Terug naar overzicht

Bridgefund

Bridge Fund logo

Heb je een zakelijke lening nodig tot een bedrag van €250.000? En wil je het geld het liefst ook nog snel ontvangen? Een lening aanvragen kan snel. Bridgefund verstrekt namelijk snel geld.

Over Bridgefund

Een doorlopend zakelijk krediet bij Bridgefund heeft grote voordelen. Een lening bij Bridgefund betaal je binnen twee jaar weer terug. “Als ondernemers blij zijn, is Bridgefund dat ook” is hun visie.

Bridgefund wil een maatschappelijke impact hebben door geld aan het werk te zetten. Ze noemen dit zelf: “Make money smile”. Bridgefund is een online platform om ondernemers te helpen met leningen. Geld hoeft namelijk geen probleem te zijn als je dromen uit wilt laten komen.

Bridgefund wil een maatschappelijke impact hebben door geld aan het werk te zetten. Ze noemen dit zelf: “Make money smile”. Bridgefund is een online platform om ondernemers te helpen met leningen. Geld hoeft namelijk geen probleem te zijn als je dromen uit wilt laten komen.

Goed om te weten over de Bridgefund lening

Bridgefund is geen bank, maar ze zijn bereid om jou te helpen met zakelijke leningen zonder dat je een bedrijfsplan nodig hebt. Het geld moet bedoeld zijn voor zakelijke doeleinden en door het afgeven van een automatische incasso int Bridgefund de terugbetaling heel geleidelijk. Je betaalt namelijk iedere werkdag een deel van de lening terug. Andere belangrijke eigenschappen van Bridgefund zijn:

 • Ze rekenen een rente van 1% per maand. Er kan een premie opslag bovenop komen afhankelijk van het risico dat ze denken te lopen (op basis van een aantal prestatie indicatoren);
 • Tussentijds kun je extra boetevrij aflossen;
 • Binnen 24 maanden betaal je de zakelijke financiering weer terug;
 • Bridgefund is geautoriseerd om financiële diensten te verlenen;
 • Lening tot maximaal €250.000;
 • Minimale leenbedrag is €5.000;
 • Als ondernemer teken je een persoonlijke borgstelling;
 • Bridgefund richt zich op middelgrote ondernemingen;
 • Met een minimale omzet van €50.000 kun je lenen. Het gaat om een aantoonbare omzet;
 • Bij het aanvragen moet je al recente zakelijke banktransacties uploaden;
 • Minimaal 12 maanden ingeschreven bij de KvK;
 • Bridgefund is een online kredietverstrekker.

Hoeveel kan ik lenen bij Bridgefund?

Er geldt een absoluut maximum van €250.000, maar of je daadwerkelijk zoveel kunt lenen, hangt af van jouw bedrijfsresultaten. Naast gegevens over je omzet willen ze ook weten waarvan de omzet afkomstig is. Ook vragen ze aanvullende gegevens over jouw onderneming. Het gaat bijvoorbeeld om bankafschriften, een KvK inschrijving en een toelichting op waar het geld voor gebruikt gaat worden. Wat je maximaal kunt lenen hangt dus vooral af van wat je aan gaat leveren nadat je de aanvraag hebt ingediend.

De maximale lening is afhankelijk van je girale omzet. Omzet via payment providers wordt bijvoorbeeld ook meegenomen.

Iedere werkdag een deel van de lening terugbetalen

Door de aflossingen per werkdag gaat aflossen redelijk ongemerkt. Bridgefund hanteert een effectieve manier die ook afgestemd is op hoe ondernemers hun geld verdienen. De maximale leencapaciteit wordt gebaseerd op jouw jaarlijkse omzet, maar het terugbetalen gaat op een ruimhartige manier. In de overeenkomst staat hoe de incasso plaatsvindt en wat je dagelijks betaalt.

Kom ik in aanmerking voor een lening?

