Terug naar overzicht

Heeft jouw onderneming extra kapitaal nodig? Met een New10 lening kun je jouw bedrijf uitbouwen, de productie uitbreiden of geld als extra liquide middel gebruiken. Het kan ook aantrekkelijk zijn om een zakelijke lening af te sluiten om openstaande facturen in één keer betaald te krijgen. Wat je plannen ook zijn, neem New10 mee bij het vergelijken van zakelijke leningen.

Vraag een zakelijke lening bij New10 aan door op onderstaande knop te klikken.

Zakelijke lening aanvragen

Over New10

New10 is een van de fintechbedrijven waar je ook zonder een definitieve jaarrekening geld kunt lenen. Het aanvraagproces loopt volledig online en aanvullende documenten lever je ook digitaal aan. Uiteraard moet jouw onderneming bij het aanvragen van een zakelijk krediet wel voldoen aan voorwaarden, maar New10 verleent zakelijk krediet zonder moeilijk te doen.

Goed om te weten over New10

New10 is een 100% dochter van ABN Amro. Het is dus een zeer betrouwbare kredietverstrekker. Je krijgt na het aanvragen van de zakelijke financiering snel uitsluitsel en daarna wordt de lening uitbetaald. Ze werken snel en efficiënt. Andere feiten over New10 zijn:

 • Je hebt geen ondernemingsplan nodig voor een langlopende investering van New10;
 • Bij vragen krijg je binnen één dag antwoord via de e-mail;
 • Je kunt een zakelijk krediet tot maar liefst €1.000.000 afsluiten;
 • Minimaal een geleend bedrag van €5.000;
 • Binnen 15 minuten kun je een offerte aanvragen;
 • Je kunt al lenen tegen een rente van minder dan 6%;
 • Commercieel vastgoed kun je niet financieren bij New10;
 • New10 heeft een vergunning voor financiële dienstverlening.
 • Een zakelijke rekening bij abn amro is niet verplicht;
 • Een inschrijving bij de KvK is verplicht. Zowel een zzp’er, als een vof maatschap of bv kan geld lenen.

New10 biedt drie soorten kredieten aan, namelijk:

 • Zakelijk krediet – een soort rekening courant (flexibel geld) om altijd geld achter de hand te hebben. Maximaal €500.000. De kredietlimiet blijft op hetzelfde niveau na terugbetalingen.
 • Zakelijke lening – Financiering voor het uitbreiden van je onderneming. Maximaal €1.000.000.
 • Debiteuren krediet – Een openstaand bedrag voorgeschoten krijgen door de bank

Hoeveel kan ik lenen bij New10

Uit een recente jaarrekening of op een andere manier moet je kunnen aantonen wat je omzet is. De bedrijfsresultaten moeten voldoende zijn om het gewenste leenbedrag terug te kunnen betalen. Het totale kredietbedrag hangt vooral af van de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Het zakelijke krediet moet je terugbetalen binnen een periode van bijvoorbeeld 60 maanden. Afhankelijk van de leenvorm kun je €500.000 of zelfs €1.000.000 in een lening of krediet financieren. Per geval gaat New10 beoordelen wat ze maximaal aan krediet geven. Een positief eigen vermogen, lage operationele kosten en een vermogen op een zakelijke rekening dragen positief bij aan wat je maximaal kunt krijgen aan geld. Wat je maandelijks betaalt hangt af van de rente en het geleende bedrag.

Wat zijn de voorwaarden van Yeaz?

Online kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Door het invullen van informatie word je geregistreerd als aanvrager van een offerte. Je maakt ook gelijk in dit stadium al een wachtwoord aan. Via een SMS-code bevestig jij je telefoonnummer. Vervolgens krijg je een offerte thuisgestuurd. Als je de offerte accepteert en verder gaat, zal de bank de benodigde documenten opvragen om de aanvraag te beoordelen.

Heb je al een lening of krediet? Je kunt ervoor kiezen om de lening over te sluiten naar New10. Je kunt je oude krediet opzeggen en vervolgens betaal je maandelijks rente en aflossing aan New10. De resterende schuld bij de huidige kredietverstrekker betaal je af als je het aanbod accepteert van New10.

Hoe kan ik een New10 lening of krediet aanvragen?

