Leendoel

Wat is jouw leendoel?

Toe aan een vakantie? Of wil je juist je huis verbouwen? Daar kan je geld voor lenen. Als de betreffende leendoel duidelijk is en je voor de keus staat een persoonlijke lening af te sluiten dan informeren wij je graag over welke opties er zijn. Denk goed na over of een lening past bij jouw doel waarvoor je het geld wilt lenen. Past de lening bijvoorbeeld binnen de minimale en maximale looptijd? En kan je de jaarlijks kostenpercentage betalen naast je huidige vaste lasten? Lees dan verder!

Populairste leendoelen

Een nieuwe auto is een van de meest voorkomende leendoelen. Daarnaast kiezen mensen ook vaak een lening voor een verbouwing als leendoel. Dit wordt ook wel een verbouwingskrediet genoemd.

Top 5 populaire leendoelen

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende leendoelen.

Geld lenen voor een (nieuwe) auto

Is je huidige auto aan vervanging toe, maar ontbreekt het aan saldo op je rekening op dit moment? Dan zou je, wanneer je voldoet aan de eisen, als optie kunnen overwegen om een autolening af te sluiten. Bekijk de mogelijkheden op de speciaal daarvoor ingerichte autolening pagina.

» Lees meer over de autolening

Lening voor verbouwing

Geen behoefte om te verhuizen, maar wil je wel een stukje comfort toevoegen aan je woning? Dan is een lening voor verbouwing een uitstekende keus. Deze lening wordt vooral gebruikt voor de uitbouw van een woning of voor het renoveren van bepaalde ruimtes in een woning.

» Lees meer over het verbouwingskrediet

Lening voor nieuwe keuken

Wanneer de keuken aan vervanging toe is, dan kan dat een flinke kostenpost zijn. Gelukkig kan je tegenwoordig een voordelige lening afsluiten om een nieuwe keuken in je huis te laten plaatsen.

» Lees meer over dit leendoel

Lening voor nieuwe badkamer

Een lening voor een nieuwe badkamer is een soort lening die veel gebruikt wordt. Hij staat ook niet voor niks in de top 5 van meest voorkomende leendoelen. Ook deze leenvorm kent een lagere rente doordat het meerwaarde toevoegt aan je woning.

» Lees meer over dit leendoel

Geld lenen voor bruiloft

Geld lenen voor je bruiloft is een optie als je geen spaargeld hebt en op zoek bent naar extra financiële ruimte voor de dag van je leven. Houdt er rekening mee dat deze lening netjes binnen de looptijd moet aflossen. Kies enkel voor een lening voor je bruiloft als je zeker weet wat de kosten zijn en voorkom bijkomende kosten achteraf.

Je ziet het al, een verbouwing aan het huis zoals een nieuwe keuken of badkamer is het meest populair onder de leendoelen.

» Lees meer over dit leendoel

Overige leendoelen

Hieronder een overzicht van alle overige leendoelen waar je een lening voor kan afsluiten.

Lening voor uitbouw
Geld lenen voor meubels
Geld lenen voor een huis
Geld lenen voor tweede woning
Geld lenen voor schulden
Lening voor zonnepanelen
Geld lenen voor eigen bedrijf starten
Lening voor overname bedrijf
Lening voor woonboot
Lening voor motor
Geld lenen voor stacaravan
Lening voor een camper
Lening voor rijbewijs
Geld lenen voor studie