Motor financieren

Een motor financiering afsluiten? Je kunt geld lenen voor de motor waar je van droomt of die je al een tijdje op het oog hebt. Ook voor je helm en motorpak kan je geld lenen, om jouw uitrusting in één keer compleet te maken.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Lening voor een motor

Zoek je een lening voor jouw motor? Zorg ervoor dat je goed weet wat je nodig hebt of welke motor je graag wilt rijden. Door alvast langs de motordealers te gaan of door online te zoeken naar modellen die je aanspreken. Met onze motorlening kun je de motor kopen waar je wilt, omdat je zelf bepaalt hoe je het geld uit zal geven.

En wil je het geld lenen voor de motor graag verstandig doen? Zorg er dan voor dat je niet langer leent dan de periode waarin je de motor wilt gaan rijden. Verwacht je daar zo’n 4 jaar mee te gaan rijden? Kies de looptijd dan niet langer dan dat. Zo voorkom je dat je voor de lening blijft betalen, terwijl je misschien alweer op zoek bent naar een nieuw exemplaar.

Houd bovendien rekening met de extra kosten die je maakt, als je de motor eenmaal gaat rijden. Je kunt geld lenen voor de veilige kleding en de belangrijke accessoires, waarmee je ervoor zorgt dat je meteen goed van start kunt. Of leen wat meer, bijvoorbeeld als je ook de eerste maanden wegenbelasting en verzekering mee wilt financieren.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Motorlening: geld lenen voor motor

Zoek je een motorlening? Wij helpen je geld te lenen voor een motor. Als je een specifiek model op het oog hebt en als je daar ook meteen je motorpak en de rest van je uitrusting bij wilt bestellen. Bij de dealer of bij een ander motorbedrijf, net als bij particulieren waar je een gebruikte motor gaat kopen. Wat jij ook op het oog hebt, wij zorgen er met de financiering voor jouw motor voor dat je daar binnenkort op kunt wegrijden.

Motorlening afsluiten? Je kunt geld lenen voor de motor waar je van droomt of die je al een tijdje op het oog hebt. Zodat je er dankzij de persoonlijke lening snel op kunt wegrijden en heerlijke kilometers kan maken. Met de spreekwoordelijke wind door de haren, ook al draag je natuurlijk een helm en een veilig motorpak. Waardoor je natuurlijk ook geld kunt lenen, om jouw uitrusting in één keer compleet te maken.

Een motor leasen, dealerfinanciering of geld lenen voor jouw motor?

Wij leggen je de verschillen uit tussen het leasen van een motor, de motor financieren via een dealer en het afsluiten van een persoonlijke lening om jouw motor aan te schaffen. 

motorleningMotor op afbetaling bij dealerPrivate lease
De motor is direct jouw eigendom De motor is pas eigendom na afbetaling De motor wordt nooit eigendom en moet je na de contractperiode weer inleveren
Een vast en laag rentepercentage Hoge rentetarieven Tussentijds contract verbreken kost doorgaans 40% van de totale leasesom.
Vaste looptijd Extra aflossing niet mogelijk Schadevrije jaren niet altijd meegenomen naar volgende motor
Vaste lage maandlasten Langere looptijden om maandlasten te drukken Maar 3 schadevrije jaren meenemen na leaseperiode
Tussentijds boetevrij extra aflossen Max. aantal kilometers dat je mag rijden, of tegen meerprijs extra kilometers bijkopen

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen kiezen voor onze motorlening? Met onze persoonlijke lening profiteer je van een aantal belangrijke voordelen:

  • Vast bedrag per maand
    Je betaalt een vast bedrag per maand, op basis van een scherpe rente en aflossingen tijdens de looptijd. Je ziet daarmee al vooraf wat de motorlening je zal kosten, zodat je daar altijd van op de hoogte bent.
  • Geen verrassingen over de rente
    De rente kan niet ineens oplopen, omdat je die afspreekt voor de hele looptijd van de financiering. Je weet goed waar je aan toe bent, zodat je met de persoonlijke motorlening niet voor verrassingen komt te staan.
  • Duidelijke looptijd
    Dankzij de duidelijke looptijd stem je die eenvoudig af op de periode waarin je gebruik wilt maken van de motor. Ben je van plan om die bijvoorbeeld 4 jaar te gaan rijden? Wij zorgen ervoor dat je daarvoor niet meer blijft betalen op het moment dat je al kijkt naar een nieuwe motor om op te gaan rijden.

Tips voor het afsluiten van een lening voor de aanschaf van een motor

De kosten van een motor

Een motor kopen kan een dure aanschaf zijn. Overweeg daarom of een tweedehands motor niet financieel gezien interessanter is dan een gloednieuwe motor. Zo kun je verantwoord geld lenen en niet te veel kwijt zijn per maand voor de lening die je afsluit voor het kopen van jouw motor.

Looptijd afstemmen op levensduur

Zorg ervoor dat je de looptijd van de persoonlijke lening afstemt op de levensduur van de motor. In de praktijk blijkt doorgaans dat iemand circa 5 jaar een motor rijdt voordat hij of zij een nieuwe aanschaft. Je kunt er daarom voor kiezen de looptijd van je persoonlijke lening ook 60 maanden (5 jaar) te nemen.

Motorverzekering afsluiten

Naast het kopen van een motor op afbetaling via een persoonlijke lening moet je ook rekening houden met de overige maandlasten. Een van die maandlasten is de motorverzekering. Een verzekering afsluiten is verplicht. Omdat de maandlasten van een motorverzekering lager zijn in verhouding tot een auto adviseren we te kiezen voor een motorverzekering waar eventuele diefstal of schade die je zelf aanbrengt aan de motor (door bijvoorbeeld een valpartij) ook verzekerd is.

Een persoonlijke lening aanvragen in 3 stappen

1. Offerte

Vraag via onze site een offerte aan. Wanneer je vóór 17:00 uur de aanvraag doet, ontvang je binnen 24 uur een voorstel.

2. Ondertekenen

We ontvangen graag wat aanvullende gegevens van je. Je ontvangt daarna een offerte die bij je persoonlijke situatie past.

3. Uitbetaling

Zodra je hebt getekend en de offerte hebt teruggestuurd, ontvang je bij akkoord het geld de volgende dag op je rekening.