 1. Kies voor een eenmanszaak of een BV. Alleen voor deze twee vormen biedt Yeaz een zakelijk krediet aan. In deze fase staat ook al aangegeven wat het maximale leenbedrag is per gekozen bedrijfsvorm;
 2. Hoeveel wil je lenen? Kies het bedrag door het schuifje naar rechts te verplaatsen. Je kiest per duizendtal;
 3. Waarvoor leen je het geld. Er zijn een aantal bestedingsdoelen voorgesteld door Yeaz. Je leent bijvoorbeeld een bedrag om te investeren in voorraad, machines of om het personeel te betalen. Alleen de voorgestelde bestedingsdoelen kun je kiezen. Er is geen invulveld waarin je een ander bestedingsdoel kunt kiezen;
 4. Geef jouw KvK-nummer op. Door het invullen van jouw nummer kan Yeaz al veel informatie over jouw onderneming inwinnen. Het gaat bijvoorbeeld om de branche waarin je werkt en sinds wanneer je ingeschreven staat bij de KvK;
 5. Inloggen via IDIN. Je logt in bij jouw eigen bank om jouw identiteit af te geven. IDIN is een vertrouwde manier om aan te geven wie je bent;
 6. Uploaden van banktransacties. Yeaz wil ook nog informatie hebben over jouw geldzaken. Die informatie verstrek je door het uploaden van banktransacties. Het gaat om transacties over een periode van één jaar.
 7. Beoordelen van je gegevens en jouw aanvraag. Is alles in orde? Je krijgt een leenvoorstel waarmee je akkoord kunt gaan. Zie het als een definitieve offerte;
 8. Je krijgt het leenbedrag gestort op je zakelijke rekening.

Is New10 betrouwbaar?

Deze kredietverstrekker is een onderdeel van een van de betrouwbaarste Nederlandse banken. Je kunt er dus van uitgaan dat je met een degelijke partij in zee gaat als je een lening of krediet bij deze bank afsluit. Ze zijn open over de kosten en je krijgt geen onverwachte kosten die niet vooraf duidelijk waren gecommuniceerd.

Verlenen zakelijk krediet kan extra tijd in beslag nemen

Bij New10 is het niet vandaag de aanvraag afronden en morgen heb je het geld op de rekening. Houd dus liquide middelen achter de hand. als je het aanbod accepteert en verder op tijd de gevraagde stukken opstuurt, kun je het proces versnellen.

Voor- en nadelen van New10

Voordelen

 • Aantrekkelijke rente voor een lening om tijdelijke tekorten op te vangen;
 • Kosteloos extra aflossen;
 • Biedt mogelijkheden voor een besloten vennootschap, eenmanszaak, vof, maatschap en andere bedrijfsvormen.

Nadelen

 • Rentelasten hoger voor kleinere bedragen;
 • De aanvraag afronden kan extra tijd kosten in vergelijking met andere kredietverstrekkers;
 • Minimale omzet €50.000

New10 review

Totale score

Na onze uitgebreide review op diverse punten komen wij uit op een totaalscore van:

4.3
Rente en kosten
Support en service
Flexibiliteit en voorwaarden
Website en functionaliteit
 • Meest geschikt voor: zakelijke lening
 • Leenbedrag: €5.000 tot €1.000.000
 • Looptijd: tot 60 maanden
 • BKR toetsing: ja

Ik had een totaal kredietbedrag van €50.000 nodig, en dat was geen probleem. In de afgelopen 15 maanden heb ik bij andere banken een poging gedaan om te lenen, maar dat is niet gelukt. Een schuld moest ik eerst met privévermogen aflossen. Met advies van New10 is dit gelukt. De bank rekent geen onverwachte kosten om allerlei redenen, zoals ik vaak heb gezien bij andere banken.

Ondernemer

Veelgestelde vragen

Een krediet of lening aanvragen bij New10 gaat volledig online. Je hoeft niet naar een kantoor en alle benodigde stukken lever je ook online aan. Eerst maak je via de website een account aan voordat je een offerte krijgt. Na het versturen van jouw verzoek krijg je binnen een paar dagen een reactie van New10. De aanvraag afronden kan snel, maar het verschilt wel per aanvraag.

De hoogte van de rente hangt af van het leenbedrag. Een zakelijk krediet voor €250.000 kan al tegen een rente van ruim 6%. Sluit je een lening van €10.000 af? Dan moet je rekening houden met een rente rond de 10%. De rente kan ook afhankelijk zijn van het bestedingsdoel.

Contactgegevens New10

New10
Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam

Klantenservice e-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
+31 (0)20 2621800

0 reactions

Beoordeel New10

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals