Terug naar overzicht

Bij Ribank kan iedereen een lening afsluiten die bij zijn of haar situatie past. Ribank is namelijk onderdeel van CA CF NL, een grote bank met meerdere merken en tal van leningen. Je kunt de lening direct online aanvragen, maar je kunt ook een financieel adviseur inschakelen.

Vraag een persoonlijke lening aan door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over Ribank

Let op: Sinds juni 2022 is het niet meer mogelijk om een lening aan te vragen bij Ribank.

Ribank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL). Een bank die haar verantwoordelijkheid kent. Je kunt er op een veilige, snelle en eenvoudige manier geld lenen en daarmee je doelen waarmaken.

Jij als klant staat centraal bij Ribank. Dat merk je op de manier waarop medewerkers met je meedenken en een lening zoeken die bij jou en jouw situatie past. Er wordt duidelijk en transparant gecommuniceerd. Door middel van heldere communicatie en heldere voorwaarden weet je bij Ribank precies waar je aan toe bent.

Ribank tarieven

Bij Ribank betaal je jaarlijks een rentepercentage vanaf 3,9% tot 6,7% met een looptijd van 72 maanden.

In onze vergelijkingstabel hanteren we het minimum en maximum rentetarief en de maximale looptijd die mogelijk is bij de kredietverstrekker Ribank. U kunt zelf bepalen of u een kortere looptijd wilt bij het aangaan van een lening.

Disclaimer: Doe een vrijblijvende aanvraag om te bepalen welk rentepercentage jij moet betalen voor het lenen van jouw gewenste leensom bij Ribank.

Meest gekozen lening

Ribank focust zich op het verstrekken van de persoonlijke lening. Per 1 mei 2020 zijn zij gestopt met alle doorlopende kredieten, omdat zij klanten willen helpen aan een toekomst zonder schulden. Het doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd en daarmee geen datum waarop de lening afgelost dient te zijn.

De persoonlijke lening van Ribank daarentegen heeft dat wel. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit, wordt de looptijd ook vastgesteld. Door elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing te betalen, betaal je de lening af binnen de vastgestelde looptijd. Deze lening geeft zekerheid doordat je weet hoeveel je er per maand aan kwijt bent. Maar ook doordat je weet wanneer je de lening hebt afgelost en schuldenvrij bent.

klachtenregeling

Bij Ribank wordt gestreefd naar tevreden klanten. Wanneer jij niet optimaal tevreden bent over het lenen bij Ribank, laat het hen dan weten. Je kunt schriftelijk of per mail een klacht indienen. Mailen kan naar [email protected]. Schrijven kan naar:

Ribank B.V.
Klachtenmanager
Postbus 855
1000 AW Amsterdam

Vermeld de volgende gegevens:

  • Naam en adres
  • Omschrijving van de klacht
  • Contractnummer
  • Dagtekening van de klacht

Zodra Ribank jouw klacht heeft ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. Binnen 30 dagen ontvang je een schriftelijke reactie van Ribank.

Contactgegevens Interbank

Ribank B.V.
Postbus 855
1000 AW Amsterdam

Klantenservice e-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
+31 (0)20 312 52 00

0 reactions

Beoordeel Ribank

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en duidelijke informatie
  • Bespaar met de beste deals