Vraag een persoonlijke lening aan bij Freo door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over Freo

Freo is een 100% dochter van Rabobank, maar met een lagere rente. Bij Freo kun je niet even bij een lokale vestiging binnenlopen voor advies. Het aanvragen van een lening en de verdere communicatie loopt volledig online. Je krijgt met Freo dus de kwaliteit en de stabiliteit van één van de grootste Nederlandse banken, maar dan wel tegen verlaagde kosten. Geld lenen bij Freo tegen een vaste rente is een slimme keuze.

Geld lenen bij Freo

Een lening afsluiten of een lening oversluiten bij Freo kan je geld besparen. De actuele rentes bij Freo zijn laag en Freo krijgt een goede beoordeling van de eigen klanten. Een lening aanvragen kan alleen als de lening goed bij jouw financiële situatie past. En ook dit houdt de kredietverstrekker goed in de gaten.

Actuele rente standen

VanafTot en metMinimale renteAanvragen
€5.000€9.9999,80 % Aanvragen
€10.000€14.9997,90 % Aanvragen
€15.000€75.0007,20 % Aanvragen
Rente percentages zijn het voor laatst geüpdate op 6 november 2023.

Welke leningen kun je bij Freo afsluiten?

Naast de persoonlijke lening bieden ze geen andere leningen aan. Ze stemmen de leningen wel af op het doel van het geleende bedrag. De beste lening voor het financieren van een auto heeft een looptijd van bijvoorbeeld vijf jaar. Een langere looptijd is geen aantrekkelijke keuze. Voor het financieren van een verbouwing kies je voor een laag maandbedrag en de looptijd mag dan langer zijn. Wat de lening kost hangt af van het leenbedrag en de looptijd.

Goed om te weten over Freo

 • De service van Freo krijgt een goed rapportcijfer;
 • Heldere voorwaarden en geen verrassingen achteraf;
 • Ruime acceptatie. Als je door Freo afgewezen wordt, gaat de gewenste lening afsluiten waarschijnlijk ook niet lukken bij andere kredietverstrekkers;
 • Lage rente;
 • Na het insturen van de benodigde documenten krijg je binnen drie werkdagen bericht over het wel of niet verstrekken van de lening.

Wat kost een persoonlijke lening?

Bij Freo geld lenen is automatisch kiezen voor een persoonlijke lening. Wat de Freo lening kost, hangt vooral af van de looptijd en de hoogte van het leenbedrag. De prijs van de lening is laag in vergelijking met veel andere kredietverstrekkers.

Hoe verloopt het aanvraagproces?

Het aanvragen van een offerte verloopt online, en ook het aanvraagproces verloopt via het internet. Na het aanvragen van de lening gaat Freo informatie bij je opvragen over bijvoorbeeld het inkomen en je financiële verplichtingen, zoals een alimentatieverplichting. Afhankelijk van hoe snel je de informatie levert, kan de lening snel tot stand komen. Een lening oversluiten gaat op een vergelijkbare manier.

Voor- en nadelen van lenen bij Freo

Voordelen

 • Een persoonlijke lening tot €75.000 is mogelijk;
 • Een looptijd van 120 maanden is mogelijk;
 • Je krijgt een vaste lage rente;

Nadelen

 • Geen vestigingen in het land waar je heen kunt voor advies;
 • Ze zijn streng bij een negatieve BKR registratie;
 • Boetevrij aflossen is niet altijd mogelijk.

Freo review

Totale score

Na onze uitgebreide review op diverse punten komen wij uit op een totaalscore van:

4.3
Rente en kosten
Support en service
Flexibiliteit en voorwaarden
Website en functionaliteit
 • Meest geschikt voor: persoonlijke lening
 • Leenbedrag: €5.000 tot €75.000
 • Looptijd: Flexibel
 • BKR toetsing: ja

Mijn persoonlijke lening bij Freo is goed betaalbaar en was snel geregeld. Online kan ik zien hoeveel ik maandelijks moet betalen en hoe hoog de schuld nog is. Hierdoor weet ik goed waar ik aan toe ben. Het afsluiten van de lening ging eenvoudig. Na het aanleveren van een aantal gegevens, kreeg ik het aangevraagde bedrag snel op de rekening gestort. Ook mijn vriend heeft een lening afgesloten bij Freo, en is er ook tevreden over.

Particulier

Veelgestelde vragen

Voor het aanvragen van een lening bij Freo heb je een kopie nodig van je paspoort of ID-bewijs. Het gaat zowel om de voor- als de achterzijde. Daarnaast zal Freo inkomensgegevens opvragen en informatie over je bankrekening. Deze lever je aan via een koppeling met jouw bankrekening.

Het aanvragen van een Freo lening gaat snel. Binnen drie dagen wordt jouw aanvraag beoordeeld. Vervolgens neemt een medewerker van Freo contact met jou op en wordt het leenbedrag al aan jou overgemaakt.

Sinds 2007 is Freo een onderdeel van Rabobank. Je profiteert met Freo van de lage tarieven doordat ze de aanvragen volledig online laten verlopen. Je hebt wel extra zekerheid, want Rabobank is een zeer solide en betrouwbare partij en daardoor Freo ook.

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, wordt de persoonlijke lening bij Freo aangevraagd. Ze zullen jou nog vragen om een kopie van je legitimatiebewijs en om gegevens over jouw bankrekening en inkomen.

Contactgegevens Freo

Freo
Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven

Klantenservice telefoon
+31 (0)85 018 9053

Klantenservice WhatsApp
+31 (0)6 83671331

Klantenservice e-mail
[email protected]

0 reactions

Beoordeel Freo

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals