Camper financieren

Zoek je een lening voor een camper? Een persoonlijke lening is dan een uitstekende keuze. Met een vaste looptijd en op basis van een vast bedrag per maand. Terwijl je aan de andere kant toch de flexibiliteit hebt om vervroegd boetevrij extra af te lossen. Zodat je de volledige vrijheid ervaart, zowel in de camper als wanneer het gaat om de lening die je afsluit.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Welke camper wil je financieren?

Op zoek naar een camper lening en weet je nog niet precies hoeveel je daarvoor nodig hebt? Een camper kopen is ontzettend leuk. Als geweldige investering in volledige vrijheid, om eindelijk echt te kunnen gaan en staan waar jullie willen.
En benieuwd waar je rekening mee moet houden als je een camper gaat kopen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

Een nieuwe of gebruikte camper

Zoek je een nieuwe of juist een gebruikte camper? Er zijn mooie occasions beschikbaar, die natuurlijk goedkoper zijn dan een nieuwe. En ga je voor een nieuwe die daarna weer jarenlang mee kan? Wij bieden je de mogelijkheden met een persoonlijke lening.

Het interieur

Wil je het interieur nog een beetje aanpassen of uitbreiden? Kijk goed naar het aantal slaapplaatsen en het soort bedden. En naar de accu’s en eventuele zonnepanelen, net als naar het comfort dat je kunt verwachten.

Tip: Koop een dashcam
Wil je vakantiefilmpjes maken en bij aanrijdingen of ongevallen precies kunnen aangeven wat er is gebeurd? Houd wat extra geld beschikbaar voor een dashcam, die je op het dashboard van de camper kunt plaatsen.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Laagste rente om je camper te financieren

Om je een beeld te geven wat geld lenen voor een camper kost hebben we voor jou de laagste rentepercentages van verschillende leensommen op een rij gezet. Uitgaande van een looptijd van minimaal 60 maanden. Je kan de lening ook afsluiten met een langere looptijd waardoor in verhouding de maandlasten lager zijn. Dit hebben we ter illustratie ook in de tabel voor je meegenomen.

Maak ook gebruik van onze rekenmodule om uit te rekenen wat jouw maandelijkse lasten zijn wanneer je een lening voor jouw camper afsluit.

AanbiederLeensomRente vanafMaandlasten 60 maandenMaandlasten 120 maanden
Lloyds Bank logo€10.0007,60%€199,66€117,91
Lloyds Bank logo€15.0006,90%€294,84€171,78
Lloyds Bank logo€20.0006,90%€393,11€229,04
Lloyds Bank logo€25.0006,50%€486,98€281,51
Freo logo€40.0006,50%€779,17€450,42
Freo logo€50.0006,50%€973,96€563,02
Maandlasten op basis van 60 en 120 maanden looptijd

Hoe werkt een camper financieren?

Wil je een camper financieren met een persoonlijke lening? We leggen je aan de hand van 3 duidelijke stappen uit hoe dat werkt:

 • Online offerte aanvragen
  Vraag online het leenbedrag aan dat je nodig hebt. Je ontvangt van ons een persoonlijk aanbod, met daarin in ieder geval het vaste maandbedrag en de voorgestelde looptijd.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  We vragen je om een aantal belangrijke gegevens en documenten. Zo toon je aan wie je bent en laat je zien dat je het bedrag op een verantwoorde manier kunt lenen.
 • Geld op jouw rekening
  Na akkoord op ons voorstel om je camper te financieren staat het geld doorgaans binnen 48 uur op je rekening. Daarna kun jij de camper kopen die je op het oog hebt.

Een camper leasen, dealerfinanciering of geld lenen voor een camper?

Wij leggen je de verschillen uit tussen het leasen van een camper, de camper financieren via een dealer en het afsluiten van een persoonlijke lening om jouw camper aan te schaffen. 

CamperleningCamper op afbetaling bij dealerPrivate lease
De camper is direct jouw eigendom De camper is pas eigendom na afbetaling De camper wordt nooit eigendom en moet je na de contractperiode weer inleveren
Een vast en laag rentepercentage Hoge rentetarieven Tussentijds contract verbreken kost doorgaans 40% van de totale leasesom.
Vaste looptijd Extra aflossing niet mogelijk Schadevrije jaren niet altijd meegenomen naar volgende camper
Vaste lage maandlasten Langere looptijden om maandlasten te drukken Maar 3 schadevrije jaren meenemen na leaseperiode
Tussentijds boetevrij extra aflossen Max. aantal kilometers dat je mag rijden, of tegen meerprijs extra kilometers bijkopen

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen een camper financieren met onze persoonlijke lening? Je profiteert van een paar belangrijke voordelen:

 • Vast bedrag per maand
  Dankzij een vast bedrag per maand zorg je er eenvoudig voor dat de persoonlijke lening voor de camper past binnen jouw budget. Om op een verantwoorde manier geld te lenen, waarmee je altijd precies weet waar je aan toe bent.
 • Geen verrassingen over de rente
  Je komt natuurlijk niet voor verrassingen te staan, bijvoorbeeld als het gaat om de rente. Dankzij een vaste lage rente, die tijdens de looptijd niet zal schommelen of ineens op kan lopen.
 • Duidelijke looptijd
  Met de duidelijke looptijd voor de persoonlijke lening voor de camper zorg je ervoor dat je het geld niet langer leent dan nodig. Bijvoorbeeld afgestemd op de periode dat je de camper denkt te blijven rijden.