Over ons

Wie zijn wij?

Wanneer je besluit ergens geld te lenen, is de eerste vraag: ‘Is dit wel betrouwbaar?’ Een verstandige en goede eerste vraag om jezelf te stellen, vinden wij van Directgeld-lenen.nl. Bij ons is een lening afsluiten volkomen veilig en betrouwbaar. Je kunt de aanbieders gemakkelijk vergelijken op rente en voorwaarden. Zo kies je uiteindelijk de aanbieder die voor jou de laagste rente, maar wel de beste voorwaarden heeft.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Het is een prettig idee dat je een 100% eerlijk een onafhankelijk overzicht van lening aanbieders kunt verwachten bij Directgeld-lenen.nl. Wij hebben geen afspraken of deals gemaakt met bepaalde aanbieders. Er wordt dus geen aanbieder meer getoond of hoger in een lijst geplaatst. Daarnaast bieden we je actuele informatie. De rentetarieven en voorwaarden zijn altijd up-to-date.

Gratis en duidelijke informatie

Ons advies blijft altijd gratis. We leggen je graag meer uit over alle type leningen. Je ontdekt de voor- en nadelen van een lening. En leest in welke omstandigheden je het beste voor een bepaald lening kunt kiezen. Er is informatie te vinden over het oversluiten van je lening. Waarom en wanneer is het verstandig om dit te doen? We vertellen je hoe je ook met een negatieve BKR-registratie of zonder loonstrook direct een klein bedrag tot 1500 euro kunt lenen.

Groot aanbod aan leningen vergelijken

Bij Directgeld-lenen.nl kunnen we je een groot aanbod aan leningen laten zien. En daar zijn we blij om. Want hoe meer leningen we je kunnen laten zien, hoe scherper en beter jouw keuze wordt. Des te beter het rentetarief en des te interessanter de voorwaarden.

Wij kunnen jou een overzicht bieden van de best passende leningen. Aan de hand van dat overzicht zie je al snel de lening met het laagste rentetarief. Een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, is vervolgens zo gedaan.

Bespaar met de beste deals

Veel Nederlanders sluiten hun lening af bij een grote bank. Een nadeel aan een grote en bekende bank is dat zij een hogere rente vragen dan een online kredietverstrekker. Door leningen te vergelijken op Directgeld-lenen.nl, ontdek je waar je geld kunt lenen tegen een veel interessanter en voordeliger rentetarief.

Het vergelijken van verschillende aanbieders hebben we eenvoudig en overzichtelijk voor je gemaakt. Het kost nog maar weinig tijd, maar kan een grote besparing opleveren. Wist je dat er bij een lening van 25.000 euro een verschil van 700 euro kan zitten tussen de goedkoopste en duurste leningverstrekker? Dan is de keuze toch snel gemaakt.

Wij van Directgeld-lenen.nl vinden het belangrijk dat je goed geholpen wordt in je zoektocht naar het lenen van geld. We willen het aanbod aan geldverstrekkers zo overzichtelijk en begrijpelijk mogelijk voor je maken. Hierdoor kan je goed vergelijken en de juiste keuze maken als het gaat om een lening afsluiten.

Geld lenen: direct mogelijk

Direct geld lenen kan voor iedereen een keer nodig zijn. Je hebt even snel een kleine lening, of misschien zelfs wel een grote lening nodig, die je snel geregeld wilt hebben. Direct geld lenen is dan dé oplossing. De vraag blijft dan natuurlijk wel: waar kan je direct geld lenen? Hoe kan je ervoor zorgen dat er zo spoedig mogelijk geld op je rekening gestort wordt? Hier zijn verschillende oplossingen voor. In sommige gevallen kan het zelfs mogelijk zijn om het geld binnen 10 minuten op je rekening te krijgen. Waar dit mogelijk is, en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn bij direct geld lenen vertellen wij je graag. Zodat je goed beslagen ten ijs kunt komen. En jouw lening-aanvraag direct bij de juiste aanbieder in kunt dienen. Dit scheelt je veel tijd, en zorgt ervoor dat je direct geld kunt gaan lenen.

Heb je een vraag?

Kom je er even niet uit? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in op onze contact pagina en wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug!

Hoe vergelijken wij?

Wil je weten hoe wij vergelijken? Wij leggen het je uit!

Hoe verdienen wij?

Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn, ook in hoe wij ons geld verdienen.