekje of als je er gewoon een paar dagen tussenuit wilt. Voortaan hoef je nergens meer te reserveren, omdat jullie zelf een caravan hebben om naartoe te gaan. Of om te verhuren zelfs, waarmee je er bovendien voor zorgt dat je er een leuk inkomen aan over kunt houden.

Uiteraard kun je op meerdere manieren een caravan financiering aanvragen. Dat kan als tweede hypotheek of binnen de eerste hypotheek die je hebt. Houd er dan wel rekening mee dat je naar de notaris moet en mogelijk taxatie-, advies- en afsluitkosten moet betalen. Iets dat niet nodig is als je kiest voor een persoonlijke lening.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Laagste rente om je caravan te financieren

Om je een beeld te geven wat geld lenen voor een caravan kost hebben we voor jou de laagste rentepercentages van verschillende leensommen op een rij gezet. Uitgaande van een leensom van minimaal €10.000 en een looptijd van 60 maanden. Je kan de lening ook afsluiten met een langere looptijd waardoor in verhouding de maandlasten lager zijn.

Hieronder kan je ook gebruik van maken onze rekenmodule om uit te rekenen wat globaal jouw maandelijkse lasten zijn wanneer je een lening voor jouw verbouwing afsluit.

AanbiederLeensomRente vanafMaandlasten 60 maandenMaandlasten 120 maanden
Lloyds Bank logo€10.0007,60%€199,66€117,91
Lloyds Bank logo€15.0006,90%€294,84€171,78
Lloyds Bank logo€20.0006,90%€393,11€229,04
Lloyds Bank logo€25.0006,50%€486,98€281,51
Freo logo€40.0006,50%€779,17€450,42
Freo logo€50.0006,50%€973,96€563,02
Maandlasten op basis van 60 en 120 maanden looptijd

Lening voor een caravan: hoe werkt dat?

Niet eerder een caravan lening aangevraagd waardoor je niet precies weet hoe dat werkt? Geen probleem, we leggen het je graag uit:

 • Persoonlijke lening
  Je hebt de keuze uit een persoonlijke lening. Het is de populairste leenvorm, omdat je profiteert van een aantal voordelen en maximale duidelijkheid. Met de lening kun je in één keer de caravan kopen, waarna je een vast bedrag per maand betaalt tijdens de rest van de looptijd. Je kunt online de lening berekenen die je wilt gebruiken om de caravan te kopen. Dat betekent dat je kunt berekenen hoeveel je kunt lenen en wat de kosten per maand zullen zijn.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  Past de lening binnen jouw budget en wil je een lening offerte aanvragen? Je ontvangt van ons een persoonlijk aanbod. We vragen je vervolgens om een paar belangrijke gegevens en belangrijke documenten. Aan de hand daarvan kunnen we de caravan lening voor je in orde maken, zodat je het geld snel zal ontvangen.
 • Geld op jouw rekening
  Kloppen alle gegevens en kun je het geld op een verantwoorde manier lenen? We gaan er meteen voor je mee aan de slag. Dat betekent dat je het geld snel op je rekening hebt staan, zodat je met de persoonlijke lening de caravan kunt kopen.

Wat kost een nieuwe (sta)caravan?

Een fatsoenlijke caravan kopen begint bij een bedrag vanaf €15.000. Net als met een auto kan je het zo gek maken als je wilt maar over het algemeen is het gemiddelde bestedingslimiet voor een caravan rond de €25.000. Je kunt er ook voor kiezen om eigen geld te combineren met een persoonlijke lening zodat je net een wat luxer model kunt aanschaffen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom Directgeld-lenen.nl de beste keuze is om je caravan te financieren? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 • Vast bedrag per maand
  Met onze persoonlijke lening betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Al tijdens het online berekenen van de lening voor de caravan krijg je te zien wat het maandbedrag zal zijn. Voor zowel de eerste, de tweede als iedere volgende maand. Tot en met de laatste, omdat de kosten niet ineens op kunnen lopen.
 • Geen verrassingen over de rente
  Die vaste bedragen per maand betaal je bijvoorbeeld dankzij onze scherpe rente. Die niet ineens op kan lopen, waardoor je niet te maken krijgt met vervelende verrassingen. En je in plaats daarvan vooraf zeker weet dat het gewoon binnen budget past.
 • Duidelijke looptijd
  Uiteraard laten we je vooraf zien wat de looptijd van de persoonlijke lening zal zijn. Zodat je zeker weet dat je in ieder geval minstens zo lang gebruik blijft maken van de caravan. Ben je dat bijvoorbeeld minimaal 5 jaar van plan? Wij helpen je te voorkomen dat je daarvoor blijft betalen, als je eigenlijk alweer uitkijkt naar een ander model dat je zou willen kopen.