Geld lenen voor bruiloft

Geld lenen voor de bruiloft? Je wilt natuurlijk dat het een geweldige dag wordt, al zal je merken dat het helaas niet goedkoop is. En dat je voor een bruiloft zomaar €20.000 of meer betaalt, zelfs als je best op de kleintjes probeert te letten. Daarom kun je geld lenen voor een bruiloft, waarmee je ervoor zorgt dat het inderdaad de mooiste dag uit jullie leven zal worden.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Lening voor bruiloft

Zoek je een lening voor de bruiloft? Wij zorgen ervoor dat het de mooiste dag van jullie leven zal worden. Met alle vrienden en familieleden, met een professionele fotograaf en natuurlijk een diner om van te genieten zoals jullie dat nog nooit hebben meegemaakt. In een stralende jurk en een mooi pak, voor een huwelijksdag om nooit meer te vergeten.

bruidjurken

Lening voor de mooiste dag van jullie leven

De bruiloft vieren jullie maar één keer, dus dat willen jullie natuurlijk geweldig doen. Op een prachtige locatie, in een stralende jurk en een mooi pak en met alle vrienden en familieleden die belangrijk voor jullie zijn. Ook als dat betekent dat de bruiloft net wat duurder uitpakt, waardoor het natuurlijk iets boven budget uitkomt.

Het overkomt de meeste stellen als ze hun bruiloft plannen. Door hoge(re) kosten voor de fotograaf en de videograaf, net als voor het diner en bijvoorbeeld om een trouwambtenaar te vragen jullie een unieke ceremonie te bieden. Allemaal belangrijke onderdelen van de bruiloft, waarmee de kosten ongemerkt snel kunnen oplopen. Juist dan is een lening aanvragen een ideale optie om deze onvoorziene kosten te kunnen betale

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost een bruiloft?

Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de kosten van een bruiloft. Deze bedragen zijn indicatief. je kan een bruiloft zo mooi en groot maken als je zelf wilt. Daarnaast tref je hiernaast een tabel aan met de maandlasten voor diverse leenbedragen. De looptijd is gebaseerd op 60 maanden.

 • Huur locatie €5.000,- tot €10.000,-
 • Trouwjurk en trouwpak – €5000,-
 • Catering (incl. diner) en drankjes – €5000,-
 • FeestDJ – €2500,-
 • Onvoorziene zaken – €5000,-

Totaal zit je al snel op €22.500 tot €27.500 aan kosten voor een bruiloft.

AanbiederLeensomRente vanafMaandlasten 60 maanden
Freo logo€10.0007,60%€199,66
Freo logo€15.0006,90%€294,84
Freo logo€20.0006,90%€393,11
Lloyds Bank logo€25.0006,50%€486,98
Lloyds Bank logo€40.0006,50%€779,17
Lloyds Bank logo€50.0006,50%€973,96
Maandlasten op basis van 60 en 120 maanden looptijd

Tip! Probeer zoveel mogelijk zelf de bruiloft te financieren en enkel het bedrag te lenen wat je te kort komt voor de dag van je leven.

Geld lenen voor de bruiloft: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe een lening voor de bruiloft werkt? We leggen je uit over de persoonlijke lening, waarvoor je eenvoudig online een aanvraag kunt doen:

 • Persoonlijke lening
  Met een persoonlijke lening leen je een vast bedrag, dat je kunt gebruiken op de manier die jullie willen. Voor de fotograaf en de trouwjurk, of voor de locatie en om een paar extra vrienden uit te nodigen. Je betaalt vervolgens een vast bedrag per maand, dankzij zowel de rente als de looptijd die vooraf vast staan en duidelijk zijn.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  Je kunt online een lening aanvragen, waarna je van ons een voorstel ontvangt. Voor een persoonlijke lening, waar je vervolgens jouw akkoord op kunt geven. We vragen je dan om een paar belangrijke gegevens en documenten, om die te controleren en zeker te weten dat je op een verantwoorde manier leent.
 • Geld op jouw rekening
  Is alles in orde en kloppen de documenten die je aanlevert? Als je het bedrag verantwoord kunt lenen gaan we daar meteen voor je mee aan de slag. Dat betekent dat jullie het geld snel ontvangen, om de puntjes op de ‘i’ te zetten voor de mooiste dag van jullie leven.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Onze persoonlijke lening gebruiken voor de bruiloft? Een uitstekende keuze, waar ook veel andere aanstaande trouwparen voor kiezen. Dat doen ze vanwege een paar belangrijke voordelen:

 • Vast bedrag per maand
  Je betaalt een vast bedrag per maand, waarvoor je vooraf goed weet waar je aan toe bent. We zorgen er uiteraard voor dat dit past binnen jullie budget, om het bedrag op een verantwoorde manier te lenen.
 • Geen verrassingen over de rente
  Er ontstaan geen vervelende verrassingen, bijvoorbeeld over de rente. In plaats daarvan is vooraf duidelijk welke rente je betaalt, iets dat geldt voor de volledige looptijd. Zonder schommelingen of verhogingen, om je daarover niet druk te hoeven maken.
 • Duidelijke looptijd
  Ook de looptijd spreken we vooraf met je af. Zodat je weet hoe lang jullie het geld zullen lenen, om daar niet te lang voor te blijven betalen. En hebben jullie een meevaller of houden jullie maandelijks geld over? Het is altijd mogelijk om boetevrij vervroegd af te lossen.