Bridgefund wil graag als aanbieder dromen realiseren via hun klanten. Als je aan de minimale eisen voldoet, kun je het gewenste bedrag via een offerte bij de kredietverstrekker aanvragen. Heb je al verschillende leningen? Met deze leningen wordt rekening gehouden bij het nieuw te verstrekken krediet. Een lening aanvragen en de lening afsluiten kan alleen als je kredietwaardig genoeg bent.

Bridgefund verstrekt leningen zonder kleine lettertjes en verborgen kosten. Helemaal schuldenvrij zijn is een groot voordeel. De lening betaal je terug tijdens de korte looptijd van de lening.

Hoe kun je een lening aanvragen?

Je maakt geen fysieke afspraak, want Bridgefund werkt online. Dus geen stapels papierwerk, maar alles overzichtelijk online regelen. Je moet uiteraard een zakelijke rekening hebben voor het aanvragen van de zakelijke lening bij Bridgefund. Je begint met het maken van een berekening op de website. Geef het gewenste bedrag op en je ziet ook al wat de lasten per werkdag worden. Naast zakelijke gegevens geef je ook persoonlijke informatie op. Na het indienen van de aanvraag gaan getalenteerde professionals jouw aanvraag voor een financiering beoordelen en volgt de definitieve uitslag.

Voor- en nadelen van Bridgefund

Voordelen

 • Goede reviews. Bij Google krijgt Bridgefund 4,2 sterren van de 5;
 • Iedere werkdag via online bankieren een kleine betaling in plaats van hoge maandelijkse automatische incasso’s;
 • Je hebt geen onderpand nodig;
 • Door de vaste looptijd van de zakelijke lening en dagelijkse aflossingen houd je de schuld laag.

Nadelen

 • Binnen 24 maanden betaal je het zakelijk krediet terug;
 • Een bedrag van maximaal 250.000 euro kan te weinig zijn;
 • Een hoge rente;
 • Startende ondernemers kunnen niet bij Bridgefund terecht.

Bridgefund review

Totale score

Na onze uitgebreide review op diverse punten komen wij uit op een totaalscore van:

4
Rente en kosten
Support en service
Flexibiliteit en voorwaarden
Website en functionaliteit
 • Meest geschikt voor: kleine ondernemers
 • Leenbedrag: €1.000 tot €50.000
 • Looptijd: Flexibel
 • BKR toetsing: ja

Na het aanvragen van de lening en het sturen van  relevante achtergrondinformatie, kreeg ik binnen een paar dagen de toezegging dat ze het zakelijk krediet aan mij gingen verstrekken. Binnen 24 uur daarna kreeg ik het bedrag al gestort op mijn zakelijke bankrekening. Ze hebben geen kleine lettertjes waardoor achteraf de keuze voor Bridgefund toch niet zo verstandig zou zijn geweest.

Ondernemer

Veelgestelde vragen

Bridgefund is een betrouwbare financiële instelling die de afspraken nakomt. Ze hebben de noodzakelijke vergunningen om leningen aan Nederlandse bedrijven te mogen verstrekken. Ook uit de reviews blijkt dat het een betrouwbare kredietverstrekker is.

Bridgefund werkt 100% online. Op de website kun je aangeven welk bedrag je wenst en je ziet ook gelijk wat het jou gaat kosten. Na het indienen van de aanvraag, vragen ze nog documenten bij jou op voor de beoordeling van de aanvraag.

De rente bedraagt minimaal 1% per maand. De rente kan hoger zijn door een risico opslag. Ze gaan namelijk inschatten in hoeverre ze een hoog risico lopen door jou de zakelijke lening te verstrekken. Voordat je de lening afsluit, weet je wat de rente wordt.

Contactgegevens Bridgefund

Bridgefund
Daniel Goedkoopstraat 32
1096 BD Amsterdam

Klantenservice e-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
+31 (0)20 244 2500

0 reactions

Beoordeel Bridgefund

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals